0 oy
92 göst.
Diğer kategorisinde (734 puan) tarafından
Ekim ayında doğum yapan anneler nasılsınız neler yapıyorsunuz almıştınız mı bebisinize biz bugün 1 haftalık olduk 2. Kez anne oldum sanki yeni anne olmuşum içim kıpır kıpır oğlumu kucağından indirmiyorum çok güzel bir duygu Rabb'im bu duyguyu herkesr yaşatsın inşallah. Hâlen yatağımdayim ara ara kalkıyorum bu hafta toparlanirim diye düşünüyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(752 puan) tarafından

Yaaa ben haziranda dogum yaptim banane bende cevap vercem :D

Benimde ilk bebisimdi cok guzel ve heyecanliydiii elhamdülillah suan 4 ayligiz ve 2.bebisim geliyor nasipse onun dogumuda nisan sonu mayis basi gibi

İnsallah dahada guzel toparlanirsiniz ben sezeryan oldum mecburi olarak ama kendimi gayet iyi rahat hissediyorum şükür 

Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin

(734 puan) tarafından
Tabikide verebilirsin aşkım ☺️ :))))))) yaaa maşallah psikolojik olarak nasıl toparladın kendini 2. Düşündün hemen
(734 puan) tarafından
İnşallah canım keyfini çıkarıyorum şuan ayaklaringimda neler olacak biliyorsun zaten hiç niyetim yok:))))
(752 puan) tarafından
Hic hazir hissetmiyordum canimm hap ile korundugum halde gebe kaldim bebekte önden gidiyor 12nin icindeyiz suan galiba gebelik sekerim var gbi diyete baslatacakmis doktor sezeryan dikislerim oldugu icinde 34 de falan alacaklar belki nişan başı bile dogurabilirim nasip bakalim :)
Masallah masallahhh cikar keyfini Allah saglik huzur versin hep ❤️❤️
(734 puan) tarafından
Nasip sağlık olsun canım kaç hafta önden gidiyor benimde 1 hafta önden gidiyordu 3 kilo 300 doğdu yok meyve yeme tatlı yeme bebek iri olur diye şekerim de yoktu
(752 puan) tarafından
12 gün canim zaten son adet tarihimi bilmiyorum ben 40dan sonra hic adet gormedim gebe kalmisim ultrasona gore ilerliyoruz oda buyuk cikti oglumda hic seker sorunum yoktu ama doktor bu sekerden kaynakli olabilir dedi bakalim oglum 3 kilo 50 gram dogmustu canim
(3,398 puan) tarafından
Sezeryanda olda 36=37 ye kadar bekliyorlar cnm benimde tam 1 yıl vardı aralarında
-Reklam-
0 oy
(5,883 puan) tarafından

Bende 14 ekimde dogum yaptım ama 8 yıl önce :D:)

(734 puan) tarafından
Kabul:)))) tek çocuk mu
(5,883 puan) tarafından
Yok diğeri 7 ay 10 günlük:))))
0 oy
(793 puan) tarafından
Kasımda doğum yapacağım inşallah. Gün sayıyorum artık. Bir an önce kızıma kavuşmak istiyorum
(734 puan) tarafından
Normal mi canım
(793 puan) tarafından
İlk doğumum olacak. Normal bekliyoruz. Bebek baş aşağı uzun süredir. Bir aksilik çıkmazsa normal olacak
0 oy
(2,753 puan) tarafından
☺☺8 ekım 2019 da doğum yapmıştım
(2,753 puan) tarafından
Bıde 17 ocak 2018 ☺☺
(734 puan) tarafından
Çıtır anneler için demiştim ama sizde kabulsunuz neler hisstemistin:)))))☺️❤️
(2,753 puan) tarafından
Ayyy aşk olsun kız bızde çıtırız☺☺oğlumda ameliyat esnasında ağlamıştım çünkü ardımda kızımı bırakmıştım ama kızım da gülmüştüm❣️❣️☺
(734 puan) tarafından
Yoğun eşi benzeri olmayan duygular kızım sabirsizla kardeşini beklediği için bende heyecan yapmıştim hemen dogurupta eve gideyim derdindeydim
0 oy
(3,451 puan) tarafından
Ağustosta yaptim dogum ilk cocuk bazen anne olmak ccok zor geliyor ..ama yinede cok mutluyum ben ..iyiki anne oldum 
(734 puan) tarafından
Tabikide annelik çok zor sabır ister benimde 2. Çocuk dünyanın en mutlusu benim Rabb'im bağışlasın
0 oy
(2,156 puan) tarafından

Benim oğlum da yarın 10 günlük olacak ilk kızımda kaynanamlarla birlik durduğum için anlamadım ne ara hamile kaldım ne ara doğdu nasıl baktım büyüttüm bilemedim anlamadım ama bu ikinci de artık evim ayrı yolum ayrı nasıl istersem öyle bakıyorum bebeğime ve uyuduğu zaman direk ağlayasım geliyor 1 saat uyuyor sonra kaldırıyorum emziriyorum kokluyorum seviyorum tekrar uyutuyorum anneliği şimdi tam anlamı ile tattım :)

(752 puan) tarafından
Buna tam anlamı ile katiliyorum tek zor oluyor ama karisan gorusen az oldukca insan anneligi sonuna kadar yasiyor
(2,156 puan) tarafından
Aynen öyle canım
(734 puan) tarafından
Öyle oluyor zaten kayinvalidemkerdr doğumdan sonra bize geçelim demişti orda kal sana bakarız diye kabul etmedim anneliği mi doyasıya yaşanmayacağımi istediğim gibi hareket edemeyeceğimi bildiğim için gitmedim 2. Çocuğumda da evdeyim bazen uykuda özlüyorum uyandiriyorun bu durum kayinvalidenin evinde yaşanmazdı hep bir ağzından ses çıkardı insanın kendi evi gibi yok Rabb'im bundan böyle güzel büyütmeyi nasip etsin

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 348 göst.
11 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 101 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde hayal20 (5,500 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 207 göst.
29 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Seher M&M (6,292 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 168 göst.