0 oy
135 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (751 puan) tarafından
Hacamat yapan ve eğitimini alan var mı aranzda neler yasadnz zorlukları ya da olumlu yonleri

7 Cevaplar

+1 oy
(129,596 puan) tarafından
sadece hacamat yapma egitimiyle olmaz dini butun biri olmali maveni rahatsizliklara sifadir hacamat yaptigin kisinin kotu enerjisi sana gececek 
(1,076 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kesinlikle öyle artık herkes para için jilet atar oldu

Manevi olarak 40 yaş öncesi bunun aile dışı kimseye yapılmaması gerekiyor. Yoksa ondaki tüm olumsuzluklarla sen başa çıkmak zorunda kaliyorsun. Ve hakikatten çıkamıyorsun. Evde küçük çocuğu olanlara da yapmasi önerilmez.
herkes heryerde hacamat yapar olmus yaa yaptigin kisideki olumsuzluklar yapama gecer nasi basedecek yapan kisi hocam para icin ama heo gercekden
(1,076 puan) tarafından
Hayizliyken de yapıyorlar kliniklerde hiç dikkat edilmiyor. Uzaktan eğitim ile olacak iş değil hakikatten ehil kişinin yanında eğitim alınmalı.
haklisim hocam ❤️
(1,076 puan) tarafından
Kadın erkeğe, erkek kadına kliniklerde rahatlıkla yapabiliyor. Hâlbuki bunlar caiz değil. Ben iki üç kere hacamat yaptırdım daha da yaptırmam çünkü vücudumun önce içten bir arınmaya perhize ihtiyacı var. Çok kapsamlı bir ilim evliyaullah sene de birden fazla asl tavsiye etmiyor çünkü bedeni hakikatten yoruyor. 40 lokmadan bir damla kan oluyor vücutta. Baktığın zaman iyileşmen üç işte 15 günde bir 3-5 seans kupa atmamız lazım diyorlar sırf para için sırf.
-Reklam-
0 oy
(2,125 puan) tarafından
Ödem atmak için mi yapicaksn cnm 
(751 puan) tarafından
Yok ben yapan kişiye soruyorum yaptırmak için degl canm :)
0 oy
(7,788 puan) tarafından
Eğitim almadım ama çevremde yapan çok olduğu için öğrendim bende. Çok bı zorluğu yok. Eşimin sertifikası var ona soruyorum nerelere yapmam gerektiğini 
0 oy
(562 puan) tarafından
Arkadaşım online aldı eğıtımını şimdi yapıyor isteyenlere ama ben daha cesaret edemiyorum ona yaptırmayı eli iyice alışsın bende yaptıracam 
0 oy
(572 puan) tarafından
Çok iyi eğitim alman lazım bi hacamatcı vardı tanıdığımız yaptığı kişi kansermiş bütün vucuduna yayılıp kadın vefat edince hacamatcı tutuklandı ,zorluğu kılcal damarlara denk gelirse riskli 
0 oy
(4,495 puan) tarafından
Bunun eğitimini alan doktorlar var, yaptırılacaksa bence onlar tercih edilmeli. 
0 oy
(190 puan) tarafından
Önüne gelen hacamatci oluyor bence hacamatı dini bütün biri dualarla yapması lazım 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 467 göst.
0 oy
4 cevap 109 göst.
0 oy
5 cevap 155 göst.
0 oy
0 cevap 22 göst.

408,403 soru

12,270,178 cevap

37,572 kullanıcı