+1 oy
64 göst.
Diğer kategorisinde (215 puan) tarafından
4 aylik bebegim  1 aydır dehset zaten gazli.bebek hep uyumak istiyo 1 saat sallıyorum ayagimda besikte yarim  saat ancak uyuyo uyanınca yarim saat uyanık durup başlıyo yine ağlamaya uyucak yine yere koysam agliyo kucakta durcak hep cok yoruldum biseye yetişeymiyorum ya ne zaman duzelcek bu gece saat basi kalkiyo zaten o ayrı 

5 Cevaplar

0 oy
(366 puan) tarafından
3 buçuk aylıkken başladı 6 aylık oldu yine aynı eskiden gece sadece acıkınca uyanırdı artık 1 saat bile uyumuyor sürekli uyanıyor. Gündüz de sürekli kucak istiyor benden başkasında da durmuyor
-Reklam-
0 oy
(4,407 puan) tarafından
Merak etme hepsi geçiyor ilk 4 ay yeni doğan dönemini atlatmışsın ❤

Büyüdükçe daha zor olur derler ama bana göre asla öyle değil ilk 3-5 ay çok zordu ama tam anlamıyla 1 yaşından sonra rahat ettim. Gazıydı, dişiydi, atak dönemiydi hepsi bitti. Kesintisiz uykularım başladı, kendi kendine oynamaya başladı, yemeğimi sıcak ve rahat yiyebiliyorum, çayımı kahvemi soğutmadan içebiliyorum. Şimdi oğlum iki yaşında tabiki ara ara ağlamalar, huysuzluklar oluyor ama yeni doğan dönemi gibi her an kucak isteme, uykusuz kalma ve bana yapışık olmuyor en azından 
0 oy
tarafından

En rahat geçen ayları sorsaydın daha kolay olurdu :D. 4.ay zulümdü artık kendini gerçekten camdan aşağı falan atmayı düşünüyordum. İlk 3 ay zaten kolikti her gece mesai vardı 24.00-03.00 arası kaka yapamıyordu laktoz enzim sorunu vardı gazlandırıyordu damlalar kullandım  5. Ay bir düzelir gibi oldu oh dedim ya dünya varmış 6. Ayda diş çıkardı yine berbat . 7. Ayda da iyiydi 8,9,10 hiç hatırlamıyorum ya ama gece uykuları hep berbattı meme de olduğu sürece 10. Ayda rahatladık gibi hatırlıyorum 11. 12 yine kötüydü 13 14 arası iyiydi 15 iyiydi 16 düşman başına vermesin Allah 17 18 19 bir iyi bir kötü ama galiba 19 ay çok kötüydü gece uykuları 20 eh işte 2 yaş sendromuna başladı  21 de fena değil ama yine gece uykuları kötüydü galiba geçen ay ara ara 22 mim ortasından geberiyorum … her zaman kucak istemeyecek ama ara ara öyle dönemleri oluyor yoruluyor insan bende göğsümde uyutuyordum beraber yatıyorduk ana kucağı almıştım onun üstünde uyuyordu ben kur an açıyordum başında o sesle uyurdu o aylarda öğlenleri falan 

tarafından
Ha bizde gaz problemi 5. Ayda bitti
0 oy
(389 puan) tarafından
Benim için 18 ay zor geçti , ağlama krizleri en zoruydu. Yeni doğdugunda vs. Çok fazla gaz sorunu yada uyku sorunu yaşamadık. Ama 18 ay sendromu tam bir ay sürdü ve neredeyse hergün dışarıda sakinleştirmeye başladık. Saatlerce uyutmaya çalışıp uyumazdı, sürekli memnuniyetsiz aglamalı , çıglık çığlığa bir dönemdi.
0 oy
(4,136 puan) tarafından
Benim kızım da 4 aylik doğduğundan beri sürekli agliyo gaz damlasını değiştirdim 2 hafta kadar rahatladı Bi kaç gündür yine kendini parçalamaya başladı dün oturup bende ağlayacaktım artık 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 177 göst.
0 oy
6 cevap 114 göst.
0 oy
6 cevap 158 göst.
10 Ekim 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Nur Ay (736 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 77 göst.
6 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Taze_anneee1 (274 puan) tarafından soruldu

406,355 soru