0 oy
202 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (378 puan) tarafından
Kolik bebegim var bebege bir cay kasigi rezene cayi vermek guvenlimi veren oldumu 

9 Cevaplar

0 oy
(62 puan) tarafından
Kolik olduğu nu nasıl anladın canım  43 günlük kızım hep aglıyor gaz sorunu çok yasıyoruz gaz diyorlar ama bi bebek gaz yüzünden bukadar aglarmı  bu arada ben verdim rezene bi çay kaşığı pek faydasını görmedim inş sana yarar
(378 puan) tarafından
Bende kendim koydum adini bir basliyor 7 saatten fazla agliyor gaz cikarmaya calisiyor acaba baska rahatsiz ligimi varki
Benim bebegim de 44 gunluk
(378 puan) tarafından
Guvenlimi acaba doktor onay veriyormu rezeneye
(4,220 puan) tarafından
Evet ağlıyorlar malesef.
Ayaklarını (emziriyirsaniz kendi ayakalrinizida sicak tutun sizde usutmeyin gazlanmayin )sicak tutun her beslenme sonrasi omzunuza yatırın, sırtına  pat pat ile 2-3 kez gaz çıkarana yapin .Bebek masajı yapın zamanla azalıyor.
(62 puan) tarafından
Doktora sormadım ama çevremde veren çoktu banada tavsiye ettiler verdım ama bişey olmadı ters bi durum yani
(378 puan) tarafından
Ah neler denedim gecmiyor kac ay surer bu durum
Bide baska birseyi mi var dir korkiyom da kolu bacagi mi cikti dogumda diyom niye bu kadar agliyor cani yaniyir kiyamiyom
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben verdim valla kendime yaptığım her seferinde ilitip 3.4 çay kaşığı verdim rahatliyordu
(378 puan) tarafından
Benim bebegim 44 gunluk verirllirmj
tarafından
Ben verdim.valla birsey diyemicem ama anason rezene 3.4 kasiktan fazla verdiğimde oldu
0 oy
(4,220 puan) tarafından
Ben vermedim ,gaz her çocukta oluyor ama bazi minnoslarda daha fazla oluyor çıkartmayı kesfetmeleri bundan korkmamalari  uzun sürüyor malesef.

Siz sakin kalın.en sakın tatlinses tonunuzla yaklaşın ve muhakkak her beslenme sonrasi gaz çıkarma yapın.Kolayliklar dilerim
(378 puan) tarafından
Insallah bunun üstesinden geliriz
0 oy
(817 puan) tarafından
Sen kendinde iç kimyonlu rezene çayı bebeğe vereni duydum ama ben vermedim bir şey diyemicem o konuda
(378 puan) tarafından
Kendim bugun hem rezene hem kimyon ictim hic etki etmedi malesef
(817 puan) tarafından
Ben yemeklere hep kimyon atiyodum birde hergun bir bardak kimyonlu rezene çayı almıştım e bebekten onu iciyodum gaz damlası kullandınız mı kaç aylık bu arada bebeğiniz
(378 puan) tarafından
Damla kullanmadim 44 gunluk bebegim
0 oy
tarafından
Kendiniz icin sütunuzden gecer etkili oldu benimde ikizlerimden brisi kolik digerindede gaz sorunu oluyor ama biri surekli agliyor nurse harveys damla aldık etki etmedi daha cok huysuzlastirdi saglik icaginin verdigi d vitamini de huysuzlastiriyor bazı bebekleri bilginiz olsun birde corekotunu kaynatin iyice rengi suya cikana kadar bebeginize bir cay kasıgi icirin gaza iyi geliyor uyurkende karnina sicak havlu koyun su torbasi da olabilir kontrollu hakiki zeytinyagi verebilirsiniz 1 cay kasigi kuru kayisi tuketin birde allah kolaylik versin 
0 oy
(216 puan) tarafından
Sen içsen sütten bebege geçiyor zaten 
(378 puan) tarafından
Ay hic gecmiyor yine ayni sanci yi cekiyor bu kiza ne iyi gelecek bilmiyom
(216 puan) tarafından
Ben çocuklarıma hep muskat veriyodum çok iyi geliyodu
(216 puan) tarafından
Bıçakla toz gibi yapıyodum az birsey sonra sütümü sagıyodum bi çay bardağına iki çay kaşığı kadar onu karıştırıyodum veriyorum 2 çay kaşığı ama sütünü tek o koyduğum tozu vermiyodum baya iyi geliyodu hiç gaz ilaçları kullanmadım ben
(378 puan) tarafından
Muskat ne canim
(216 puan) tarafından
İnternetten bakabilirsin canım
0 oy
(393 puan) tarafından
Benim bebeğimde kolikti bunu nasıl aştığımı sana anlatayım inşaallah faydası olur bu arada bu tanıyı bize doktor koymuştu sab simplex gaz damlası maflor probiyotik damla aldım gaz damlasını emzirmeden önce probiyotik emzirdikten sonra kullandım bunların kullanımını üçe böldüm gaz damlası günlük on damla kullanılıyor ben sabah 10 da beş damla ikindide probiyotik 6 damla akşam onda gaz dmalası beş damla kullandım kendim hergün rezene çayı ve kimyon çayı içtim hergün düzenli olarakasaj yaptım youtubeden izleyerek bebeğim ağlama krizleri e girince kovayı bebeğe göre olacak sıcaklıkta su doldurup içinde beklettim göğsüne kadar suya soktum tabii karnına pamuklu bez ısıtıp koydum çoraplarını ısıtıp gidirdim hep çorap giydirdim bebeğime ayaklarını sıcak tuttum düzenli yapılınca işe yarıyor tamamen bitmesede en azından krizler geçti inşaallah sizinde biran önce geçer ama yinede bir doktora götürmekte fayda var
(393 puan) tarafından
Bir bardak sabh bir bardak akşam içtim benimde küçüktü ben içinde tuttum kollarının altından eğer yapamıyorsan banyosunu yaptırırken karnınana bol bol su döküp ovabilirsin canım
(378 puan) tarafından
Peki Sudan cikinca ciglik cigliga agliyor sizinde oyle miydi
(393 puan) tarafından
Yok benimki genelede rahatlıyordu
(378 puan) tarafından
Dun baya yikadim cikardim Hala agladi  banyoda cok rahatti aslinda
(393 puan) tarafından
Bir doktora götürmende fayda var o daha iyi yönlendirir seni canım
0 oy
(4,390 puan) tarafından

Yorumda okudum daha cok küçük emiyor dur sen ic bebeğe faydası olur sütten geçer 

0 oy
(3,475 puan) tarafından

image

ben bundan alırdım aktardan içerdim canım çok şükür ikisindede gaz  olmazdı hatta iki çay kaşığı verirdim sen nasıl edersen öyle yap canım 
(378 puan) tarafından
Ne cayi peki bu rezene falan mi
(3,475 puan) tarafından
Evet canım rezene

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 191 göst.
30 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
0 oy
0 cevap 53 göst.
6 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde aysem00 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.
6 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde aysem00 (30 puan) tarafından soruldu

409,903 soru

12,323,831 cevap

39,049 kullanıcı

Kategoriler

...