0 oy
725 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kaldırıldı.

24 Cevaplar

0 oy
(20,196 puan) tarafından
Çok basit. Kaynanalar misafir varken gitmeyeceksin. Çocuklarıni kendin eşinle buyuteceksin. Sosyallik için biraz daha fazla alan açmaya çalışacaksın kendine. O kadınlar haketmis de eşine cocuklarina üzüldüm. Kimse bırakılip gidilmeyle tehdit edilmek istemez. Bence gönüllerini alman gerekli
-Reklam-
0 oy
(3,541 puan) tarafından
Taşın kurtul veya hiç biriyle görüşme 
0 oy
(1,442 puan) tarafından
Kız senin o gurmoncların içinde ne işin var geç merkeze ya da paran varsa al ev bir tane merkezde yasa ya da taşının bende Malatyaliyim malesefki hepsi aynı Adıyaman malatya Elazığ hiç değişmezler ellerinde de bı ip bı tig onun bunun dedikodusunu yaparlar anca sen onlarla başta edemezsin adinizida çıkarmışlar zaten eşine soyle yapsın yapacağını 
(3,051 puan) tarafından
Bi insan kendi kültürünü kendi özünü anca bu kadar küçümseyip kötüleyebilir helal olsun .
(1,442 puan) tarafından
Ya neyin saçmalığıni yaşıyorsun acaba kendi memleketim zaten güzel ama insanları kötü yalanmı söyleyeyim hayır çok mübarek insanlar sen yalan söylüyorsun mu diyeyim ne bekliyorsun? zaten oyleler doğunun Bircok köy yerleri küçük ilçeler hep böyle ben batıyida doguyuda yaşamıs insanım Batı'nın en küçük köyünde dogununda en küçük köyünde kaldım kendi memleketim malatyada dahil ve yasadimda bizim insanlarim malesef kulpcular kendilerine bakmadan herkesi eleştiren insanlar inan bu batida yok samimiyet bile yok herkes kndi halinde samimi olanda canını verir yani yaşadım gördüm kimsenin kimseyi rencide etme hakkı yok bu benim memleketlimde olsa edemez ayrıca kültürümüze ait ne demişim ne saçmalıyorsun sen?
0 oy
(12,980 puan) tarafından

Bu yörenin kadınları asla kırılır mı üzülür mü diye düşünmüyor herşeye bokolog tayfa bunlar ev yaptircaz diye kaynanam sürekli buraya köye yaptırın demesi bizi köye çekmeye çalışması gidersek bende senin gibi olcam büyük ihtimalle o yüzden eşim gidelim demiyor inşallah sende kurtulursun canım 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,041 göst.
13 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
36 cevap 1,473 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 531 göst.
9 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 321 göst.