+1 oy
821 göst.
önce Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından

İyi geceler herkese ben yeni boşandım 3 aydır annemin evindeyim.. evimi Barkımı çok özledim kendi düzenimi:( daha önceden resimler paylaşıyordum yaslandimmi vs diye.. eşim yaşlandın demişti ama unutamıyorum kalbim çok ağrıyor bayılacak gibi oluyorum gecelerim haram oldu uyuyamıyorum.. herşeyi eskiler hatırlıyorum pudingi pasta yaptım eşimin en sevdiği pastaydi ..o geldi yine aklıma .. bana diyorki seni surundurcem kendini duzeltirsin diyor ..7 yıl az bir süre değil evlilik.. gençliğim orda geçti 19 yaşında evlendim şimdi ise 26 .. çok kötüyüm.. ama geri dönememde cunki yine aynı şeyleri yasicagimi biliyorum ... :( çok zor çok zor cagresizlik .. annemin evindeyim evet..ama annem beni evinde istemiyor kadın sığınma evine git diyor zoruma gidiyor istediğim gibi evde hareket edemiyorum rabbim kimse kimseye muhtaç etmesin annene babana kimseye.. 

31 Cevaplar

+1 oy
önce (128 puan) tarafından
Canım sanırım çocuğun yok. Yaşın çok çok genç daha. Gir bir işe.  tut 1+1 bi ev. Niye annenin yanındasın ki zaten
-Reklam-
+1 oy
önce (3,704 puan) tarafından
Ben sorunları bilmiyorum ama eşininde seninde açıkçası saçmaladıginiz bir konu var  oda yaşlılık.. 

Aman ne yaşlanmissin öyle 26 Yaş,kendine gel ya hayatinin baharında gencecik kadınsın.Nerden başlasan tekrar geri hayatına şekil verecek yaştasın.Kendino geçmişe gömüp kuyularda debelenecegine önüne bak bu düşüncelerden siyril ,kendi hayatını kurmak için adımlar at ,geçmişte ki 7 yılın üzerinde durma boşuna, önünde en az 60 yıl daha var.Bosbos bekleme kalan yıllara yön vermek için harekete geç.

Esinde adam olursa tekrar hayatına girer ,tabi sen hayata kök saldikca onu ister misin ,orası mualla..
+1 oy
önce (143 puan) tarafından
Vlla çocuk yok kaç kurtar kendini tekstil işlerine bak temizlik çay vs olabilir nerede yaşıyorsunuz 
0 oy
önce (2,270 puan) tarafından
Eğer çocuğun yoksa bence o evde durma, git kadın sığınma evine kendine bir düzen kur gencecik kadınsın kimseye muhtaç değilsin kendi ayaklarının üstünde durabilirsin 
önce (25 puan) tarafından
Ya burda iş yokki .. kadın sığınma evinde telefon kullanmak yazsak herşey kurallı ben yapmamam orda .. iş arıyorum yok bulamıyorum kaç yere başvuru yaptım yok
0 oy
önce (18,330 puan) tarafından
Çocuğun varmı 

Bı işe gitsen calissan 
0 oy
önce (18,181 puan) tarafından
Dostum bak çocuğun yokmus. Çocuk olsaydı küçük olunca çalışması çok zor oluyor. Ama sen bir iş bul çalış. Kendine güzel bir ev tut. Ortam ayarla . Genceciksin. Allah karşına ne güzellikler çıkaracak. Hayatta zorluklar üzüntüler olduğu gibi güzellikler mutluluklar da var. Kara gün kararıp kalmıyor merak etme. Şimdi böyle hissetmen normal. Ama kendini bu depresyona bırakma. O adamdan kurtulduğuna şükret. 

Anneni umursama. Sen o evde iş arama sürecini geçir. Maaşını alıp biriktirince de kendi evine çık. Kimseye muhtaç değilsin. 
0 oy
önce (59 puan) tarafından
İşe girip çalışsan kıymete binersin. Ondan wonra da ne ailenin ne eski eşinin yüzüne bakma sakın. İnsanoğlu çiğ süt emmiş, çıkar için herşeyi yaparkar. Seni anlıyorum, inan kendine.. Ben annemi 2.evliliğinden bir kartonun üzerinde yatarız ama mutlu yatarız diyerek ayırdım. Çok şükür herşeyimiz oldu. İnan, çalış ama sakın kendinden ödün verme. Kimseye güvenme.. Biz kadınız, eğerki ailwmizden de sevgi görmeden büyüdüysek en ufak bi ilgiyi aşk sanıyoruz, az bi ilgisi sevgi sanıyoruz. Hiç bir erkeğe kanma. Hepsi aynı emin ol. En iyisi bile kötü bazen. Tak gözlüklerini, önüne bak hayatına bak..... 
0 oy
önce (604 puan) tarafından
Ben henuz bosanmadim az kaldi mahkememe sana su kadar diycem aile yaninda olunca biraz daha hizli atlatiliyor bunu anladim cunku bende yas surecindeyim ve eski esim bir aydir ayriyiz bir kurus vermez bosanmaya kalktigimda da sana bir kurus yok calismak istiyodun git calis gorecem seni diyerek bosanmayi kabul etti hicbirsey den hak talep etmedim ancak oylr anlasmali bosanma actik.. evdeyken alisverise gidecez diyim hemen cinlenirdi bi huzur vermiyonuz rahat birakmiyonuz derdi bugun oglum aradi baba gelmiyomusun beni gezdirmeye diye babaanneni alisverise goturuyorum donuste alicam oglum diyo... Saat 11 di evde imkani yok bize boyle davranmazdi yaninda bir yere gittigimize gidecegimize pisman ederdi gaz parasi isterdi anasindan istiyormu acaba ? Yok . Sana gelince bak kardesim 3 ay gecmis iyi gunleri hatirlayacagina seni bosanma asamasina getirdigi zamani hatirla buz gibi oluyor insan ben kiyamazkrn o nasil bana bunu reva gördü diye.. yasin çok genc ben 30 yasima gircem iki tane de cocugum var cirkinmiyim diye dusunmedim hic benimkide beni begenmezdi nene gibi giyiniyormusum bosaniyorum diyince yakin arkadasim dolabını bosaltip bana getirdi kirmamak icin de begenirsen giy giymezsen baskasina ver ayy Allah'ım nasil guzel oldum giyinince ve hemen eski esim mesaja yti giyim kusamin da degismis yeni kiyafetlerde almissin diye... Adam olsaydin da sen güzellestirseydin demedim:) sen kendine odaklan kardesim ölumden sonrasini düşünen Rabbim bu kocalardan sonrasini da düşündu elbet.. annene gelecek olunca ona deki bana musade et kendimi toparlayim kendi evimi kurup gidicem .. bir an once kendini toparlamaya bak belediyeye muhtara git yardima muhtacsin suan varsa bir hakkın iste bazen hayirseverler cikiyot ilden ile degisiyo yardim eden once ruh sagligini toparla bunalinca gokyuzunr bak dua et teheccud namazina kalk secdede Allah'a anlat sıkıntıni benim guncel yaptiklarim böyle ve tek bir ani birakma evde hayatina hiç girmemiş gibi davran 
0 oy
önce (23 puan) tarafından
Üzülme canım bu süreçlerden bnde geçtim önce çok zorlandım tam hayatım bitti dedim hayat bitti dediğin yyerden başlıyormuş Elhamdülillah Rabim içine ferahlık versin
0 oy
önce (2,999 puan) tarafından
Yaşın küçük çocuk da yokmuş bu bir artı bence millet 30 yaşında evleniyor sen daha yola yeni çıkmış gibisin .. inşallah ardına bakmazsın Allah karşına daha hayırlı birini çıkarsın 
0 oy
önce (3,970 puan) tarafından
Çocuğun yokmuş belki en büyük avantaj bu önce bir işe gir bir iki ay paranı biriktir sonra uygun 1+1 ev bak kendine eşyalı olabilir mesela en azından sıfırdan eşya dizmek için derdin olmaz ayır evini çalış en güzel bu şekilde atlatabilirsin 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 407 göst.
9 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 296 göst.
9 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,365 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 39 göst.
4 Şubat 2024 Aile kategorisinde Ayasa (1,284 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 383 göst.