0 oy
90 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
Kızlar 11 yıldır evliyim 10 yaşında çocuğum var ,4 yıl önce ikinci bebeği istememize rağmen hamile kalamıyorum bıraktım bayadir düşünmeyi ama bu aralar yine takmaya başladım ,yumurtaliklarima baktırdım bı sıkıntı yok denildi ,ilk çocuk olmasa sorun var diye düşüneceğiz ama ikinci çocuk neden olmuyordur ki varmı böyle durum yaşayan aranızda akıl verin bana 

6 Cevaplar

+2 oy
(6,295 puan) tarafından

canim  ben olsam valla allah yuzune guluyordur bence  ne guzel cicugu buyutmus rahatlik batmasin bu kuluma diyordur diye dusunurdum;)

(135,790 puan) tarafından
cankus ☺️☺️☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(1,682 puan) tarafından
Tam yumurtlama günlerinizi takip etmeniz gerekiyor yumurtlama günü dışında gebelik ihtimali çok düşük oluyor 
0 oy
(528 puan) tarafından
2. Cocuk zor olabiliyormuş çevremden görüyorum. Eltım de 2.ye bı kaç sene hamile kalamamış sonra olmuş. Görümcem de 4.yü biraz bekledi bi de hemen hamile kalkıyorum deyordu 

Sizin yaş kaçtı yaş da etkiliyor 
(12,951 puan) tarafından
4.yu bide bekledi mi :D şaka gibi ya
(528 puan) tarafından
:)) evet göbek kayması olmuş onu düzeltti öyle gebe kaldı
0 oy
(926 puan) tarafından
Tuplerinde tikanma olmuş olabilir bi hsg cektir
0 oy
(1,507 puan) tarafından
Kuzenimin de 8 yıl sonra ikinci çocuğu oldu. O da çok kafasına takardı. Doktora gitti sorun yok dediler hatta hocaya bile gitti acaba musallat mi var diye öyle birşey de yokmuş. 3 düşük 1 kürtaj oldu. Ondan sonra Allahtandır deyip düşünmemeye, kafasına takmamaya başladı ve sonra hamile kaldı. Demem o ki bu işler hep psikolojik.
0 oy
tarafından
Rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah ♥️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 75 göst.
0 oy
1 cevap 36 göst.
23 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asenat (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 60 göst.

412,052 soru

12,404,167 cevap

44,551 kullanıcı

Kategoriler

...