0 oy
141 göst.
önce Diğer kategorisinde (931 puan) tarafından
İlk evlendiğimiz yıl geldi bizde kaldı. Hergün içti 30 gün zor dayandım en son eşimle kavga ettim boşanma noktasına geldik aileler girdi. Babası da gitti. Düzeldik falan neyse. Görümcem babasını istemediğim için yanlış yapıyosun babam benim evim olsa içer vs dedi. Neyse şimdi kızına kalmaya geldi. İçiyordu hergün. Artık duvarları yumruklamaya falan başlamış biletini alcam göndercem diyodu. Bu sabah gitmiş. Kendi kızıyken dayanamadı.

6 Cevaplar

0 oy
önce (249 puan) tarafından
Kendi kızının eviydi içer kalırdı kendi başına gelince noldu yapamamış mı?

Tövbe yaa Allah hayırlısını versin cidden.
önce (931 puan) tarafından
Bir hafta zor dayandı Allah’a havale ediyorum ilk senemi yediler
Ay Allah'a havale ediyoruz kötülükleri de cidden şu dünyada ettiklerini bulsunlarda bide biz gün yüzü görelim çok istiyorum.
Çok şükür az da olsa buldular. Belki anlamışlardır beni.
Eski sorularına baktım onada yorum yapmışım eşinde alkol tüketimi fazlalaşmış şimdi anladım babasından kaynaklı başlamıştır kesin. Şuan durum ne
Normalde ayda yılda iş yemeklerinde arkadaşlarıyla içiyordu. Bir iki sefer normal günde yaptı bunu ama zil zurna değildi. Bende kızdım ettim ertesi sabah özür diledi vs anlaştık gibi şuan ama Allah şaşırtmasın canım
-Reklam-
0 oy
önce (160 puan) tarafından
Hic cekilmez gercekten. Koca koca adam icip duvar yumruklamak ne ya. Kendisi bu kadar kucuk dusurmeye ne gerek var.
Gelirsin insan gibi kalır gidersin. Ne bu hareketler anlamıyorum. İçmek nedir ya. Eşimde işe gidiyordu. Bütün gün ben seninle evde ne yapayım. Eşim bile babası öyle kovulmuş gibi gidince bana düşman olmuştu biraz işte babamı istemedin falan diye şimdi herkes görüyor gerçekleri
0 oy
önce (3,382 puan) tarafından
Benim kayınpeder de alkolikti ve o da fazla içer bağırır çağırırdi. Evliliğin ilk zamanları birlikte oturmak zorundaydık bikmistim sonra eve çıktım kurtuldum. Yani insan gibi içse kimseye zararı olmasa neyse diycem ama hergun bağırış cagiris küfür kavga sapitiyorlar seni anlıyorum hiç cekilcek bir dert değil valla.
Biz yeni evliydik zaten o zaman maddi durumumuz iyi değildi. Kendimize zor yetiyorduk. Evime içki sokması bile rahatsız ediyordu. Gündüz içmiyordu ama adamla başbaşa ne yapabilirim ki. Akşamda eşim gözünü gözlüyordu babasının sohbet muhabbet. Ben de öyle onlarla haber muhabbet falan izliyordum. Akşamları içmesi de cabasıydı. Sapıtmasa da evime sokması bile yeterli
önce (3,382 puan) tarafından
Yani orası senin evin olduğu için sokmasına izin vermeyebilirsin. Benim durumum daha kötüydü isyeri açmıştı eşim kuzenleriyle işler iyi gitmedi borç harç mecbur biz yanlarina gitmiştik. Birşey söylemeye hakkim da yok sonuçta adamın evi mecbur katlandim biraz ama zordu yani
0 oy
önce (16,135 puan) tarafından
Sarhoşu ayyaşı bende evimde istemem benim kayınpederim istediği zaman çıkar gelir istediği kadarda kalır severimde kendisini ama düzgün bir insan kimseye zararı yok sigara içiyor onu da çıkıp balkonda içer 
0 oy
önce (5,565 puan) tarafından
İçen insanı değil evime sokmak sokağımdan geçirmem net.sende çok haklısın.
0 oy
önce (20,086 puan) tarafından
Ayy ne üzücü büyüklük yapıp nasihat verip iyi şeyler yapacağına millete yük oluyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 42 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Beyaz Gül (645 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 55 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,294 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 115 göst.
0 oy
6 cevap 91 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Huzeyfem (66 puan) tarafından soruldu