0 oy
272 göst.
Diğer kategorisinde (1,062 puan) tarafından
Hayırlı geceler kızlar 

Kardeşim 20 yaşında hem çalışmak hem okumak istedi, KYK yi beğenmedi yemeği kötü dışarıdan yediğim parayla aynı yere geliyor diye aparta çıkmak istedi babam hiç istemedi ama mecbur kabul etti, bazı davranislari hiç hoşuma gitmiyor, bugünde instegrama story atmış altına kısa mini deri etek sırtı açık tişört kafasında siyah boynuz gibi bişey var kırmızı ruj, ben yine bişey desem biliyorum diyeceği şeyi ben nasıl davrancagimi kimlere guvencegimi biliyorum çocuk değilim diyecek bana yine.

Anneme daha önce bı kaç sefer demiştim giyim konusunda biseyler onunla ilgili, yine desem mi bilmiyorum daha az konuşuyoruz kardeşimle bı mesafede var aramızda zatn, 8 yaş küçük benden kızlar bı akıl verin bana

6 Cevaplar

0 oy
(1,907 puan) tarafından
Kardeşin küçük bir çocuk değil neden giyimine müdahale ediyorsunuz bırakın hayat onun hayatı nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşasın artık büyümüş ve o bir birey kocaman genç kız olmuş 
tarafından
Kesinlikle katılmıyorum yorumunuza. 18 yaş diye bir kural var diye 20 yaşındaki kızı kocaman görüyorsunuz. Akıl olarak olgun olunabilecek bı yaşta değil. Ne yaparsa yapsın diye salmak olur mu. Ailesi iyiliğini düşünür uyarmak düşer tabiki. Nice üniversiteli kızımız başını yaktı. Ailenin ilgilenmesi lazım. Hiç bir çocuğun ayağını fazla uzatmasindan yana değilim.
(1,907 puan) tarafından
20 yaş çocukmu oluyor tamam ailesi uyaracak tabiki ama bu baskı yapma hakkı vermiyor aileye ve baskı yaptıkça yapmayacağı şeyi bile yapar bizde 20 yaşında olduk bizde okuduk ettik kalkıp kötü işler yapmadık saçma sapan şeylere bulaşmadık içinde olacak insanın 20 yaşinda anne olanlarda var
tarafından
Canm baskı yapılsın demiyorum ben de geçen günlerde görmedin mi kızı sarhoş edip tecavüz etmişler fotoğraflarını çekmişler santajda bulunmuşlar . Güzel bı dille uyarmalilar
(1,907 puan) tarafından
Tamam tabiki uyarsınlar o yaştaki bir insan zaten kötünün iyinin farkına varır canım bazıları bile bile lades diyolar bende diyorum ki içinde olan insan her türlü yapar her türlü ortama girer buna merakı vardır ya bi kereden ne olacakki ailem duymaz nasıl olsa der yine yapar canım sürekli gece gündüz anne baba kızının peşinde dolaşamaz yani ya kız akıllı olacak kanmayacak kimseye yada aile kızı dizinin dibinden ayırmayacak başka çaresi yok bu işin maalesef
tarafından
Evet sen de haklsn.  Ya aile dibinden ayrilmayacak ya da kız akıllı olacak.  Allah kızlarımızı korusun
-Reklam-
0 oy
(787 puan) tarafından
Haklısın etraf çok kötü bir de uzakta tek,bir abla olarak düşünmen endişe etmen gayet normal seni anlıyorum. Heleki böyle bir devir de daha daha zor. Güzel dille azarlar gibi değilde onun için endişe ettiğini düşünerek dile getirsen korkularını sevgini. Anlat içinden geçeni sen bireysin bilirsin tabi büyüdün ama ben ablanın seni seviyorum ve endişe ediyorum senin için de etraf haberler gördükçe aklımda kalıyorsun vs de . Cidden etraf da kötü Allah korusn ve yardımcısı olsun .
(1,062 puan) tarafından
Hep anlatıyorum ama keşke dinlese beni, arkadaş ortamina dikkat etmesini istiyorum ama o daha iyi biliyor kendince herşeyi
0 oy
(4,425 puan) tarafından
Kaygılarını anlıyorum 1 ay haberleri takip etsin KYK dan dışarı çıkmaz. İğrenç bir devirdeyiz ya iğrenç. Sabah müge anlida dün kaybolan 6 yaşındaki şirini arıyorlardı 2 saat önce de öldürüldüğü haberi geldi. İnsan böyle igrenc bir dünyada böyle güvensizligin her türlü pisliğin kol gezdiği bir ülkede nasıl kaygilanmasin ki... 
tarafından
Ya gördüm ben de Twitter'da ama narin Güran diyordu polis sanki. Yerde bı ceset çekiyorlardı.
(1,062 puan) tarafından
Kykdan çıkmayı bırak gece 1 de çıkıyor işten tabi ev yakınmış, rabbim korusun dünyanın çivisi çıktı.
(4,425 puan) tarafından
Üzümlükek narin görüntüleri de verildi aynen. Bu yavrumuzun da haberi verildi malesef ki öldürülmüş
(1,062 puan) tarafından
Nasıl narin görüntüleride verildi
(4,425 puan) tarafından
Derede cenazenin çuval içerisinde bulunma anının goruntuleri de verildi.
0 oy
(2,257 puan) tarafından
20 yaş bence büyük değil ya. Ama baskı yapılcak yaşta değil. Uyarmaktan başka yapabiliceğiniz birşey yok. Çok bunaltmadan uyarın. 
(1,062 puan) tarafından
Haklısın bunaltmaakta istemiyorum ters teper diye
0 oy
(2,947 puan) tarafından
Kıyafet ile ilgili değil bu yaşananlar. Van'da ölü bulunan Rojin tesettürlüydü. Çok büyük değil kardeşiniz ama bebekte değil üzgünüm. Siz karıştıkça sizden kaçar. İstediğini gitsin ama ortamlar konusunda uyarın
(1,062 puan) tarafından
Tabi ki öyle ama açık giyinince daha çok dikkat çekici oluyoruz sonuçta etraafta sapık insan çok
0 oy
(765 puan) tarafından
Canım uyarsan da bir şey değişmez, o yaştakilere göre aile bişey bilmez, eski kapalıdır, en doğruyu arkadaşlar bilir. Söz söylesen kötü olursun, giyimine değiştirmez sadece seni engeller falan görmemesi sağlar
(1,062 puan) tarafından
Engellemedi bu zamana kadar hep diyorum zaten ne olursa olsun bana anlat kizsamda, benim anlatacağım kimsem büyüğüm yoktu.

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 432 göst.
27 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tekcocuk (1,208 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 349 göst.
16 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Tekcocuk (1,208 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 451 göst.
17 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Eminenida (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 565 göst.