+3 oy
939 göst.
Aile kategorisinde (3,742 puan) tarafından

Merhaba hanımlar geçen akşam sormuştum ama facede gezerken reklam olarak bunu gösterdi cok hoşuma gitti sizce nasıl 

image

image

image

14 Cevaplar

+2 oy
(122,627 puan) tarafından
büsü bogazli kazak bile giyemem bogulurum bogulma hissi gelir yazik lan el kadar bebeyi onu ortup kapatcanmi aay nefesim kesildi
☺️☺️☺️ canan yaa☺️☺️☺️☺️☺️
sen halledersin büşü neleri halletmedinki bi bakmissin suan anne karnindaki minnak savasci buyumus sunnet olmus okula gidiyo hayat cok hizli akiyo
(5,740 puan) tarafından
ben hic zora gelemem el bebek gul bebek buyutulmusum.ki hala oyleyim.   bebek bakma olayi bende 3. gunden sknra şok etkisi yapti:)) iki gun zaten hastanede ayik bayildim hatirlamiyorum. 3. gun eve geldik aboovvvv . bu benim yiyebilecegim *** degil. annemle kaldik iki ay  bebek aglio ben ahliyorum cck uyumui annem sen uyu sutun olmaz dio aglama diyor babam bebege kitamio annem bana kiyamiyor falan . iki ay kadar kaldik annemde. dedik bebek ele avuca gelio ev ev ustune de olmuo. gectik kendi evimize cuma aksami. cumartesi aksam agyaya zirlaya dondum anneme kocami cocugumu alip. 4 bucuk ay kaldik annemde . sonra apar topar annemlerin arka sokakta kiralik ev buluk tasindik. yani annemin her dedigini yaotim cunku cocuga ben bakmadim annem bakdi gbi bisey refluliydu aglak zorlak huysuz:) zaten ikinciye o yizden tovbeliydim. ama ikinci olunca demekki tecrube kazanmisim az cok kendim bakabildim:)) yoksa asla zora gelen biri degilim  allah dagina gore kar verirmis rabbime sukur ki zorlik sıkınti cekecegim bir hayatim yok bir elim yagda obur elim balda gibi hisey hamdolsun:)
vay anasinu bebimde yiycem b ok olmadni anlamostim ama baktiracak kimsem yoktu aglaya zirlaya kendjm bakmistim
(5,740 puan) tarafından
:))  baktiracak yoksa el mahkum:) yok baci benim anam sagolsun  bi yandan iyi bi yandan da kotu hic sorumluluk almamak zora gelmemek herseyin hazirinin onune sunulmasi. universtede 40 sayfa el yazisi odevi annem yazdi benim yerime internetten bakip yazdi kadin. ben 40 sayfa a4 yazi asla yazmazdim sifir alirdim mesela.
nebilim evlendim misal cirba yapcam hazir corba aliyorum paket. hazir kofte aliyorum migrostan bir iki derken sey dusundum ya annem hic boyle yapmiyoduki ben niye bunlardan aliyorum. annem kaynatarak corba yapiodu ne corbasi yapiodu tarhana ezigelin yayla domates corbasi falan . aaaa bu paketi almaya gerek yokkii:) oyle dusunerek. hep hazir sifrada onume geliyo yiyorum sonucta nebilim nasi yapilio. kofte birkac kilo kiymadan kifte yapip buzluga atiodu annem kendi yoguruyodu eeee ben niye yapmiyorumki falan oyle kendi kendime ic sesimle dusune dusune cözdum ev yemek isini:)) hahah acaba biz nasi kofte yiyodukki diyodum kendime :))
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Çok kullanışlı değil yinede sen bilirsin ben diktm 3 defa falan kullandım 

Oda davetlerde ramazan ayında ben olsam hesaplisina bakardım en azından çocuk uatmassa yastık yapardım yinede sen bilirsin bide hem yanında çocuk hem puset çocuk battaniye ağır oluyo kucakta daha mantıklı benve çocuk taşımak tulum giydirip yada taşıma çantası varya bebek ve yanında anne yani çantası ben baya kullandım 
tarafından
Bana yaptığın yorumu.neden geri kaldırdın amaç neydi Büşra
tarafından
Neyse nezaket bende kalsın bunca insana yazipta geri bana yazıp geri kaldirman ?
Beni tanımam oysa ki sana bir kötü sözüm dâhi.olmamisken birdaha yazmayacağım
(3,742 puan) tarafından
2 saatirdir Girmedim buraya çünkü rahatsızlandim çarşı da senlik bir durum yok sanada birşey yazıp geri silmedim  benim yazdığıma eminmisin
tarafından
Acaba yanlışlıkla mi oldu bilmiyorum.eminim ama ben beğendim almak istiyorum dedin ben çok kullanışsız dedim neyse
+1 oy
(3,848 puan) tarafından
Annem de kızıma yapmıştı 2 defa kullandık çok da gerekli bir şey değil masraf etmeyin bence
(3,742 puan) tarafından
Teşekkür ederim fikir için
0 oy
(6,239 puan) tarafından
Güzel bence 
(3,742 puan) tarafından
Çok hoşuma gitti diğerlerine göre daha pahalı ama değer
0 oy
(665 puan) tarafından
Çok güzel canım bizde bakıyoruz :) 
(3,742 puan) tarafından
Doğuma ne kadar var
(665 puan) tarafından
En son doktorum 6 ocak dedi
0 oy
(18,550 puan) tarafından
Çok tatlı bence rengide güzel 
(3,742 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm bende çok beğendim
0 oy
(2,235 puan) tarafından
Tatlı duruyor bence 
(3,742 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(1,756 puan) tarafından

Çok güzel canım rengini de beğendim :) 

(1,756 puan) tarafından
O zaman tabiki alıyorsun ♥️☺️
(3,742 puan) tarafından
Eşime göstereyim beğenirse oda alicam cnm ♥️☺️ Çarşamba maaş günüm kartım bitti sayılır öde kullan yapıcam Çarşambayi iple çekiyorum
(1,756 puan) tarafından
Tabi babasınında fikrini al canım eminim eşinde beğenecektir çünkü sen beğenmişsin ☺️ ah ah para dayanmıyor ki valla daha gelmeden gideceği yerler belli oluyor Rabbim yâr ve yardımcımız olsun inşallah sağlıkla gelsin bebişinnm♥️
(3,742 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm ♥️ Allah razı olsun ♥️☺️
(1,756 puan) tarafından
Amin sendende canım benim
0 oy
tarafından
Ay Büşra çok güzel bu al kesinlikle. Kızım 11 aylık hala koyuyoruz. Kullanışlı gayet
(3,742 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Alicam inşallah
0 oy
(2,405 puan) tarafından
Çok güzelmiş rengi ve deseni güzel günler de kullansın minik paşa
(3,742 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun
0 oy
(566 puan) tarafından
Bence gerekli değil ama ilk bebek diye heves ediyorsan alıp kullanabilirsin 
(3,742 puan) tarafından
Yoo ilk değil ama hevesim var