ben hic zora gelemem el bebek gul bebek buyutulmusum.ki hala oyleyim. bebek bakma olayi bende 3. gunden sknra şok etkisi yapti:)) iki gun zaten hastanede ayik bayildim hatirlamiyorum. 3. gun eve geldik aboovvvv . bu benim yiyebilecegim *** degil. annemle kaldik iki ay bebek aglio ben ahliyorum cck uyumui annem sen uyu sutun olmaz dio aglama diyor babam bebege kitamio annem bana kiyamiyor falan . iki ay kadar kaldik annemde. dedik bebek ele avuca gelio ev ev ustune de olmuo. gectik kendi evimize cuma aksami. cumartesi aksam agyaya zirlaya dondum anneme kocami cocugumu alip. 4 bucuk ay kaldik annemde . sonra apar topar annemlerin arka sokakta kiralik ev buluk tasindik. yani annemin her dedigini yaotim cunku cocuga ben bakmadim annem bakdi gbi bisey refluliydu aglak zorlak huysuz:) zaten ikinciye o yizden tovbeliydim. ama ikinci olunca demekki tecrube kazanmisim az cok kendim bakabildim:)) yoksa asla zora gelen biri degilim allah dagina gore kar verirmis rabbime sukur ki zorlik sıkınti cekecegim bir hayatim yok bir elim yagda obur elim balda gibi hisey hamdolsun:)