0 oy
485 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (355 puan) tarafından
Bugun kızım kitap aldı 2 tane 400 tl eşim bir dünya laf etti ne gerek var diye sanki okuyo dedi çok tepki verdi sizin eşleriniz de böyle tepki verirmi

24 Cevaplar

+1 oy
(815 puan) tarafından
Hangi yaş grubu kitapları? Eğer iyi okuyucuysa, kitaba verilen para da sıkıntı yok. Eşiniz çok çok sıkıntı çıkarıyorsa da kütüphanelerde yada sahaflardan bakabilirsiniz. 
(355 puan) tarafından
11 yas ve kitap okumayı seviyor ama çok sık aliyor ve benim kendime ait paramla aldım yani eşimdende para çıkmadi çok tepki verdi
(815 puan) tarafından
Eşinizin kitap okuma alışkanlığı yoksa fiyatı için tepki vermesi normal. Gereksiz görüyordur. Dediğim gibi sahaflardan bakabilirsiniz. Her kitap var ve uygun fiyatlı. Ya da indirim dönemleri oluyor onları takip edebilirsiniz, yada fuar zamanları da güzel indirimler olur. İstediği kitapları not edip toplu da alabilir.
(815 puan) tarafından
Aslında şöyle de olabilir, e-kitap okuyucular var. Eşim kendine aldı. Aylık cüzzi abonelik ile istediği kitabı pdf okuyabilir.
(355 puan) tarafından
Evet aynen öyle kndi okumuyor ben ve kızım okuyor teşekkür ederim bi bakayim o dediğiniz yerlere
(51,590 puan) tarafından
kitapyurdundan aliyordum bende simdi hersey cok pahali belki ay sonu falan sıkışıksa tek tek alin göstermeyin ona
-Reklam-
+1 oy
tarafından
2 bucuk yasinda oglumun dunya kadar kitabi var sikilinca anne kitap okuyalim diyo pahaliya aldigim kitaplar da oldu uzuca aldiklarimda oldu ne zaman disari adim atsak ilk isin kitap reyonu oluyo hele bime ne zaman gitsen illaki alirim benim oglum cok sey ogrendi kitaplar sayesinde en onemlisi anlamayi dinlemeyi ogrendi yasitlari agzini ayirip aglayarak dedigine tuttururkwn ben ogluma aaa annecim ama onu oyle yaparsak bu olur dedigimde anliyo ve bi daha yapmiyo cok dikkatli okumadim ama yorumlarda 11 yasinda demissin o yas grubu icin ne kadar buyuk bisey bu biliyo musun yasitlari telefona tablete gomulup dunyayi onunutuyoken cocugun kitap okuyo belki fiyati pahali gelmis olabilir sende dengeyi bul canim cocuk ister heleki seviyosa orta yol bisey al o zaman esinde kizmasin cocugunda gonlu olsun 
0 oy
tarafından
Kızın kaç yaşında canım okumuyor mu normalde
(355 puan) tarafından
11 yas evet okur ama eşim e fuzuli geliyor kitap ders kitapi olsa birsey değil diyor
0 oy
(7,243 puan) tarafından
Benim çocuğa da kendime de aldığım kitapların haddi hesabı yok:D benimki bir şey demez kendi de alır hatta bazen. Kaç yaşında çocuğunuz ? Benim oğlum 4 yaşında okuma bilmediği için ben okuyorum ama çok zeki çocuklar,okuduktan sonra oğlum özet geçiyor,üstelik hayal gücü de gelişiyor.
(355 puan) tarafından
11 yas ve düzenli kitap okur
(7,243 puan) tarafından
Ay 11 yaş çocuğa tâbiki düzenli kitap alınması,kitap okuma alışkanlığına teşvik edilmesi gerekiyor. Okuyor diyorsunuz bir de siz alın mutlaka istedikçe.
(355 puan) tarafından
Eşimin cebinden para çıkmıyor ki zaten kendi paramla aldim
0 oy
(6,112 puan) tarafından
okumasa da sayfalari kurcalasa bile yeter belki bisey ilgisini ceker hosuna gider okumaya baslar. kucukse yirtiyosa bence de gereksiz ama aliyoruz ama yinede kitap bagi kurulmali vocukla
(355 puan) tarafından
11 yaşında canım düzenli okur
0 oy
(2,394 puan) tarafından
Okuyorsa ne güzel feda olsun ama eğer bir heves edip okumayıp bir köşeye atacaksa yazık olmuş derim 
(355 puan) tarafından
Okuyor kitap seviyor yani
(2,394 puan) tarafından
ee o zaman kurban olsun 400 tl ona bosver iyi yapmışsın eşime de şöyle çocuğun hevesini kırmasın kapasinim çenesini otursun yerine
(355 puan) tarafından
Dedim zaten şimdi konusmuyorum onunla bir müddetde küs kalacam anlasin biraz:)))
0 oy
(13,080 puan) tarafından
biziö evdeki kitapları görse kalp krizi geçirir herhalde eşin:) kitaba, eğitime verdiğim paraya acımam 
(355 puan) tarafından
Ders kitabı olsa sorun olmazmiss normel okuma kitabı ya bizimde var baya kitabimiz bu arada onlarıda satacam diyor herhalde beni sinirlendirmek için konuşuyor;))
(13,080 puan) tarafından
oyyhhh bu erkeklerde gram akıl yok, ne güzel kitap okuyor çocuk. başka şeylere mi merak sarsın, İnternetten ne ucu bucağı olmayan ortamlara mı girsin. ne güzel hoşuna gitmeli bu durum
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Ay ne münasebet neden gereksiz görüyor ki. Okusun okuma alışkanlığı kazansın diye sizin kendinizi paralamanız lazım halbuki 
(355 puan) tarafından
Isteee bazen böyle cahilce davraniyor malesefff
0 oy
(7,076 puan) tarafından
Kızım daha 4 buçuk yaşında aldığım etkinlik kitabının haddi hesabı yok iki dergiye yıllık abonelik yaptım ayrıyeten kitaba verilen paraya acımayız
0 oy
tarafından
Bizimki iki buçuk yaşında ona bile alıyoruz sürekli kitap üstelik sıkılınca yırtıp atıyor eşine karşı dur ben o dönemlerde nasıl kitap okurdum koli koli kitap alırdı annemler o dönemde beyin gelisimi içim çok güzel yaşlar 
0 oy
(3,627 puan) tarafından
Benim eşimde böyle tepki veriyor ne gerek var geçen diyor okuyacaksan baba evinde kalsaydım sinirlerim bozuldu almadım bile okumuyorsun deyip durdu halbuki okumayı da çok seviyorum 
(355 puan) tarafından
Ahhh gelde sinir olma benim eşim çok sık aldığım zamn  kızar ama ona bile laf eder
(3,627 puan) tarafından
İşte bizimkide aynı
0 oy
(292 puan) tarafından
11 yasinda bir cocuk kitap aldigi icin mutlu olmasi lazim, tepki vermesi degil.

Bu devirde kitap okuyan cocuk o kadar kiymetli ki
(355 puan) tarafından
O sanıyor okumuyor ama okuyor kızım ondan tepki
0 oy
(86 puan) tarafından
Eşiniz cimri biraz heralde. Ne kadar güzel kitap alıp okuması. Kızım 21 aylık her ay kitap alırım düzenli hep okurum şimdiden 1 kitaplık kitabi var. Sizin kızınız gibi büyüyüp kendi kitap aldığı günleri bekliyorum çok güzel bir davranış. Çocuğun hevesini kırmasın bu konuyu onun yanında konuşmayın derim. 
(355 puan) tarafından
Ben ona cimrisin diyorum o yok tutumluyum;))) fuzuli görüyor kitap parasını normelde yeme içme gezme olsun hic dusunmez kitapa gelince düşünür:)))
0 oy
(5,042 puan) tarafından
Bi öğretmen olarak ben de okuma kitabı alma konusunda çok tereddüt yaşıyorum şahsen.Ben bile kitaplara verdigim paralara şok oluyorum.Kitap bi kere okunup kenara kaldırılan bişey. Günümüz şartlarında kitaplar da az para değil. Ben senin çocuğunun yaşındayken bir ayda 6 7 kitap okuyordum. O şekilde hesaba vurunca gerçekten iyi para yapar.

Onun yerine çocuğunuza kütüphane alışkanlığı kazandırmanızı tavsiye ederim. Ya da arkadaşlarıyla kitap değişim kulübü gibi bisey yapsalar.
(355 puan) tarafından
Ne güzel demişsin eşim aynısını söylüyor netten okusun istiyor mesela ams kızım da elinde olsun istiyor kitapi
(5,042 puan) tarafından
Netten okumak çok doğru olur mu bilmiyorum ama kütüphane ve kitap kulübü çok mantıklı.
0 oy
(7,796 puan) tarafından
Bizim burada kütüphane var 15 ücretsiz kitap alıyorsun iade ediyorsun sonra. Sonra yine kitap alıyorsun yani 15 içinde iade etmen gerekiyor. Biz kitaplara para vermiyoruz. Sende bir araştır istersen.
(355 puan) tarafından
Çok iyiymiş canım bende araştırayım o zmn
0 oy
(406 puan) tarafından
Eve giren hıc bır kitap bana göre fuzuli veya boşuna değildır   Eşim kendısı alır kitapları bende internet sitesinden bır çok defâ almışımdır asla kıtap okul işlerinde cimriliğe kaçmaz... Boşuna bile alıncak olsa alırım yeter kı çocuklarım okusun..
(355 puan) tarafından
Okul için ders için cimrilikten kaçmaz alır ama kitabı fuzuli görüyor işte sık aldığım için evdekileri okusun istiyor ki evdekileride okuyor iste
0 oy
(1,478 puan) tarafından
Oğlum 4 aylık daha yeni 2 bin liralık kitap aldık bir sürü eşim hiç dert ermedi. 
0 oy
(703 puan) tarafından

Kız bizim kitaba verdiğimiz parayı hiç duymadın eşin :D

0 oy
(25 puan) tarafından
Kızım için aldığım o kadar çok şey var ki, hiçbirine laf etmedi, o da alır ama alakasız şeyler aldığı için ben laf ederim 
0 oy
(13,707 puan) tarafından
Erkeklere kendi ihtiyacı dışında her şey çok pahalıdır. 

O yüzden takılmayın bence
(355 puan) tarafından
Takilmadim da iste üzülüyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 112 göst.
0 oy
15 cevap 459 göst.
13 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 364 göst.
0 oy