0 oy
301 göst.
Aile kategorisinde (65 puan) tarafından

Kızlar Allah izin verirse bu sefer bu evden kurtuluyorum evet kiraya gideceğimiz için çok üzgünüm ama burdan kurtulacağımiz için çok mutluyum neyse sadede gelelim benim.hic esyam yok tabak tencere süpürge ev ihtiyacı aklınıza ne gelirse eksik yok alacağım.ama hem uygun hem kullanışlı bisi olsun istiyorum sizin uyguna aldım.ama çok kaliteli çok kullanışlı dediğiniz eşyalar var mı perde hali bunlara da razıyım bana yardımcı olur musunuz bu Çatal kaşığı almakla başladım mesela ben

image

12 Cevaplar

0 oy
(12,145 puan) tarafından
Çok ucuz degilmi kiz. Geldimi bari nasil kalitesi
(65 puan) tarafından
Yok valla daha dün sipariş ettim bakalım yorumlar güzeldi inşallah güzel gelir
-Reklam-
0 oy
(10,661 puan) tarafından
Canim dedigimi yanlis anlama ama kaliteye cok takilma ucuz olsun yeter 1 sene kullanir atarsin en kotu bi daha alirsin ilk zamanlar cok masrafin olacak zaten Rabbim huzur mutluluk versin 
(65 puan) tarafından
Yok zaten öyle çok kaliteli bisi aramıyorum ama mesela bazı ürünler var çok uygun birkaç hafta içinde kırılıp bozuluyor o anlamada kalite dedim
0 oy
(3,134 puan) tarafından

Güle güle oturun inşallah, ben de kendi evime geçtiğimde aldım her şeyimi hem de Trendyol'dan oradaki her şey çok güzel ve kaliteli hem de uygun bana göre. Hayırlı olsun inşallah canım

(3,134 puan) tarafından
(3,134 puan) tarafından
https://ty.gl/68uhfyjzm6dp4

Biraz fiyatları artmış canım, ben alırken uyguna almıştım
(65 puan) tarafından
Ay çok şık gerçekten
(65 puan) tarafından
21Kasım indirimlerinde fiyatı düşer mi.acaba o günü mü beklesem
(3,134 puan) tarafından
Bekle canım istersen, düşer belki
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Canım perdeleri hazır dikilmiş alabilirsin daha uyguna geliyor güzel oluyor bende eltim de öyle aldık. Pazarlarda filan satıyorlar standart ölçü oluyor.
(65 puan) tarafından
Hepsi standart mi oluyor canım
(2,743 puan) tarafından
Aynen standart oluyor ben çatı katından normal daireye geçince pazardan aldım hep 3 yıldır da kullanıyorum modelleri de güzel oluyor. Fiyat olarak da uygun
(161 puan) tarafından
Trendyolda da var ölçü seçip alabilirsin fiyatına göre sayfaya göre kalitesi de değişiyor 3 tane aldım çok memnunum düz sade olanlardan almıştım ben
(161 puan) tarafından
Çokta uygundu salon perdesini özel diktirdigime pişman olmuştum bı ton para vererek
(65 puan) tarafından
Bende düz alırım herseye gider zaten düz
0 oy
(12,650 puan) tarafından
Nehire bak çatal kaşık çok pahalı değildir ama uzun süre kullanırsın. Tencere vs gülsan bakabilirsin ortalama fiyattadır. Tabak çanak bence çarşı pazar gez uygun bulunur. Tül perde brillant,taç iyidir eski sezonlar uygun da olur hatta bazı perdecilerde hazır dikilmiş oluyor uyguna da bulursun yani ama dediğim gibi netten ziyade kendin gez bakın canım 
(65 puan) tarafından
Nette daha uyguna geliyor diye dusundum ben ys bide iki çocukla gözüm yemiyor dışarı çıkıp avm avm.gezmek fikirlerin için de çok teşekkür ederim
0 oy
(982 puan) tarafından

image

bu ikisini çok seviyorum çok kullanışlı. Kulpları çok ısınıyor tek sorunu o tutacakla tutuyorum alışana kadar zorlandım ama alıştıktan sonra nerdeyse herşeyi bunlarda yapmaya başladım 
(65 puan) tarafından
Biraz fiyatı yüksek:(
0 oy
(982 puan) tarafından

image

bu tepsilerde çok kullanışlı küçük ve büyüğünü aldım severek kullanıyorum 
0 oy
(982 puan) tarafından

image

b

image

Bı de bunlar var canım alıp memnun olduklarim. Özellikle fırın çok guzel

(65 puan) tarafından
Ay Fırın çok tatlı çok güzel bayıldım
(982 puan) tarafından
Çok kullanışlı bekarken kullanıyordum evlenince de devam ettim. Büyük fırın almadim
(65 puan) tarafından
Keki fln güzel pişiriyor dimi hamur bırakmaz
(982 puan) tarafından
Güzel pisiriyor canım ben çok memnunum
0 oy
(3,324 puan) tarafından
Pazarama diye bir uygullama var güvenilir ama satıcılara dikkat et yüksek puanlı olanlardan al herşeyi orası daha uygunmuş Trendyol ona göre daha pahalıymış 
(65 puan) tarafından
Hemen indiriyorum o zaman hiç ordan alışveriş yaptınız mi
(3,324 puan) tarafından
Yok canım burada görmüştüm birde bugün Instagram'da gordum biri yazmıştı uygun diye. İstersen post aç alışveriş yapanlar vardir illa yazarlar canim. Ayrıca getir alışveriş var orada ilk alışverişe 100 tl indirim veriyor
(65 puan) tarafından
Evet baktım ama sadece yemek takımları kahvaltı takımları orda uygun olmadı onları ordan alırım
(3,324 puan) tarafından
Anladım canım hayırlı olsun ama çevrende fabrika satış yapan tencere yemek takımı felan varsa bazen oralarda çok uygun oluyor
(65 puan) tarafından
Istanbul pendikte oturuyorum şuan etrafta var mı hiç bilmiyorum valla
0 oy
tarafından
Trendyol da çok uygun şeyle var canim
(65 puan) tarafından
En çok ordan bakıyorum zaten
0 oy
(1,551 puan) tarafından

tüm perdelerimi Instagram üzerinden "Kader home" 

Sayfasına diktirdim fiyatlar piyasanin en düşüğü ve inanılmaz kaliteli perdeleri var 

image

(65 puan) tarafından
Çok Teşekkür ederim canım benim
0 oy
(15,341 puan) tarafından
Canim tabak alacaksan madame coco da indirim var. 6 kişilik 2 takım aldım ben. Normalde 2 takım 3000 liraydi 2700 ödedim. Tabaklar çok güzel. 
(65 puan) tarafından
Uygulama üzerinden mi.aldin canım resmi var mı acaba
(15,341 puan) tarafından
Yok canim mağazadan aldim. İnternet sayfasında bir sürü model var. Mağazada ekstre yüzde 10 indirim yaptılar öyle aldım. Porselenleri çok zarif. Evde değilim olsam atardım.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 72 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Vidividi (1,537 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 91 göst.
10 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Elifenur (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 58 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mhmthan (87 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 109 göst.

404,744 soru

12,124,267 cevap

36,483 kullanıcı

...