0 oy
635 göst.
Diğer kategorisinde (7,628 puan) tarafından
Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum o kadar üzgünüm ki ne olur çocuklarımıza dikkat edelim lütfen yalvarırım.Onlar melek :(

12 Cevaplar

0 oy
(3,529 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ay daha dün sabah müge anlida çıkmışlardi. Dün gece de ölüm haberini gördüm çok üzüldüm ya gerçekten bir çocuğun ölümü bu kadar kolaylaştı mi? Bebekler çocuklar kadınlar hayvanlar kimse güvende değil artik... Kağıt toplayıcısı adam öldürmüş bahanesi de para istedi vermedim ısrarla istedi sinirlendim mezarlığa götürüp bogdum. Böyle basit bir cocugu öldürmek. Dilerim ki o adı ******** bir gün dahi yaşamasın o cezaevinde..
(341 puan) tarafından
Sırf bu yüzden tv izlemiyorum bıktım. Yüreğim dayanmıyor
(3,529 puan) tarafından
Yani gerçekten o kadar iğrenç bir döneme denk geldik ki... Çocuğu sadece bogmus olsun istismar olmamis olsun diye umut ediyoruz ya. Eskiden böyle birsey olduğunda yer yerinden oynuyordu. Çok kötü şeylere alıştık malesef sonumuz hayrolsun. Allah evlatlarımızi bizleri korusun demekten başka yapabileceğimiz birşey yok. :(
(7,628 puan) tarafından
İnan anne olunca daha çok hassaslaştım çünkü her yavru benim evladımmış gibi geliyor çok üzülüyorum  :(
(7,628 puan) tarafından
Amin amiiiinnnnn ama caydırıcı cezalar gelmedikçe daha çok böyle şeyler görürüz.
(3,529 puan) tarafından
Evet valla ben de öyle içim cız ediyor
-Reklam-
0 oy
(347 puan) tarafından
Yaaa gerçektenmi  offff 
(7,628 puan) tarafından
Maalesef canım 50 yaşında bir kağıt toplayıcısı tarafından  :((
(347 puan) tarafından
Off çok üzüldüm dün mügede görmüştüm
Istismar yok de lütfenn
(7,628 puan) tarafından
Henüz belli değil canım.
(347 puan) tarafından
Iştismar olmasın diye umut ediyorum
Çok kötü bi devirdeyiz Allah belalarını versin kahretsin
Rabbim tüm çocukları , ćocuklarımızı  kötülüklerden kötü insanlardan korusun
Başka diyecek bişey yok
(7,628 puan) tarafından
Amin canım amiiiinnnn ama büyük ihtimalle var çünkü dün kadının biri bağlandı bu iki haftadır çöpün yanına bi adam geliyor.Bakışlarından çok rahatsız oluyorum demişti.
(347 puan) tarafından
Demek planlanmış bisey bi off yaa
(7,628 puan) tarafından
Kesinlikle gözüne bu masumu kestirmiş şerefsizzzzzz.
(485 puan) tarafından
İstismar olmayacak ne olacak başka ne amacı ne amacı olabilir ki :((
(50,614 puan) tarafından
biri bağlanmisti çöpün yaninda biri bekliyordu diye o mu acaba
(7,628 puan) tarafından
Bence kesin o hatta bakışları hiç hoşuma gitmedi dedi.
(485 puan) tarafından
Evet oydu anlatılanlara göre
(165 puan) tarafından
Sanki istismardan tutuklandı diye okudum ama inşallah yanlışım vardır yoksa artık dayanacak yürek kalmadı
(485 puan) tarafından
İSTİSMAR VAR KIZLAR BAK MALESEF VAR İTİRAF ETMİŞ PİSLİK
(7,628 puan) tarafından
İzleyemedim ben ama emindim başka ne olacaktı ki Allahın belası.
(50,614 puan) tarafından
ilk okudugumda etmedim para istedi sinirlendim demis sinirini o an itikler.kovar öyle çıkarır
heralde gel surda para vericem diye kandirdi kizi adi pislik
(485 puan) tarafından
Savcılıkta itiraf etmiş istismar ettiğini arkadaşlar bugün yeni yani haberlerden duydum buraya yazdım
0 oy
(226 puan) tarafından
şirin kim ne oldu kii
(500 puan) tarafından
Mugede araniyordu persembe ogleden sonra evden cikmis cikolata parası istiyormus  herkesden sonra haber alinamamisti ölmüş
(248 puan) tarafından
Müge anliya bı aile kayıp ihbarı ile gelmişti 6 yaşında bir kız çocuğu dilencilik yapıyormuş annesi alkolik bir kocaya sahip olduğu için cocukalriyla tek başına mücadele etmek zorunda kalmış . 6-7 çocuğu varmış. Şirin de iki gün önce kaybolmuş eve gelmemiş ogreniliyor ki kağıt toplayıcısı bı adamla geziyor adam onu boğup öldürüyor
(226 puan) tarafından
anladım canım Allah kahretsin o adamı belasını wersin çeksinler artık ellerini çocukların üzerinden yaa:(
(248 puan) tarafından
Evet canım ya çok üzüldüm İnan
0 oy
(634 puan) tarafından
Burayı çok sık takip edemiyorum bu aralar Şirin kim.?
(500 puan) tarafından
Muge Anlida aranan kız çocuğu öldurulmus kagit toplayici tarafindan mezarliga gomulmus dun izlemiştim aklim hep kizdaydi
(634 puan) tarafından
Yani bir kızımızı daha kaybettik. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
0 oy
(16,323 puan) tarafından
Haberim yoktu şimdi Googlea aratıp baktım gerçekten diyecek söz bulamıyorum 
(7,628 puan) tarafından
Gerçekten kelimeler kifayetsiz kalıyor  :((
0 oy
(500 puan) tarafından
Bende sabah ilk uyandigimda gordum cok uzuldum aklim o kizdaydi hep Mugeyi izlerken ve kizi nedense narine cok benzettim Allah rahmet eylesin :((
(7,628 puan) tarafından
O kadar üzgünüm ki yaşamadığına emindim ama bi umut belki dedim maalesef  :((
0 oy
(5,604 puan) tarafından

Aaaa dunki müge anlı samimi tuh ya:(

(7,628 puan) tarafından
Evet canım o :(
(5,604 puan) tarafından
Ay senin yazını görünce YouTubeden baktım. Allah kahretsin bu canileri inşallah. Kanım çekiliyor artık ya.
(7,628 puan) tarafından
Amin amiiiinnnnn.  Caydırıcı ceza şart.
0 oy
(5,548 puan) tarafından
Şirin kim canim 
(7,628 puan) tarafından
Dün Müge Anlı da bi çocuk kayıptı o canım  :(
(5,548 puan) tarafından
Ahhh yaa izlemedim canım küçük muydu ☹
(7,628 puan) tarafından
Daha 6 yaşındaydı canım  :(
0 oy
(2,550 puan) tarafından
Aaa gerçekten mi dün görmüştüm Müge de yaa
(7,628 puan) tarafından
Maalesef gerçek canım  :(
0 oy
(485 puan) tarafından
Biliyordum sonucun böyle çıkacagını çocuklari başı boş sınırsız dışarı salar dilendirirlerse kötü niyetli birileri de alır pislik yapar öldürür malesef keşke böyle olmasaydı 7 çocuk olacagına 2 tane olsaydı sağlıklı büyüselerdi
(7,628 puan) tarafından
Ben de kesin öldü dedim ama yine bi umut belki dedim olmadı  :((
(485 puan) tarafından
Kızlar çocuklarınızı gözünüzün önünden ayırmayın ben kapıda oynamaya salıyorum kızı pencerede oturup izliyorum tedbir bizden taktir Allah'tan bir saat boşlukta almış götürmüş çocugu yazık nasılda anne diye ağlamıştır günah ALLAH korkuları hiç yok bunların hiç
(7,628 puan) tarafından
Yok canım benim yok baksana.Bizim ev bahçeli ama çocuklarımı asla tek salamıyorum herkes evden çıkmıyorsun diyor.Nasıl çıkayım şimdi ben.
(485 puan) tarafından
Bende bende kıme güvenip evden çıkalım napalım sürekli evde de olmuyor çocuk çocuk istiyor üst komşum çocuklarını yalnız bırakıyor 4_7 yaşlarında 4 tane çocuk sokağın başında oturuyoruz sokakta gezip geliyorlar başlarında kimse yok balkondan vs bakar bakmaz bilmiyorum ama salıyor ben salamıyorum o an bişey olsa nasıl müdahale ederim diyorum hazırda bekliyorum binevi kontrolüm altında kalsın kızım diye
(7,628 puan) tarafından
En iyisini yapıyorsun canım bu devirde asla çocuk tek salınmaz. Benim kızım Allahtan kursa gidiyor da sıkılmıyor.Oğlum da 2 yaşına girmek üzere o da alıştı herhalde dışarı diye darlamaz çok şükür.İşimiz gerçekten çok zor Rabbim yardımcımız olsun.
0 oy
(50,614 puan) tarafından
müge de çıkan demi sokaklardaymis hep 
(7,628 puan) tarafından
Evet canım o.
0 oy
(393 puan) tarafından
Bende çok üzüldüm psikolojim kaldırmıyor artık mezarlıkta bogdum diyo adı ******** hiç bı insan görmedi bunu oraya getirirken ben anlamadım ya bu dünyada kız evlat yetisiriyorum panik atak oldum artık ya 
(7,628 puan) tarafından
Bence kızı falan sanmış olabilirler.Çünkü kızın üstü başı da pek iyi durumda değilmiş. Herkesten para istiyormuş yazık çocukları bu hale getirenler utansın.

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 227 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Birisssi (343 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 430 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 401 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde gokyuzumavisi__ (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.