0 oy
398 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,447 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler icildimi caylar kahveler neler yapıyorsunuz 

Benim bebeler uyudu oğlum ve kocam 

Bugün çok yoğun bir gündu  ve çok acıktım yiyip uyumak istiyorum  inşallah oğlumda uyanmaz 

image

18 Cevaplar

0 oy
(2,591 puan) tarafından
Uykusu düzensiz mi canım 

Benimki bir iki dakika oldu uyuyalı Cook mutluyum:))
(4,447 puan) tarafından
Normalde düzenliydi cnm 2 ay kadar annemde kaldı bütün düzeni gitti şimdi tekrar yavaş yavaş düzelmeye başladı
-Reklam-
0 oy
(134,185 puan) tarafından
yarasin büşü o visne suyumu sana sey tavsiye kizilcik suyu
kizilcik bulursan onuda kaynay ic büsü cok faydali
(4,447 puan) tarafından
Bulurum o kolay ablama alo demem yeterli
tarafından
Ya bu gurbet beni bazen cok yalnız hissetdiriyor ..depresyonumun esas sevebi o..en azindan 1 arkadaşım bile yok..1 tane var oda benlik tip degil..fazla görüşmüyoruz
gurbet beni 6 yildir zorluyo benimde 1 arkadasim bile yok o yuzden bende bunalimin dibindeyim

büsü cok faydali mevsimi bittimi bilmiyomda bitmediyse tuket bolca
tarafından
Eşin ne iş yapıyor beybimm
0 oy
(4,406 puan) tarafından
Afiyet olsun canım. Az önce patso gömdük ailecek şimdi bir sigara molasindayim☺️
(4,447 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm banada yolla bi dal
0 oy
(16,485 puan) tarafından

Afiyet olsun bı bakam dedim buraya kim ne edir na yapir diye :ninja:

(4,447 puan) tarafından
Hoş geldin bayadir görünmüyordun
(16,485 puan) tarafından
Buralardayım arada yorum yapıyorum bazen yapasim gelmiyor öyle işte
0 oy
(590 puan) tarafından
Afiyet olsun..koca ve 3 cocuk uyudu bende biraz takılıp uyurum ☺️
(4,447 puan) tarafından
Oh ne güzel
0 oy
(2,786 puan) tarafından
Afiyet olsun bende bebemi uyuttum etrafı toparlicam
(4,447 puan) tarafından
Bende ufaktan toparladım sabah yaparım kalanı dedim
0 oy
(5,478 puan) tarafından

Aleyküm selam canım çok yoruldum bayadır çıkmamıştık dışarı hamlamışım kızıma, bot aldık banada eşim illa sende spor ayakkabı al dıye tutturdu banada aldık oğluna, malesef istediğim gibi bere takımı bulamadık netten bakıcam güzel geçti akşam :)

(4,447 puan) tarafından
Maşallah güzel günlerde eskitin cnm
(5,478 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(1,120 puan) tarafından
Afyet olsun cnm  bende çok yorgunum bugün Hastne falan bı düzensiz oldu günüm ne iş yaptım ne birşey bari mutfağı toplim dedim bebek aç ben aç acele bı yemek yaptım kizn uyku sattı falan uydu beşiğe götürdüm kalktı zor bela uydu şükür bende şimdi  geldim çayımı ıstım  devam ama artk pilim biti yorgunlukla mutfağı toplicam nasıl üşeniyorum  bu satler ben hep bayılıyorum bu aralar ;(
(4,447 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm dünde benim hastane işlerim vardi baya yoğundum

Bugünde misafir trafiğim çoktu
(1,120 puan) tarafından
Ay cnm seninnde yorucu hastane misafir hiç çekilmez bende dünden beri Hastne falan günler kısa bı bakyom aksam olmuş işim hep duryo sabhdan mutfağı toplamadim geldim açım yemekmi yapsam kızımı doyursam işimi yapsam kayın pederimi doyursam oda huysuz oluyor acıkınca tek olsam kızı sakinleştirip  o arda mutfağı yada başka işi yaparm oda sinirleniyor açım yada çay içmediği gün geç içse o gün agresif oluyor hiç çekilmiyor eşim gene fırsat buldukça destek veriyo oda ancak işe  yetişti bugün artk yarn erken kalksam bî dip köşe yapim 2 gün yapmayınca herşey birbirine giryo piskolijim bozuluyo biz kadınların işi bitmez akşam oluncda bitkin düşüyoruz çayı nasıl içiyorum uykulu anlamdım eşimde diyor iş yapma kıza bak bide muutfak dezgahi toplu olsun birşey istemiyom:):)
0 oy
(14,676 puan) tarafından

Oh afiyet olsun :) Tost makinam bozuldu tost yemeği özledim :)

(4,447 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm benim makinada bozuk ben tavada yapıyorum tavsiye ederim güzel oluyor
(14,676 puan) tarafından
Bastırma işlemini nasıl yapıyorsunn tava da
(4,447 puan) tarafından
Küçük servis tabağı ile cnm  elimin altina bez katlayıp kokuyorum tabak ısınıyor çünkü basıyorum
0 oy
(8,029 puan) tarafından

Ay afiyet olsun Büşra senin anlıkları görünce niyeyse karnım acıkıveriyor :)

Benim bebeler uyudu çok şükür bende öyle takılıyorum işte. 

Bu arada kaç aylık oldun ?

(4,447 puan) tarafından
Sürekli yiyorum ondandir cnm 31 haftalık oldum
(8,029 puan) tarafından
Ay bir şey kalmamış sağsalim kavuşun inşallah.
0 oy
(2,371 puan) tarafından
Yeni misafirler gitti esiminde kanaması durmadı pansumana götürdü kaynim şimdi bende oturdum hiç iyi değilim:(( 

Afiyet şifa olsun 
(8,029 puan) tarafından
Doktor bir şey dedi mi peki
(2,371 puan) tarafından
Yok sargı yapıp gonderiyorlar sonuç kan o kadar akıyor ki sargidan akıyor halim kan olmuş takatim yok silmeye 3 gündür böyle
(8,029 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah canım benim sen de kendini üzme sen moralli ol ki onlar da öyle olsun.Bol bol dua edelim inşallah.
(2,371 puan) tarafından
Çok sagolasin bacım olmuyo atamıyorum üstümden gerçekten ölümden döndük ilk gün eşime kızıma koşayım derken hiç kendi ağrımı görmedim şimdi benim moraran ezilen yerlerim agriyo bugünde günü karakolda geçirdik anca inşallah çabuk sonuç alırız uzatmaz iblis
(8,029 puan) tarafından
İnşallah canım benim inşallah  ❤
0 oy
(8,788 puan) tarafından
Yalı çapkını çocuklar uyusun gogeden izlicem 
0 oy
(555 puan) tarafından
La tv izleyecek benım mı zamanım yok :) sevmıyom da gercı çay kek yaptım tabağa koymaya usendım kalıpla yıyom 
0 oy
(299 puan) tarafından

Aleykum selam cay faslindan dolayi oturuyorum çocuklarım rahatzidi bu hafta gece gunduze karisti birazcık 

image

0 oy
tarafından
Ve aleyküm selâmmmmm Afiyet olsun anam anam ben diyetliyim ay canım cekti ekmeğin ucundan kirsana
0 oy
tarafından
Herkes uyudu coktan mutfagim ve salonum daginikti onlari hallettim kardesim geldi cocugu ozlemus us cikisi geldi sabab gorcek ance namaz falan kuldim brlim nasil agriyo ayaklarimdan bacaklarima kadar çekiliyorum hasta olcsm olsam da kurtulsam gidip uyutcam simdi 
0 oy
(5,141 puan) tarafından

Kız Büşra sen kilo alacan diye tüm site obozit olacaz haaaaa al işte al canım çekti :D

0 oy
(18,224 puan) tarafından
Akşam elimi kestim baya da derin kesilmiş oğlum uyudu ben ağrıdan uyuyamıyorum 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 310 göst.
31 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,447 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 457 göst.
0 oy
7 cevap 146 göst.
5 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Elifylmz0660 (1,259 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 420 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,196 soru

12,335,274 cevap

39,344 kullanıcı

Kategoriler