0 oy
370 göst.
Aile kategorisinde (12,060 puan) tarafından

Kirada oturdugum yerdeki ablalar ev gormesine geldiler bugun sağolsunlar. Çok seviyorum hepsini iyiki tanimisim :angel: karsimdaki ablanin benle yaşıt kizi var. Ogullarimiz oynardi hep birlikte. Bana bu fincanlari almis. Çok sevdim ya :angel: siz napiyosunuz bakiyim. Ay çok yedim yine :woot:

image

image

12 Cevaplar

+2 oy
(3,821 puan) tarafından

Çok güzeller sade şık en sevdiğim ♥️ ben de kızımla balkon oturması yapıyorum tablete bakmak istedi açtım koydum meyve suyu ona kahvem bana anne kız takılıyoruz ☺️

image

-Reklam-
0 oy
(122,449 puan) tarafından
ozele gel bi
(18,548 puan) tarafından
Özelden yazabilirdin burdan nie yazion alla alla
aynini sanada yazdim
(18,548 puan) tarafından
♥️☺️☺️
0 oy
gule gule kullan fincan guzelmis❤️
0 oy
(18,548 puan) tarafından

image

bende 1 saat önceki anlığımi atayım:)

Fincanların çok güzel canım 

İyi komşular iyiki varlar ♥️

0 oy
(3,740 puan) tarafından
Çok güzeller, güzel günlerde kullanın ♥️
0 oy
(3,228 puan) tarafından
Çok narin zarif tam benlik sade şeylere bayılırım 
0 oy
(318 puan) tarafından
Ayy pek şık güle güle kullan 
0 oy
(1,623 puan) tarafından
Ay bende bi fincan takımı beğendim kuğulu ama çok güzel bittim 1200 TL olmasa hemen alıcaktım  valla oğluşum acıkmış makarna yaptım ona dinlensin biraz sıcagı cıksın koyucam yicek yarın ne pişirsem diye düşünüyorum çorba olarak yayla yapıcam ama makarnanın yanına ana yemek gelmiyo artık belli markete gider ıspanak alırım markett daha uygundu  pazarda 50 liraydı kilosu markett 30 
(895 puan) tarafından
Kiz nedir bu pahalılık aklım almıyor. Bende Antepten Tokatın bir ilçesine gelin geldim. Burada Antepe göre kilo başına 20 tl fark var. Bir şey alasim gelmiyor. Ayıptır söylemesi salatalık 70 tl , bizim orada kilosu 50 tl .
(1,623 puan) tarafından
Bende kocaelideyim İstanbul'dan geldim oranın pazarıyla buranın pazarı araında dağla kadar fark var resmen market daha uyguna geliyo burda görümceme domates ac lira diye sordum 30 35 dedi burda 50 liraçoğu tezgahta bi kac tezgahta 40 liraydı markette de 40 lira marketten alıyorum genelde artık
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Çok seviyorum bu fincanlari canım 

Güle güle kullan
0 oy
(16,611 puan) tarafından

image

diyet kaçamağı yapıyorum :) güle güle kullan sade şeyleri çok severim o yüzden çok beğendim 

(2,001 puan) tarafından
Neden okadar çok kek yaptın banada yolllaaa
(16,611 puan) tarafından
Kız tek kek hamurunu ayrı ayrı kalıplara döküp farklı kekler yaptım küçük küçük onlar. Yakın olsak buyur gel seve seve yaparım :)
(2,001 puan) tarafından
Kek aşığıyım ahahah
0 oy
(6,143 puan) tarafından
Fincanin çok hoş güle güle sağlıkla kullan canım 
0 oy
(2,110 puan) tarafından
Ay çok şık beğendim güle kullan ☺️

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,030 göst.
10 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu