0 oy
297 göst.
Diğer kategorisinde (1,705 puan) tarafından
İnsanin bi anda köksüz ,ailesiz, akrabasiz kalmasi ne kötüymüş.

Annem bana küs daha önceleri yazmistim (yıllık izne gidince ona temizlil yapmiyomusum diye benle kavga etti. Her izinde kavgalı küs ayriliyoruz).

Gecen babamla konustuk umreye gidiceklermis. Annende en ufak gevseme yok sen bizi uğurlamaya da gelme bence dedi. Ne yapacagi belli degil dedi.

Yani sen küssen küssün ama resmen beni yalnizlikla tehdit ediyo. İzne cikicaz esimin ailesinin yanina gidicem.

Ne ailemi ne akrabalarimi gorebilcem sirf annemin darginligi yuzunden. 

6 Cevaplar

0 oy
(1,067 puan) tarafından
Allah gittiği yerde annenin içine merhamet versin
(1,067 puan) tarafından
Ay deme öyle lütfen ya bunu annen düşünsün öyle anne mi olurmuş kusura bakmasın o sadece doğum yapmış başka bir şey olamamış
(1,705 puan) tarafından
Sorsan yaptigi fedakarliklar burdan köye yol olur.
Zaten beni istememis kazayla olmusum farkettigindede aldirmak icin geçmis.

Kadin beni bi mecburiyet olarak goruyomus hayatindaki bi anda silip atabildi
(1,067 puan) tarafından
Allah senin içine ferahlık annene de vicdan merhamet versin inşallah
(1,705 puan) tarafından
Amin canim tesekkur ederim yazdigin icin
(1,067 puan) tarafından
Rica ederim ne demek ne zaman istersen yazabilirsin
-Reklam-
0 oy
(3,666 puan) tarafından
Annende yani boşa gitmesin önce bi evladıyla helalleşin gönül alsın, bir yandan çuvalına sevapları toplayıp, diğer yandan çuvalını deliyor
(1,705 puan) tarafından
Kesinlikle. Bomboş bi mesele yüzün beni kocami cocugumu sildi. Cok cektirdi iki aydir. Hala cektiriyor.
.
(3,666 puan) tarafından
Sende onu görmezden gel  normal devam et hayatına kendi bilir
(1,705 puan) tarafından
O sekilde yapmaya calisiyorum bende. Sadece bu izin bana koycak öksüz gibi esimin ailesini gorup gelcem.
0 oy
(51,957 puan) tarafından
helallik almadan nasil gidecek bildigim kusken gidilmiyor hacilikmiydi o
(2,229 puan) tarafından
Yok artık seni savunduğu için boşanma davası açmak mi ? Annenin psikolojik sorunları var galiba
(1,705 puan) tarafından
Var canim her sene birine takıp hayati ona zehir ediyo.
Bak ben ne kadar vazgecilmezim zevkini yasamak icin yapiyomuş bunu. Psikolog soyledi . Narsist dedi annem icin.
(2,229 puan) tarafından
Umursama sende boşver. Ailene eşine cocuklarin varsa onlara zaman ayır.
(1,705 puan) tarafından
Oyle yapiyorum canim uzaktayim zaten
(2,229 puan) tarafından
Allah annene hidayet versin.
0 oy
(926 puan) tarafından
Böyle anneleri duyunca çok üzülüyorum Allah annene hidayet versin.
0 oy
(1,275 puan) tarafından
Ne olursa olsun gt ynede gor anne babanı bosver  
(1,705 puan) tarafından
Bana kalsa zaten ben giderim. Ama annemin ne tepki vercegini ölcemiyorum korkuyorum açıkcasi.
Yani onu ugurlamaya gidip benim esimin yuzune bakmazsa  ipler tamamen kopar. Ben evladiyim affederim her turlu ama esim kincidir. .
Şu an düsmani gibi goruyor beni cok zordayim
(1,275 puan) tarafından
Sn tek gt ozmn cnm olamazmi
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Köksüz, ailesiz ?

Senin bir ailen var esin çocuklar,bu nasıl köksüz  ailesiz,kendini bu düşünceden çıkar önce yalnız değilsin.

Zaten evlenince artık bireysel kendi ailemiz ile ilerliyoruz, çocuklarımız olunca köklerimiz tüm toprağı sarıyor.Hangi yalnızlık senin ki ?

Annen ile sorun nedir bilmiyorum ,ama sana küçük bir tavsiyem var eğer bir sorun varsa haklı haksız olmana takılmadan ogrenmen gereken şeyi öğrenmeye ders almaya bak.Kolaylastirmasini anlamak istediğini dile ve neden bu ve benzeri şeyleri yaşadığını öğrenmeye bak.Herseyin bir sebebi vardır .Öğren ki o neyse tekrar etmesin ,kişiler olaylar değişir deneyimlerin değişmez yoksa...Şu an ne olması gerekiyorsa onu yaşıyorsun sakin unutma ve akışa güven.
(1,705 puan) tarafından
Bu küslükte benim ogrenmem degil ogretmen gereken bir sey var.  Anneme artik bi yetiskin oldugum istedigi gibi agzina geleni soyleyemeyecegi.  Benimle olan kirginligina esimi cocugumu karistirmamasi gerektigi.

Sadece üzüluyorum. Artik saldim bi caba gostermiyorum
(4,223 puan) tarafından
Ogrenmen gereken sağlıklı sınırlarını korumak ,karşındakinin kim olduğu önemli değil ,annenin ne  öğrenmesi gerektiği senin yolunda birseyi degistirmez çünkü sen sınırları korumayı öğrenirsen hayatın değişir.
Bunu yapamazsan bugün annen yarın en iyi dostun kardeşin belkide esin belkide evladin roller değişir, hisler ve yaşadıkların  degismez.
(1,705 puan) tarafından
Haklisin canim. Esimde diyo dayan diye. Bende küslüge huzursuzluga hic gelemem.
İnsallah yoluna girer her sey bi sekilde
(4,223 puan) tarafından
Küslük değil bu ,gelisim süreci unutma..
Olumsuz anlamlandirma olumlusunu çağır.
Sen annene kin tutma ,tasalanma, ofkeleneme sadece zamana yani hayatin akışına ikinizinde karışmasına izin ver.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 490 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde zeynos1234 (3,672 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 171 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,705 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 231 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nezire5816 (709 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 267 göst.
23 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde 1anne1prenses (27 puan) tarafından soruldu

411,611 soru

12,391,388 cevap

43,820 kullanıcı

Kategoriler

...