0 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde (1,205 puan) tarafından
Gazlanmaya ihtiyacım var kızlar çabuk gazlayin beni :))) bu ayın sonunda sınavım var. 1,5 aydır ders çalışıyorum. Sabah kızımı kaynanama bırakıp işe gidiyorum akşam işten çıkıp ders çalışıyorum. Gece 11.5 gibi eşim kızımı da alıp eve geliyor. Şimdi o kadar çok bunaldım ki. Tikandim kaldım. İlerleyemiyorum. Beynim yoruldu sanırım. Ama bu kadar herkesi rezil edip burda salmak da istemiyorum ama çok bunaldım bana fikir verin gazlayin nolur. Eğer bu sınavı geçersem herşey çok güzel olacak tüm sıkıntılar bitecek. Bu şekilde kendimi teselli ediyorum ama beynim yoruldu sanırım tıkanıp kaldim

4 Cevaplar

0 oy
(6,080 puan) tarafından
Bu Hafta 1 günü kendine kızına eşine ayır ders çalışma hiç sadece gez dolaş kızınla oyna enerji topla :) 
(1,205 puan) tarafından
Pazar günlerini onunla geçiriyorum canım. :)
(6,080 puan) tarafından
1 gün kafanı tamamen boşaltacak bişey yapman lazım yorgunluğunu atıp enerji toplamak için
(1,205 puan) tarafından
Yarın eşim işten 5 tr cikacak. O çıkana kadar kızımla gezip vakit geçirsem akşam eşim işten çıkınca yine kaynanama postalasam diye düşünüyorum yeterli olur inşallah:D
(6,080 puan) tarafından
İnşallah hahahaha :D
(1,205 puan) tarafından
:D :D
-Reklam-
0 oy
(929 puan) tarafından
Güzel bi molaya ihtiyacın var bi kafa dağıtman lazım bi günlük de olsa bi yerlere kaçsan
(1,205 puan) tarafından
Bir yerlere gitme şansım olmuyor pek. Geçen ay zaten kardeşimin nişanı için antalyadaydik. Bide eşim markette çalışıyor izin günlerimiz denk gelmiyor maalesef
(929 puan) tarafından
O sayılmaz canım koşturmaca vardır. Bi piknik olur kamp olur sessiz sakin temiz hava. Da izin denk gelmeyince bişi diyemiyorum. Emeklerinin karşılığını alacağın zamanları hayal et ☺️
(1,205 puan) tarafından
Aynen daha çok yorulmuştuk. İnşallah bu sınavı kazanırsam herşey çok güzel olacak. O günleri düşünüp gazlamaya çalışıyorum kendimi. Kazanırsam Mali müşavir olcam bu arada :))
(929 puan) tarafından
Ay ne güzel canım maşallah inşallah herşey gönlünüzce olsun ☺️
(1,205 puan) tarafından
Teşekkür ederim amin inşallah ❤️0:)
0 oy
tarafından
Canım çık gez alışveriş yap kendine gel, daha sonra devam edersin kaldığın yerden 
(1,205 puan) tarafından
Yarın eşim akşam 5, e kadar çalışıyor. 5 e kadar kızımla vakit gecirip eşim işten çıkınca gene kaynanama postalayip çalışmayı düşünüyorum :D :D
0 oy
(22,453 puan) tarafından
Keyfine bir gün geçir bence tek başına değerlendir bence molaya ihtiyacın var 
(1,205 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 400 göst.
14 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Askeryolubekleyen (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 844 göst.
29 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 493 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,440 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 476 göst.
27 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Cinar_efem00 (417 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,460,002 soru

23,940,208 cevap