0 oy
292 göst.
Diğer kategorisinde (124 puan) tarafından
Kizlar 14+3 günlük hamileyim geçen doktora gittim cinsiyet için göstermedi iki kızım çok çok şükür Allah'ıma üçüncüyü hamileyim hani derler ya en önce hayırlısı olsun tabi ama oğlumda olsun isterim o duyguya tatmak isterim herkes öyle tek benim için geçerli değil ama önce sağlıklı sohatli olsunda önceliğim o ama bir oğlumda olsun çok istiyorum eşim üçüncüyü de kız istiyor tabi hayırlısı olsun öncelikle diyor kizlar sürekli böyle içime erkek olacakmış gibi hisediyom oğlum diyesim geliyor böyle severken istemsizce oluyor ama böyle olmasını da istemoyom uzuluyom acaba çok istediğim için mi öyle oliyor yoksa anneler hiseder derler 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Beenn kızımda hep oglum olucak saniyordum anneler hisseder diyordular .. ama gönlüm kızdan yanaydi ..ve kizim olsu çok şükür..bilemezsin canim inşallah gonlundekidir 
(124 puan) tarafından
İnsallah canim hayırlısı olsun ya
(6,171 puan) tarafından
benim kizim var yattim kalkdim ikibci de kiz olsun diye dua ettim . erkek cocuk buyutmek gercekten her babayigidin garci degil omrunu curutuyor erkek cocuklar 50 yil yaşlandiriyor anneyi
(3,445 puan) tarafından
4 ayda casperiye gibi düşünüyorum:D
(6,171 puan) tarafından
ben kizi anaokuluna gonderince bahcede cocugu okula birakip
okuldan alirken idrak etmistim bunu:) o donem kaza ile hamile kalinca algida secicilik rabbim bari verdin erkek verme gene kiz ver diye yalvaris yakarislara gecmistim:)) 29 aydir da bizzat erkek anasi olarak hayatima devam ediyorum:)
-Reklam-
0 oy
(587 puan) tarafından
Çok istediğin icin kendine engel olamıyorsun bende hep ilk cocugumu kız istiyordum Rabbim erkek çocuk nasip etti dedim vardır bunda bir hayır şimdi ikinciye hamileyim Dr kıza benzetti ama diyorum sağlıklı olsun erkek olsa da olur Rabbim yokluklarini aratmasin
(124 puan) tarafından
Sağlıklı olsun da ama iştte herşey çok karşıki geliyor bana birde çevre etkisinde var çok etkilendim normalde ama herkes aynı konuşunca ister istemez insan etkileniyor iki kızın var inşallah buda oğlan olur herkes bu şekilde konusuyor
tarafından
Sağlıklı olsun rabbim hayırlı versin
0 oy
tarafından

Oğluma hamile kaldığımı öğrendiğimden beridir hep oğlum olacak dedim . İnsanlar dedi ki kızın olacak kızın olacak hayır dedim oğlum olacak biliyorum üstelik bende kız olmasını isterdim yani düşünürdüm ama oğlan olacağını biliyordum nedense :D

(124 puan) tarafından
Ya ben diğer kizlarimda erken gösterdi bu naz yaptı benim diğer kızlarımın hamileliği aynıydı bu çok farklı geçiyor sanki hiç hamile değilim gibi geçiyor ne kusma oldu ne başka birşey normal hayat suruyorym
0 oy
(18,295 puan) tarafından
Ben kızım olsun diyordum ama oğlan hissediyordum oğlan oldu. Ama bence senin isteğin duygunu ona yöneltmiş. İstemek normal ben içten içe istiyorum ama hep sağlıkla doğsun diyorum şimdi ikinci çocuk isteği var kız olursa çok sevinirim ama kızım olsun diye dua etmeyeceğim Rabbim bilir hayırlısını 
0 oy
(508 puan) tarafından
İlk gebeliğimde herkes kesin erkek dedi ben hep kızım diye seviyordum karnımı bilmiyorum içime doğmuştu kızım oldu simdi 11 haftalık hamileyim içime hep erkek doğuyor ve gebeliğim diğer gebeligimden çok farklı geçiyor herkesin elbette gönlümde vardır bir cinsiyet inşallah sağlıkla gelsinler
0 oy
(963 puan) tarafından
Benimde ucucncu gebelik bende erkek diye hissettim ama kıza benziyir dediler 30 haftalık olduk daha tam net görmediler tahmin ediyorlar ama kızım da oğlumda içime doğmuştu o şekilde oldular 
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Gayet normal benim oğlum var her duamda Allaha yalvardım hayırlıca sağlıklı kızım olsun diye çok şükür nasip etti. Kızım olsa oğlan isterdim.
0 oy
(10,116 puan) tarafından
Erkek istediğin içindir o his. Ama bana çok normal geliyo kızı olmyan kız istemesi oğlu olmayan erkek istemesi 
0 oy
tarafından
Benimde iki kızım var üçüncü erkek olsun istiyorum niye yadirgayalim ki insan olmayani istiyor inşallah gönlündeki olur canım 
0 oy
(1,748 puan) tarafından

Rabbim eli ayağı düzgün sağlikli bir bebek nasip etsin bende ikinci bebegimde kız istiyordum ilki erkek çocugumun ve kendimi kıza okadar odaklamıştım ki hep kız bebek belirtisi yaşadım adını bile hazırlamıştım doktora gittik ve erkek dedi tabi ben şok :D ama olsun Rabbime nekadar şükretsem azdır bana okadar güzel bir evlat hediye ettiki <3

0 oy
(8,154 puan) tarafından

Neyse cinsiyeti öğrenince yazarsin:D

(10,116 puan) tarafından
Sen bensin:)) bende merak ettkm
0 oy
(14,700 puan) tarafından

İnsan hissediyor bende 

Kızıma hamileyken bana yüzün güzelleşti karnın top gibi kesin erkek dediler dr kız diyor dedim yok erkek diyorlar :D

Kızım oldu hep ilk kızım ikinci oğlum olsun istiyordum şükürler olsun öyle de oldu :)

0 oy
(2,030 puan) tarafından
Bende gebeligimde oğlum olmasini istedim çok hissediyorum bu erkek diyordum erkek çıktı rabbim inşallah bir erkek çocuğu hayırlı evlat nasip eder
(124 puan) tarafından
Amin canım inşallah Allah agzindan duysun inşallah:)))
0 oy
(3,565 puan) tarafından
Benim iki çocuğum var ikisinde de hissettim doktor söyleyince cinsiyetini şaşırmadım bile içine doğmuş olabilir benimde ilk çocuğum kız ikincisi oğlan
0 oy
(2,702 puan) tarafından
Bana kızmayın ama ben cinsiyet isteğini doğru bulamıyorum... Mevcut çocuklarınıza da haksızlık olarak düşünüyorum. Allah herkese bakabileceği cinsiyeti verir. Erkek de erkek derseniz imtihanınız da ona göre şekillenir... Akışına bırakıp nötr olun. 
(124 puan) tarafından
Canim ben erkek de erkek demiyorum kız annesi olması duygusunu taddim çok insan bir oğul annesi olmaksa istoyor yani bu insanın doğasında var ben illa da erkek demiyorum hayırlısı ne ise o olsun benim için öncelik sağlık ama bir oğlumda neden olmasın iki tane çok şükür kızım oldu birde oğlum olmasını neden istemeyin ki bu haksızlık ve ya sukretmemezlik değil ki

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 50 göst.
+1 oy
6 cevap 155 göst.
+3 oy
11 cevap 262 göst.
5 Ocak 2025 Moda kategorisinde Annesininmasali (767 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 388 göst.
25 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Minikii (710 puan) tarafından soruldu

410,553 soru

12,350,868 cevap

40,497 kullanıcı

Kategoriler

...