0 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
3 yaşında oğlum 9 gibi uyutuyorum acaba erken mi babası gelince 11 gibi oluyor tabi normal günde ortalama 9 da uyuyor sizin çocuklarınız kaç yaşında kaçta uyuyor 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
3 buçuk yaşında benim balım 8 / 8 buçuk gibi uyuyor 
tarafından
Benim ki erken değil o zaman
-Reklam-
0 oy
(71 puan) tarafından
Benimde 3 yasinda bide 1 bucuk yasinda iki cocugum var. Iksiindie 9da uyutyrm. Sabah 8 bcuk gbi uaniyrlar

Seninko kacta kalkiyr
tarafından
Ortalama 7 gibi kalkar sabah
0 oy
(71 puan) tarafından
Gece uyanmiyrsa gayet normal 9
tarafından
Uyanmaz çok şükür
0 oy
(5,652 puan) tarafından
3 yasinda oglen uyumuyo. Aksam 8:30-8:45 arasi uyumus olur sabahta 7-8 arasi uyanir.
tarafından
Sabahta 7 gibi kalkıyor
tarafından
Çok iyi valla gündüz uyumasına rağmen erken uyumasi
tarafından
Bi ara öğlen uykusunu bırakmıştı o zamanlar 8 gibi uyuyup 4 5 gibi kalkıyordu sonra gündüz uykusuna başladık öyle düzeldi biraz
tarafından
Benim oğlan uzun suredir 8 gibi uyuyo sabah 9a doğru kalkıyor en erken 8de
3e yeni girdi 1 hafta oldu
Anamdan emdiği sütü burnumdan getiriyor adeta
(5,652 puan) tarafından
Ay masallah gunduzde uyuyomus ve aksam 9 da yatiyo.
Ben arada bi kac kez gunduz uyutayim dedim 6 gibi kalkiyo bazi gunler. Gunduz 2 saat uyudu ama gece 11-12 gibi yatti. Sabah 8 de de ayaktaydi yine.
Zaten dogdugundan beri az uyuyo.
0 oy
(12,959 puan) tarafından
Benimkilerde oyle erken yatiririm. Nadir 10a kaliriz. Biri 21 aylik biri 4 yasinda
tarafından
Erken kalkar bebekliğinden berli hep 7 gibi uyanıyor bu aralar
(12,959 puan) tarafından
Kiz 7de erkenmi benimki 5.5da kalktigi oluyo
tarafından
Geçen sene bu da öyleydi
(12,959 puan) tarafından
Buyuk olan benim. Kucuk daha uyuyoda yine
0 oy
(17,457 puan) tarafından
Biri 5 biri 4 biri de 1 yaşında. 3 aydan itibaren en geç 9 gibi uyutuyorum hep. Çok nadir 10 da uyurlar. 
tarafından
Bakması zor oluyor mu hepsi çok küçük
(17,457 puan) tarafından
Yok ya alıştım. bir süre sonra her şey çocuklara göre düzene giriyor
tarafından
Allah yardım ediyor
0 oy
(2,126 puan) tarafından
8de bile yattığı oluyor kızımın. 3 yaşında. 
tarafından
Gündüz uyuduğu için o saatte uyumaz
(2,126 puan) tarafından
Sizin erken değil demek istedim
tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
(288 puan) tarafından
Bizim kuduruk 3.5 yasinda, 10-11 gibi yatar sabah 10-11 gibi kalkar. Gece uyanmaz. 3 yasina kadar o da 9 gibi yatar sabah 8 gibi kalkardi, son 6 aydir gece uykusu 10-11 e kaydi. Sabah da ayni paralelde gec kalktigi icin ellemiyorum boyle isime geliyor.
tarafından
Öyle düzen uymaz bize ben sabah 7 de kalkıp büyük çocuğa kahvaltı hazırlıyorum asla uykumu alamam
(288 puan) tarafından
Ben de calistigim icin sabah 7 de kalkip mesaiye basliyorum, 10-11 e kadar yattiginda baya bir isimi toparlamis oluyorum. Bana da boyle uydugu icin ellemedim. Sana nasil uyuyorsa oyle yap gunde ortalama 11 saat uyumasi yeterli 3 yas cocugunun.
tarafından
O kadar değilde 8 9 saat uyur
(288 puan) tarafından
Ona da sukur diyelim napalim :)
tarafından
Öyle tabiki
0 oy
(1,990 puan) tarafından
3 yaşında son bir aydır düzene girdi çok şükür 10 da uyuyor 
tarafından
10 da iyi aslında
(1,990 puan) tarafından
10 uyur 7 8 arası uyanır öğlen uyumaz önceleri 1 2 de falan yatardı bir türlü düzen oturtamıyorduk çok şükür son bir aydır düzeldi
tarafından
Bi ara bizde bıraktıydık akşam erken yatıp sabah 4 5 gibi kalkıyordu bi kaç gün ağladı ama alıştı
(1,990 puan) tarafından
Biz bir yaşını doldurmadan bıraktık öğlen uykusunu
0 oy
(252 puan) tarafından
3 ve 1 yaşında cocuklarim 3 yas oğlumu gündüz uyutmuyorum bu sefer akşam uyumuyo ikisinide en geç 10 da yatiriyorum oğlum gece tuvaleti olmayınca uyanmaz olursada götürürüm hemen geri uyur uykusu açılmaz 

1 yaşında kızımda hala sallıyorum uyuyo 10 15 dk 

Ama Bi çılgınlık yapıp 8 de uyuttum bu akşam 2 de uyandı eşimde 12 de işten gelmişti arka sokakları izliyoduk simdi yatırdım bakalım ne zaman uyursa 
tarafından
Bebeklerde dikkat etmek lazım uyku düzenine iki küçük çocuk olunca aynı uyutmaya çalışman lazım
(252 puan) tarafından
Genelde hep beraber uyuturum akşamları gündüz uyutmam büyük olanı gece çok zor uyuyo bu sefer ama kızıma ne olduysa 1 haftadır gece sürekli uyaniyo saat başı yoruldum valla
Dün akşamda oğlum 2 de uyandi 3 e kadar oynadı yatırdık 4 u buldu uyuması sabahta 9 buçukta kalktık babamlara geldik
(252 puan) tarafından
Ben uyandirmasam 10 da yatiriyorum 10 bucuk gibi uyuyo sabahta 10 gibi uyaniyo oyuncak oynuyo çişi gelirse acikirsa beni uyandırıyo bazen dolaptan Havuç salatalık alıp yiyo
tarafından
Bir kez eşim işe gidecekti 5 te çay hazırladım yedi gitti oğlumda uyandıydı koltukta uyuyorduk geri yanımdan kalkmış uyandım ses geliyor baktıydım masaya oturmuş peynir falan yiyor acıkmış beni niye uyandırmadın dedim Şen uyu diyor bana
(252 puan) tarafından
Ya maşallah Rabbim size bağışlasın oğlumda o saatlerde uyanır eşim ise giderken 5 te mesela ama yemek istemez oyunda yapmaz oylece yatar yanımda ben önce uyurum hatta kalmaz bile

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 313 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (277 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 457 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Peri&Anne (1,336 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 290 göst.
0 oy
2 cevap 82 göst.
22 Ekim 2022 Diğer kategorisinde nurdandde (240 puan) tarafından soruldu