0 oy
205 göst.
Diğer kategorisinde (1,142 puan) tarafından
9 haftalık hamileyim öncelikle tabiki Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah. Kalp durma gibi durumlarda belirtiler oluyor mu acaba yoksa hiç belirti olmuyor mu. Sizde de olmuşmuydu bu endişe ve korkular. Randevu günümü beklediğim günlerde hep bu endişede içinde oluyorum bir şey olmuş mudur diye. Randevu zamanı bir türlü gelmek bilmiyor gibi hissediyorum korkuyorum. Çok mu pinpiriklilik içindeyim bilmiyorum bı ben mi bunu yapıyorum 

10 Cevaplar

+1 oy
(448 puan) tarafından
Ben de senin gibiydim sürekli korkuyla yaşadım kontrole gidiyordum rahatlıyordum yolda eve giderken başlıyordum ya şimdi bir şey olursa randevuya da çok var diye korkmaya. Hareketlerini hissetmeye başlayınca da uzun süre hareket etmezse yine panikliyordum doğurduktan sonra da şimdi sürekli nefes alıyor mu diye kontrol ediyorum
(1,142 puan) tarafından
İlk oğlumda da aynıydim canım resmen beni anlattın dediğin gibiydim. Doğduktan sonra bile uyurken eğilirdir nefesini dinlerdim. 2nci bebeğimde bu şekilde olmayacağım dedim ama elimde değil galiba yine evhamlanıyorum. Salı günü randevum var inşallah guzel haberler alırız Rabbimin izniyle
-Reklam-
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Ben hiç bu şekilde düşünmedim. Aklıma bile getirmedim. Resmen kendine eziyet ediyosun. Gayet iyisiniz sağlıklı siniz bunu düşün 
(1,142 puan) tarafından
İlk oğlumda da hep bu şekilde oldum her zaman pinpiriklilik yaptım doğum anına kadar. Bu sefer böyle bişey yapmayacağım hem biraz daha tecrübeliyim dedim ama bu durum elimde değil galiba. Bu da cidden yıpratıyor üzüyor:(
0 oy
(580 puan) tarafından
Hareketlenmeye başladı mı rahatlarsın canım bende öyleydim 
(1,142 puan) tarafından
İnşallah canım benim inşallah Rabbim o günleri de sağlıklıca göstersin
(580 puan) tarafından
Gösterir gösterir güzel düşün hep bende o korkularla geçirdim her gün meryem suresi dinlerdim çok şükür canıma okuyo şimdi ☺️
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Ben de ilk zamanlar çok korkardım. 2 haftada bir randevu alırdım. Bazen acile bile giderdim kalp atışını duymak için. 
0 oy
(571 puan) tarafından
5.5 aylık gittim cinsiyeti öğrenmeye doktor dedi sen 1 aydır bebeğin ölmüş sen nasıl bi belirti yaşamazsın dedim hocam ben de hiç bir değişiklik olmadı nasip işi bende şuan hamileyim her gittiğimde doktorlar düşer ölür dediler çünkü spiralim ile yan yanalar şükür Rabbime şuan 5 aylık olduk ama o korkuyu yaşadım o yüzden son aya kadar hiç bir hazırlık yapmayacağım 
(1,142 puan) tarafından
Peki nedenine dair birşey dediler mi canım. Neden oluyormuş ki acaba bu :(
(571 puan) tarafından
Hiçbir nedeni yok rabbim veriyor rabbim alıyor hatta parça bile aldılar bebekten gönderdiler patolojiye sonucunda hiçbir şey çıkmadı sonra bebeğimi verdiler götürüp defnettik
(1,142 puan) tarafından
Rabbim şimdiki yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Hayırlı evlat olsun sizlere inşallah
(571 puan) tarafından
İnş canım seninkide sağlıkla gelsin
0 oy
(188 puan) tarafından
Öncelikle bebeği karnında ölmüş bir anne olarak yazıyorum. Belirtiler tabikide var. Kasık ağrısı sabah hafifse öğlen ve akşama doğru yükseliyor. Açık kahve tonlarında akıntın oluyor. Bel ağrısı oluyor. Ve hemen çocuk düşmüyor. Sadece belirtileri Bende bu şekilde olmuştu. Ama ben hiç aklıma böyle şeyler getirmemiştim. Öğrendiğimde baya kötü oldum. Öğrendikten hemen sonrada düşük yaptım. ALLAH kimsenin başına vermesin çok zor bir durum. 13+2 de düşük yaptım ama 12 başı gibi muhtemelen kalbi durdu. Belirtileri varsa randevu gününü bekleme direk git hastaneye. Ayrıca aklına böyle şeyleri de getirme :) 
(1,142 puan) tarafından
Belirtim yok Allah'a şükür canım da sadece mide bulantım 5-6 da aşırı cokken şuan biraz daha iyiyim sırf bu yüzden. Biraz da evhamlıyım hep korku icinde oluyorum ilk oğlumda da böyle bu evhamim doğuma kadar sürdü:(
0 oy
(7,944 puan) tarafından
Sürekli korku ile gezdim ve 10 hsftalikken kalbi durdu malesef iyi düşün iyi olsun canım sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 
(1,142 puan) tarafından
Peki nedenine dair birşey deniyor mu canım niye dururmuş. Amin canım amin insallah
(7,944 puan) tarafından
Patolojiye gönderiyorlar canim ama benimkimde hiç bir sorun çıkmadı doktor genetik test yaptirmamizi istedi
0 oy
tarafından
Bende senin gibiydim hamileligi kendime zehir ederdim bi de herkese asla takilmam strese girmem ne gelirse Allah'tan duyodum ama icimden neler yasiyodum simdi ki aklim olsa hicde dert etmezdim strese girip daha karnimdaki bebemi uzmezdim 
(1,142 puan) tarafından
İlk oglumda da böyle oldum canım hep diyordum diğer hamileliğimde böyle olmayacagim neden rezil etmişim ki diyordum. Ama bunda da aynıyım istemeden oluyor galiba
tarafından
Sen oyle deyince dusundum da bende tekrar hamile kalsam yine oyle olurum
0 oy
(22,049 puan) tarafından

Bende öyleydim maalesef kasıklarım ağrısa.bebeğe bir şey oldu diyordum:)ama çok şükür sağ salim kucağıma aldım büyüttüm canım

(1,142 puan) tarafından
Rabbim bize de göstersin bizde sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canım
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Belirti olmamıştı hiç kalp atışı dinlemek için gitmiştim kalbi durmuş 3 hafta önce bende herhangi bir sıkıntı olmamıştı 
(1,142 puan) tarafından
Peki nedenine dair bir şey deniyor mu canım
(4,248 puan) tarafından
Patoloji sonuçları temiz çıkmıştı

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 665 göst.
0 oy
12 cevap 371 göst.
10 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 94 göst.