0 oy
88 göst.
Diğer kategorisinde (680 puan) tarafından
Sürekli baş dönmesi denge kaybı falan yaşıyorum artık tek başıma bi yere gitmekten korkuyorum doktora burda randevu bulmak imkansız gibi bisey bu dertten nasıl kurtulabilirim doğumdan sonra hersey üst üste geldi sonra acilde vertigo diyip yolladılar ama nasıl kurtulacam bilmiyorum ??

3 Cevaplar

0 oy
(1,181 puan) tarafından
Kulak dokturuna gitmeniz gerekiyor. Bir manevra hareketi var onu uyguluyor ilaç veriyor. Dikkat ederseniz geçer kısa zamanda. Annem yaşadı çok zor bir durum Allah şifa versin 
(680 puan) tarafından
Amin saolun evet çok zor geçecek diye bekliyorum 3 aydır geçmedi
-Reklam-
0 oy
(1,955 puan) tarafından
Vertigoyum 7 yıldır aşırı stresli yaşamın getirdiği hastalık. Kulak kristallarin kaymisdir denge sorunu yaşarsın en önemlisi seni strese sokan şeylerden uzaklasirsan hayat standartin iyileştirir 
(680 puan) tarafından
Stresten nasıl uzaklaşacaz ki bu vertigo yüzünden iyice stres oluyorum
(1,955 puan) tarafından
Onu düşünme  Vertigo yum  diye senin basini donderen seni bu rahatsızlığa sürükleyen süreç illaki olmusdur ondan uzak kalmalisi  tek cozum hayatı tiye almayı bilmelisin
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Kulak kristallerini yerine oturtan bir doktor bulursan düzelir yani arkadaşım fizyoterapiste gitti o oturttu komşum kbbye gitti o otuttu her doktor yapmıyor vs diyorlar araştırırsan bulunduğun şehirde bulursun bence 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 230 göst.
0 oy
2 cevap 72 göst.
0 oy
11 cevap 312 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (680 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 43 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Miracin annesi (139 puan) tarafından soruldu

411,595 soru