0 oy
121 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (7 puan) tarafından
Elbiselerde çekme yapmayan iyi bir çamaşır kurutma makinesi önerisi varmi

8 Cevaplar

0 oy
(5,976 puan) tarafından

arcelik . kazaklar trikolar haric herseyi atiyorum hicte cekmedi bisey. hatta bilac bol

gelen kiyafetim vardi ceksin diye ozellikle attim cekmedi . ayariyla

alakali bence gunluk ayarda kurutuyorum herseyi z diger programlara hic dokunmuyorum . bi kaz tuyu montlari  kaz tuyu ayarinda kurutuyorum sadece . hepsi columbia falan anasi aglanmasin diye anasinin nikahi kadar pahali cunku
(7 puan) tarafından
Hangi modeli
(5,976 puan) tarafından
kmg li biseydi sanirim hatirlamiyorum 7 kilolukti.  hersey kurutmaya atimo buyuge gerek yok dedim ama gerek varmis soyle iki makina camasir yikayip tek kurutmada kurutulabilirdi tek seferde hepsi. o yuzden biyik 8 kilo 9 kiloluk da alinabilirmis yani kurutma
(12,533 puan) tarafından
Benimkide arcelik. Hic cekmedi valla. 900 KM S benimki
(5,976 puan) tarafından
700 km mis spordaydim simdi geldim eve bildirimi gorunce bakem
didim:))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben Beko alacağım 
0 oy
tarafından
En iyi marka hoover 
(883 puan) tarafından
Yanılıyorsun İdil hooverdan şikayet çok
tarafından
Etrafımda ki insanlar çok memnun burada da bir sürü insan öneriyordu instagram da ki influencerlar da da görünce en iyisinin hoover  olduğunu düşündüm şikayet hepsinde çok :)
0 oy
(129,283 puan) tarafından
5 yildir siemens kullaniyorum 1 parcam cekmedi
0 oy
(1,409 puan) tarafından
Ben Bosch kullanıyorum gayet memnunum yumuşacık çıkıyor ya
0 oy
(1,658 puan) tarafından
Hoover ısı pompalı olan modellere bak bu aralar indirime giriyor 12 buçuk oldu dün 10 kg olani
0 oy
(13,095 puan) tarafından
Vestel 9 kg kullanıyorum. Sadece kızın tek bir sweeti çekti cigitin onun da yorumlara baktım çamaşır makinesinde çeken çok varmış kurutmadan mı makineden mi anlamadım yani. Dolap kuruluğu olunca çekmiyor pamuklu dolap kuruluğu seviye 2 de kurutuyorum
(7,944 puan) tarafından
Nagişim geçen koku için bir şeyler yazmıştın bende yorumunun altına yazdim da görmedin sanırım ☺
(13,095 puan) tarafından
Balım link attım onaylamadı o yorumu galiba chakra diye bir marka var kuşum kırışık için kirpisi var bir de keçe topu. Keçeye yağ damlatıyorum ben hafif bir koku oluyor. Çok fazla işe yaramıyor belki ama en azından kirpi ile çarşaflar dolanmıyor :)
(7,944 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım benim ☺❤ bakayım bi bende
Benim makinede vestel kurutma yıkama ikisi bir arada da cekme olmuyor ama hafif koku var gibi
(13,095 puan) tarafından
Alttaki haznede toz birikintisi olunca koku  daha yogun oluyor hülyoşum ana ünite değil de en altta var benim gerçi ayrı kurutma ama
0 oy
(740 puan) tarafından
Arçelik 900 kmx . Çekti eşimin tişörtleri . Bnm birkaçıda yamuldu. Artık hassas yada gömlek  programını kullanıyorum ondan olmuyor çekme vs.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 158 göst.
0 oy
4 cevap 90 göst.
0 oy
4 cevap 87 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 193 göst.

408,336 soru

12,267,614 cevap