Ben kahveseverler için festival düzenleyip tüm kahve kolikleri toplar eğlence festivaline çevirmek isterdim ortalığı
Bebem kaçıncıya uyanıyor şimdi yine uyutmaya çalışıyorum yemeğe misafir çağırdım ah başıma gelenler ne uyku ne dinlenmesaat oldu 3.30
kusana kadar yemek yiyenler festivali. kusup mideyi bosaltip ardindan gene yemek yeme festivali. okadar ac yasiyorum ki tikabasa yemek yemeyi ozledim tokluktan iki buklum olup dogrulamamayi mideme agri girmesini. iki elime avcumun arasina yarim ekmek doner durum nebilim kofte ekmek kokorec falan alip hatuur hutur isira isira yemeyi ozledim eki elimle tutup avcumla dolu dolu ekmekli biseyler tutmak yemek kocaman bir seyi isira isira yemek . tatlidan midem bulanircasina tatli yemek. ayyy cok baydi tuzlu bise yoyom deyip az bi peynir yada bir iki zeytin agzima atip yada ayran ocip tuzlu biseyle bayginligin bastirilmasi sonrasi tekrar tatli yemeye gomulmek isterdim
Uyku severler festivali uyumaya çok ihtiyacım var orada ben gibi insanlarla günlerce uyuyabilirim xjjsja
İlk beni davet etmesen gelip o eğlenceyi basarım
Ya kesinlikle bir defile falan olurdu. Ama değişik tasarımlarla
Şıkır şıkır takılar festivali yada zuccacıye festivali
Dinlenme festivali
Ayy kahve yazmaya geldim bende
1,440,289 soru
23,677,814 cevap
310,033 kullanıcı