0 oy
144 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,749 puan) tarafından
Hanımlar günaydın. 

Oğlum bir yasina girecek. Ne yedireceğimi şaşırıyorum. Çoğu şeyi tukuruyor. Siz bebeklerinize ne yediriyorsunuz bir gün içinde kahvaltıda falan.

Ve malum kış geldi dışarı çıkamıyoruz fazla. Oglumla evde hangi aktiviteleri yapabilirim. 

12 Cevaplar

0 oy
(1,749 puan) tarafından
Post yukarı.
-Reklam-
0 oy
(1,527 puan) tarafından
2 3 gune Bi kıymalı yumurta yap canım. Tahin pekmez ver. Peynir olabilir. Kaşar zeytin vs
(1,749 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(2,765 puan) tarafından
2 yaşta öyle canım kahvaltı için özellikle ne yedirecegimi bilmiyorum 

Pinterest uygulaması var orda çeşit çeşit etkinlikler.var onlara  bakabilrsin dikkatini çekecek oyunlar vardır canım 
(1,749 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim. Aslında çoğu şeyleri yemeleri lazım.
(2,765 puan) tarafından
Ama maalesef canım hele isimleriyle söylüyor tam delirmelik domates yemiycem hayır peynir verme gibi gibi:))
0 oy
(1,701 puan) tarafından
Benim kız 14 aylık kahvaltıya hala alisiramadim tükürüyor yedigi ya mama yada bu hünnap keçi sütlü bebek bisküvisi var onu yiyor peynir zeytin verince atıyor ağzından oyun olarakta benim kız kendi kendine oynuyor arada sıkılıyor ben eslik ediyorum oynuyoruz zeka küpü renkli bardaklar legonun puzzlesi ile falan 
(1,749 puan) tarafından
Oğlum da kendi kendine oynuyor ama üzülüyorum. O yüzden beraber ne yapabiliriz ona bakıyorum.
(1,701 puan) tarafından
Kızım biraz daha büyüsün yapboz falan alacam kalem tutmayı öğretecem aynı seylerden sıkılıyor boyama falan yapmasını istiyorum bende
0 oy
tarafından
Kahvaltı da yumurtaya ağırlık veriyorum. Onun yanında zeytin çok sevmez ama veriyorum, peynir, tahin yediririm. Pekmezine her gün ceviz rendeler öyle yediririm. Yumurtasını bazen haşlar bazen yağda kavurur bazen tarhanayı bazen ıspanaklı bazen de menemen olarak yapar yediririm. 
(1,749 puan) tarafından
Tahin pekmez kuşburnu zeytin haşlanmış yumurta yemiyor
0 oy
tarafından
Yani olyemek konusunda bisey diyemem benim oglum secici degildi aktivite konusunda o kadar cok sey var ki pinterestten 1 yas uygun aktiviteler yaz bi dunya sey cikiyo yasina uygun oyuncaklar alabilirsin hepsinden önemlisi bol bol kitap benim oglum suan kitap canazari 
(1,749 puan) tarafından
İndireyim Pinteresti bakayım teşekkür ederim
0 oy
(1,084 puan) tarafından
Ben ne yersem herseyi yediriyordum çocukların yemek yeme alışkanlığı bir şans tır canım oyuzden kendini çok yıpratma 
(1,749 puan) tarafından
Ben de ne yersem veriyorum ama yemiyor fazla
(1,084 puan) tarafından
Benimkiler herşeyi yerdi canım ama çevremde yemeyen çok çocuk var
0 oy
(20,331 puan) tarafından
Valla bacım ne yapsan boş yemeyen bebek için. Çok zor. Şükür ki bir iki şeyi yer oldu. Pilav makarna gibi. Onları yapıp duruyorum ki kilo alsin. Ortalamanın altında çünkü 
(1,749 puan) tarafından
Oğlum şu an 10 kilo ama uzun zamandır kilo almıyor. Eski kilosu yani. Belki üç aydır toplasan 300 gram almıştır. İştahı güzel olan çocuk bir anda bir şey yememeye başlayınca şaşırdım kaldım
(20,331 puan) tarafından
Dişten dolayı olabilir. Kilosu normal. Tam olması gereken kiloda. Blw yap biraz. Öyle kendi kendine yerken belki biraz daha artar istahi.
 Kızım 16 aylık. 8400 Gr . Doktor raporlu mamaya başladı. Onu da içmiyor.
(1,749 puan) tarafından
Kuzenime de doktor verdi raporlu mama ama o da içmiyor. Uyurken veriyordu. Ama kuzenim artık üstüne düşmüyor sağlığı de problem yok çok şükür. Çünkü çocuk yemiyor
(20,331 puan) tarafından
Ne yapayım zaten zorla da içmiyor. Elimden bişey gelmiyor. Olacağı bu demek ki deyip sakin kalmaya çalışıyorum ben de
0 oy
(5,647 puan) tarafından
Patatesi rendenin kucuk tarafiyla rendeleyin suda haslayin icine az tuzlu beyaz peynir veya lor katin. Tereyagi,zeytinyagi ekleyin. Hafif suyu kalinca yumurta kirip iyice karistirin. Kati kuru bisey olmasin hafif sulu olsun. Belki bunu sever. Benim ki sizin ki kadarken seviyodu.

Yayla corbasi,tarhana,mercimek,sehriye,eriste, makarna,pirinc,bulgur ,tatli patates,yer elmasi bunlari yapabilirsin. 

Sulu kofte yapabilirsin koftelik bulgur kat yumusak oluyo.
(1,749 puan) tarafından
Çorba içiyor ama yemek asla yemiyor. Elini sokup çıkartıyor. Tarifi deneyeceğim teşekkür ederim
(5,647 puan) tarafından
Canim benim ki 2 yasina kadar corba icti bi de makarna ,pilav,sulu kofte ,yogurt yedi. 2 yasindan sonra da corba icmek istemedi kati yemek istiyo.
Mevsim sebzeli,kemik sulu,etli,karbonhhidratli corbalar yapin.
0 oy
(536 puan) tarafından
Ben ne yiyorsam onu veriyorum sabahları bazen yumurta veriyorum bazen biberon içiyor öğlenleri çorba patates kabak bulgur pilavı pirinç ne bulursa yiyor maşallah istemem demiyorum bazen doymuyor bile

Aktivite zaten köy yerindeyiz hep evdeyiz bazen ona şarkı açıyorum bebek şarkıları ama çoğu zaman önüne bir şeyler koyuyorum Kendi kendine oyun üretiyor televizyon zaten hiç izlemiyor yok çünkü evde televizyon. 
0 oy
(4,875 puan) tarafından
8 aylık sabahları peynir,yumurta, salatalık, patates, karadut suyu veriyorum aralarda meyve öğlen çorba sebze çorbalarına bayılıyor havuç çorbası filan yapıyorum. Akşam da bizim yemekte ne vrsa (baharatsız ve salçasız olanlar onları veriyorum) genelde eline veriyorum çoğu şeyi kendi yiyor. Sıvılar dışınd
0 oy
(252 puan) tarafından
Kızımda 1 yaşında yumurta patates peynir pekmez yediriyorum tabi 1 gün yiyorsa 3 gün yemiyo öğlende çorba ekmek doğuyorum pilav yada makarna akşamda aynı sekilde çorba pilav yada makarna yemeği güzel yiyo ama kahvaltı pek sevmiyo yemek sularida tattiriyorum patates yemeği yada fasulye varsa kabuğunu çıkarıp veriyorum yiyo

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 173 göst.
0 oy
3 cevap 159 göst.
18 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mavi.19.22 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 306 göst.
7 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,445 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 143 göst.
12 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,072 puan) tarafından soruldu