0 oy
244 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Çok çalışıyor şehir dışında ama istediğini istediği zaman arıyor ben kendimi ilgisiz sevgisiz hissediyorum bir sene olacak evleneli hiç doyamadım ona haftada bir geliyor eve ama hep çocuklarla geçiriyor onlarda özlüyor napim diyor 3 gün önce geldi akşam 11 e kadar çocuklarla ilgilendi ben öyle bekledim yüzüme bile bakmadı geldik yattık küçük çocuğu uyutuyorduk kendi uyudu kaldı benle bir dk sohbet bile etmeden çocuktan önce uyudu bende ellemedim uyandık sabah olmuş tekrar işe gidecekti niye uyandırmadın beni uyumuşum diyor yeni mi aklına geldim dedim tartıştık gitti öyle ben zaten ilgiye sevgiye aç büyüyen bi çocuktum asla anne babadan abiden sevgi görmedim eşimden bekledim o da göstermedi çocuklarda ilgi istiyor evet ama bende özlüyorum istiyorum sizce haksız mıyım 

3 Cevaplar

0 oy
(1,715 puan) tarafından
Haklısın ama daha sakin bir şekilde eşinle konuşup ilgi istediğini söyleyebilirsin o zaman daha iyi anlar ve daha dikkatli davranır sana karşı 
(1,715 puan) tarafından
Öyle düşünme sonuçta sen onun çocuklarının annesisin seninle neden ilgilenmek istemesin çocukları burnunda tütüyordur onlarla oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyordur
tarafından
Bende ilgi istiyorum sevgi istiyorum günlerce bekliyorum gelsin diye ama gelincede hiçbişe değişmiyor
(1,715 puan) tarafından
Peki siz bir adım atmayı düşündünüz mü mesela onun yapmasını beklemek yerine birde siz harekete geçin
tarafından
Çocukları tepesine çıkardığı için farkında bile olamıyor 13 yaşında kocaman çocuk kucağımda oturur bebek gibi onu sever
(1,715 puan) tarafından
Allah bağışlasın maşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim benim uzulmekte haklısın tabiki ama erkekler biraz daha düz kontak açık bir dille sakince anlat 
tarafından
Kaç defa söyledim ama anlamak istemiyor sadece beni anladığını söylüyor ama değişen hiçbişe yok
0 oy
(470 puan) tarafından
Severek evlenmediniz mi? Ne kadar sure tanıyıp evlendin
tarafından
Kız daha 10 gün sonra bir sene olacak
(470 puan) tarafından
Konuştuğu birileri olabilir mi telefon filan bakiyo musun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 112 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Happymommy (2,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 388 göst.
14 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (640 puan) tarafından soruldu
+3 oy
11 cevap 309 göst.
24 Şubat 2025 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (368 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 201 göst.
13 Şubat 2025 Moda kategorisinde Hayal _paris01 (554 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,286 soru

23,663,006 cevap

309,088 kullanıcı

...