0 oy
234 göst.
Diğer kategorisinde (99 puan) tarafından
tarafından kapalı
Erken uyuyan bebeyle eve işten gec gelen eşleriniz varsa burada toplanabilirmiyiz.

Kesinlikle kınamak icin yazmiyorum sadece merak ettigim icin soruyorum.

Uzun yıllardan bu yana instagram kullaniyorum.instagram bilindik bi kadin vardi Mekselina Islam diye hrsabi yeniyken karsilikli takiplesiyirduk sonra zamanla fenomenlesti.sayfasi buyudu.gayet guzel bi sekilde dini ve sunnetleri anlatiyordu.sonra nedense eski gecmişinde olanlari anlatip sarki soyledigini tv yarismasina katildigini bunu duyurdu bi guzelkendisi carsafli bu arada.neyse zamnla reklam yaptigini dusununce takipten cikmistim yakin bi zamanda bosanip acildigini sarkicilga tekrar basladigini gordum.bana cok pr calismasi gibi geldi evet acilabilir ama ne bilim tamemen bu sekildede acilma beklemiyordum 

Sizde takip edip gordunuzmu yada cevrenizde bu sekilde degisimler oluyormu
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

5 Cevaplar

0 oy
(13,072 puan) tarafından
Aile baskısı, eş baskısı yüzünden kapanim sonradan acilani gördüm de duydum da. Dedigini tanımam bilmiyorum ama yargılamak sorgulamak haddimize değil dini konuda önce kendimizi sorgulamaliyiz bence
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çarşafı Şerif bir şereftir,  herkes o şerefi kaldıramaz.
0 oy
(225 puan) tarafından
İnsan kapanacaksa kendı arzu ve isteği ile kapanacak.. Ben çocukluğumdan beri baskı gördüm pantolon gıydırmedıler bile şimdi herşey içimde yolda geçen birini görsem ne kadar şanslı diyorum istediğini giyiyor ediyor diye düşünüyorum ve acılmak ta istiyorum ama işte baskı var vekardım ana baba evlendım koca... 

İnan bana her koyun kendı bacağından da işte insanın hayatına müdahale etmemelı kimse.. 
0 oy
(10,352 puan) tarafından
Gercekten mi cok uzulurum buna orbek aldigim biriydi 
0 oy
(484 puan) tarafından
geçen gün bende gördüm şok geçirdim inanmadım o derece ..

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 209 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Yagmur01 (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 2,424 göst.
0 oy
15 cevap 1,490 göst.
21 Mart 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 395 göst.
12 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu