0 oy
68 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (305 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 21 aylık 0 uyku tam 3. Gün bugün. Sürekli ağlıyor oyun oynamıyor. Ve benim artık gücüm kalmadı. Ne yapacağım 

3 Cevaplar

0 oy
(12,959 puan) tarafından
Bi sikintisi var demekki. Doktora goturebilirsin. Yani normalde bu kadar uykusuz kalmiyosa bu kadar aglamiyosa. 3 gun uzun bi sure. Bi yeri agriyo olabilir
(305 puan) tarafından
Doktora da götürdüm bir şey görmediğini söyledi ama ben uykudan önce bir yeri ağrıyorsa ağrı kesici de vermeyi denedim yok uyumuyor
-Reklam-
0 oy
(65 puan) tarafından
Diş mi çıkarıyor acaba bu kadar uykusuz huzursuz olması hiç normal değil bence 
(65 puan) tarafından
Bunları maalesef dönem dönem ataklari oluyor canım oğlum 28 aylikk o bile öyle gece yarıları kalkıp ağlama krizine girer
(305 puan) tarafından
Ama gündüz de gece de gözünü kırpmadı normal mi bu daha çok küçük
(65 puan) tarafından
Benim kızım çok ağlıyordu hemşiremize söyledim korkuyorum normal mi.acaba çok yoruldum artik demiştim oda bazı çocuklar var 1saat uyur bazısı var 20 saat uyur eğer sağlığı yerindeyse korkma demişti hiç doktora gittiniz mi.bunun için tahlilerine baktırdın mi
(305 puan) tarafından
Gittim de bişey bulamadı yarın başka bir doktora götüreceğim
(65 puan) tarafından
İnşallah kötü bisi çıkmaz inşallah
0 oy
tarafından
Yemeğini düzenli yiyor mu 
(305 puan) tarafından
Evet yiyor çok şükür.
Altını almak üstünü değişmek oyun oynamak uyumak bunlardan nefret ediyor yatağa yatirdigim an beni tekmeliyor.
tarafından
İki yaş sendromu olabilir büyük ihtimalle de diş cikariyodur bı de çocuklar o yaşlarda anlatamiyor anneler de hemen anlamayabiliyor ama kulak a ğrısı çok huzursuz ediyo çocukları o da bı ihtimal
(305 puan) tarafından
Neden ağrıyor dediğimde gösteriyor çok şükür ama anlamadım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 74 göst.
+1 oy
6 cevap 101 göst.
0 oy
2 cevap 156 göst.
2 Mart 2023 Diğer kategorisinde kubra2551 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.