0 oy
130 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bebeğine ilikli dana kemiği suyu kullananlar var mı? Bebeğim 11.5 aylık ve kasapta dana kemiği varmış. Öncelik kuzu öneriliyor ama bulamadım. Dana ağır gelir mi kullananlarınız var mı?

5 Cevaplar

0 oy
(2,341 puan) tarafından
Kuzu danaya göre alerji riski daha düşük olduğu için öneriliyor. Ama dana kullanmakta hiç bir sıkıntı yok denemeden de bilemezsiniz çocuk bir yaş olmuş nerdeyse 
tarafından
Evet aynen, dana eti falan yedirdim o yüzden sorun olacağını sanmıyorum bende Allahın izniyle. Teşekkürler.
(2,341 puan) tarafından
Olmaz canım öyleyse yani için rahat corbalarina kullanabilirsin hatta makarnasina pilavina bile atabilirsin suyundan.
tarafından
Kesinlik yapacağım :) teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,105 puan) tarafından
Hazır satılan ilikli kemik sularının hemen hemen hepsi danadan yapılıyor zaten tek seferlikten birşey olmaz güzelce suda bekletin kanını akıtın sonra uzun süre kaynatıp üstte biriken yağını atın geri kalan su şifa olsun inşallah 
tarafından
İnşaAllah canım, öyle yapacağım bende. Susa bekliyor şuan ama kan çıkmadı nedense suyu hala bembeyaz.
0 oy
tarafından
kuzu olsa daha iyi ama yoksa dana da olur 
tarafından
Yokmuş kasapta canım bulamadım :(
0 oy
tarafından
Ben dana kullandim hep 
tarafından
Saat 6 da koydum ocağa hala kaynıyor valla :) uyucam ama aklımda ocakta kalıyor bir şey olur mu diye
tarafından
Canim valla kapat bosver bence ben olsam kapatmistim o kadar eziyet cekecegine hazir al madem bi suru gaz yaktin zaten
tarafından
Hazırlara hiç güvenmiyorum canım valla, 1 saat kaldı zaten kapatmama :)) kız bazı kişiler tamamen kolajen olsun diye 36 saat kaynatıyorlar, 12 saat en az olanı :))
tarafından
Ay yok valla ben o kadar ugrasamam
tarafından
Uğraştım valla :))
0 oy
tarafından
Benc farketmez benimkiler ek gıdaya geçtiğinden beri çorbalarıni Daima kemik suyuyla yada tavuk suyuyla yaparim
tarafından
Tamam canım bende kullanıcam 1 yal sayılır zaten

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 81 göst.
10 Şubat 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (3,548 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 53 göst.
0 oy
6 cevap 125 göst.
0 oy
7 cevap 206 göst.

Kategoriler

1,447,956 soru

23,783,937 cevap

316,530 kullanıcı

...