0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından
Martta 39 olcam bu yaşta istemiyorken bebek özlemine girdim ama çok zor ya. ilk çocuğum zaten tedaviyle oldu hiç korunmadik ona rağmen olmadı ,olmucak demekki şimdi tedavi işleri flnda çok masraflı bilmiom yaşım geçti gibi :(( keşke 30 fln olsam düşünmezdim ama oğlumu çok isterdim abi olarak görmek eşimde tedavi işine pek yaklasmiyor kısmetse olur diyip gecistiriyor keşke olsa bitane kendiliğinden sizce vazmi gecmeliyim bu aşktan tedavi harici öneriniz olabilir mi peki bana yada bırakayım mi bu sevdayı 

3 Cevaplar

+1 oy
(6,284 puan) tarafından

cocugun saglikli ve hayatta sanirim . bu yastan sonra macera aramazdim kendime sahsen . 35 de ikinciyi kaza ile digurmama ragmen kafam bir gram ses goturmuyir. bu yasta derdim neydi acaba hic cekilecek cile degil iki cocuk hir guru. mis gibi ununu eleyip rahatlamissin. hayat sana guzel hurrem sultan gibi yasa. konu komsu es dost bebegini sev :)))

(135,779 puan) tarafından
ic sesimsin
(57 puan) tarafından
Rabbim uzun ve hayırlı ömürler versin sin hepimizinkine benim oğlumda çok şükür var ya evet onuda düşünmüyor değilim ben sinirli yapım var ama oğlumda arada kardeş sordu diye sanırım bı üzüldüm hevese girdim ama dediğin gibi çokta zor devir bozuk ekonomi ortada ama keşke daha yaşım gençken olsaydı şuan geç artık umarım oğlumun mutlu bir hayatı olurda beni suçlamaz niye yok diye
-Reklam-
0 oy
(5,533 puan) tarafından
Mfknin yömtemlerine baksana bir baya basari yuzdesi var onun 
(57 puan) tarafından
İlaçları fln çok pahalı Canım eşime söylemekte istemiyorum iki kere söyledim kısmetse olur dedi ne diyim
0 oy
(926 puan) tarafından
Ben hsg yani rahim filmi cekil derim tup ve rahmine bakilsin

İlk bebek tedavii olsa bile 2.de tedavi olacak degil kendiliğinden olan cok

Ama yas olarak bi tik buyuk yumurta rezervin esinin sperm durumu ne alemde bilinmez bunlar icin takviye seyler kullanip yumurtlama gunlerine gore stres yapmadan denenebilir gonlune gore olsun 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 257 göst.
30 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Faruk un annesi (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 341 göst.
4 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tombikana (615 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 25 göst.

411,947 soru

12,401,481 cevap

44,443 kullanıcı

Kategoriler

...