+1 oy
386 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Az önce aradı tartıştık ilgin sevgin yok dedim diye bir sene olacak evleneli bir gün ne sevgiye ne ilgiye doyurdu bana doyarsan zaten soğarsın benden dedi sizce öyle mi ben öyle olduğunu düşünmüyorum 

13 Cevaplar

+5 oy
tarafından
Tabiki öyle değil eşin veremediği ilgiye birde kılıf uydurmuş kısacası çiçeğe su verince solmuyor kök salıyor yesilleniyor çiçek açıyor ordan pay bic
tarafından
Ben çok ilgisiz sevgisizim kendimi çok kötü hissediyorum eve gelir çocuklarla zaman geçirir köye annesigilin yanına gider bacısına gider sevgi ilgi dileniyorum resmen nolur benimde saçımı sevse biraz hayallerimi gerçekleştirse Allah için söyleyin çok mu şey istiyorum
tarafından
Bazı erkekler kadının karnı doyunca herşey tamam zannediyor oysa ruhu aç kalıyor anlattığın gibi çok üzüldüm senin adına dediğim gibi davran onu umursama erkekler yada kadınlar birinin bize her zaman olduğundan daha az değer vermeye başladığını düşündüğümüzde ters etki yapıyor hayatın ondan ibaret olmadığını artık ondan ilgi için dilenmedigini gordugunde kaybetme korkusu sarar sen saçını başını yap hiçbir yere gitme ama giyin suslen kendine hobi edin mesela küçük bir bahçe yap ne bileyim resim yap kitap oku ama ondan ilgi bekleme çok sürmez bir dakika bu kadına ne oluyor diye bir aydınlanma gelir merak etme
tarafından
Kitap okumayı seviyorum ama oğlum okutmuyor elimden almak istiyor bahçe yapacak yer yok ki apartman da evim
tarafından
Balkonun var mı ya kendine birşey bul işte oğlun uyudukca yapabileceğin yada kendini frenle bir şekilde arama mesaj atma azalt bunları
tarafından
Mesaj binde bir atarım zaten hiç aramam çalışıyor diye
tarafından
Küçük bi balkonum var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne ekersek onu biçeriz bence eşime her gün seni seviyorum derim ilgi gösteririm oda bana bize ilgi gösterir sevildikçe güzelleşir herkes hamdolsun güzel mutlu aileyiz umarım herkes mutlu olur 
tarafından
Herkes olursa bu kaz kafalı herifle ben olamam ben göstermeye çalışıyorum ama görmüyor
0 oy
(13,837 puan) tarafından
sevgi ve ilgi doyulacak bir şey değil. 
tarafından
Sevgisinden asla şüphem yok seviyor biliyorum
(13,837 puan) tarafından
o zaman bunu göstermeyi bilmiyor
tarafından
Biliyor ama işine gelmiyor onun için önemli olan çocuklarla ilgilenmesi
(13,837 puan) tarafından
çocuklarla da ilgilensin evet, hatta daha çok ilgilensin ama eşlerin birbirini ihmal etmemesi gerekiyor. yoksa uzaklaşmalar başlar zamanla. monoton bir hayat olur
tarafından
uzaklaşmak ondan ilgi beklemek istemiyorum aynısını kendine de dedim senden soğumak istiyorum benle ilgilenmek istediğinde bile senden uzaklaşmak sıkılmak istiyorum senden öyle daha mutlu olacam dedim saçmalama öyle olursa evliliğimiz biter diyor sebebi sen olursun dedim
0 oy
tarafından
3 yıldır sevgiyle aşkla saygı ile yaklaşırız birbirimize , 3 yıldır hâlâ daha aynıyız doymuyoruz doyamıyoruz birbirimize. Seven insan 1-2-3 sene sonra bile soğumaz. Eşiniz bahanesini bulmuş 
tarafından
İstediğim gibi etkileyici giyinemiyorum eşim 13 yaşında oğlu bizimle normal pijama tişört ile duruyorum yatak odasında istediğim gibi giyiniyorum sadece
tarafından
Benimde eşimin 5 yaşında oğlu ile birlikteyim. O şekilde olmaz dediğiniz gibi çocuk kıskanabilir olumsuz davranışlar sergileyebilir
tarafından
5 yaş küçük 13 yaş büyük ve çok eke uyanık bir çocuk hep babasını kendine çekmeye çalışıyor elinde oynatıyor
tarafından
Evet küçük canım 2 yaşındayken geldim ben
tarafından
Ben evleneli bir sene olacak 12 sinde ama çocuk büyük eke o yüzden beni çok zorluyor küçük olsa daha kolay olacak ama maalesef
0 oy
(13,876 puan) tarafından
6 senelik evliyim bi gun seni seviyorum demedi eşinin dediği çok saçma şuan ben soğudum yanına bile gitmiyorum çoğu zaman
tarafından
Bu der ama yerince yatak odasında yada büyük çocuk odasına geçecek küçükte kendi kendine oynicekte öyle
0 oy
(104 puan) tarafından
Benimki de aynı

Bugün dedimki sen eve gelince seni bı gün olsun asık suratla karsiladimi dedim yok Allah razı olsun dedi 

Dedim tmm başkada bişey söylemiyorum gerisini sn anla

Yani anliycan bizde aynıyız sürat beş karış arada bı iy oluyo işte bn hep cıvıl cıvıl etrafında dönerim 

Bnd çok sıkıldım bu durumdan ama napalim
tarafından
Bu güler eğlenir ama çocuklarla
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Annesiyle de kesin çok iyidir. Bu erkekler böyle gerçekten benimki de benle adam akıllı sohbet etmez telefondan başı kalkmaz ama annesiyle babasıyla bülbül gibi şakır 
tarafından
Aynen öyle
0 oy
(14,752 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum eşler birbirine doymamalı ama senin eşinde sevgi ilgi yokken bu lafı etmesi garip 
tarafından
Kendime üzülüyorum
0 oy
(2,801 puan) tarafından
Sevgili iken anlayamadın mı böyle biri olduğunu canım daha yeni evli sayılırsın hani senelerdir evli olursun son 1 sene de çok değişti dersin anlarım da sevgili iken hiç mi anlamadın evlendin 
tarafından
O zamanlarda böyleydi ama işlerinin yoğun olduğunu evlenince değişeceğini söylerdi
0 oy
(28 puan) tarafından
Ben kaç kere post açtım ben 19 yaşında evlendim 7 yıllık evliliğim oldu.. evlendigim evleneli ne sevgi ne saygı nede ilgi gördüm ben hep 3. Plandaydim annesi babası kardeşi ben birincilerdi onun için.  Keşke baştan bosansaydim çok kalkistim boşanmaya ama hep sans verdim en sonda bana yaptıklarından dolayı dava açtik sonra evden gittim annemin evine geldim.. keşke yıllarımı çöpe atmasaydim kader kısmet .. çocuk yoksa iyi düşün derim insan hiç değişmez bende değişir sanmıştım yok değişmiyor 
tarafından
Bende boşanmak istedim ailem beni istemedi
0 oy
(442 puan) tarafından
Benimki de biraz öyleydi ben şunu anladım ne kadar ilgi dilenirsen o kadar geri tepiyor. Kendinle ilgilen hobiler edin. Ayna olmak lazımmış o sana soğuk mu sen de soğuk Olcan o ilgili mi sen de sıcak Olcan. Asla ilgi sevgi için yalvarmamak gerekiyormuş uzmanlar öyle diyor. 
tarafından
Yalvarmak mecaz anlamda dedim kendi bilir napim herkes ektiğini biçer
tarafından
İlerde kendinden soğuduğumda kendini sorgular beni değil
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Sen ilgileniyomusun eşinle sevgini nasıl belli ediyosun ? Sen yaptigin halde yapmiyorsa kendini geri çek o yokmuş gibi davran ama trip atma, sen böyle yaptığın için yapıyorum deme başka baahane uydur 
tarafından
Kendi gelecek diye ikramlıklar hazırlarım kendimi hazırlarım sohbet etmeye çalışırdım son 3 ayda bıraktım onu çünkü olmuyor
0 oy
tarafından
Bir gun isegiderken kapidan yolcu et kendi nasil davranirsa davransjn guzel sozler soyle sarıl gonder ise isten gelince yine guzel karşila süslen birazda ortama uygun sekilde yatak odasina gdlmesini bekle yanaşinca konuyu aç kendide farkeder zaten ama ilk adimi sen atmalisin sen once ona hissetir baktın aynı sende geri adım at ama sakince al karşına konuş 
tarafından
Haftada bir geliyor eve zaten ona da çocuklar oluyor yanımızda öyle çocuklara sarılır gider bana da görüşürüz kendine dikkat et der hiç aldırış etmem
tarafından
Bi kere aldirıs etseniz belki degisir tepkisi
tarafından
Değişmez kaç defa dedim çocukların yanında tartıştık hepsi boş dediğim dedik diyor çok dik başlı ve inat

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 225 göst.
0 oy
10 cevap 510 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 171 göst.
0 oy
28 cevap 573 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,669 puan) tarafından soruldu

412,174 soru

12,408,165 cevap

44,701 kullanıcı

Kategoriler

...