0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde (272 puan) tarafından
Kızlar benim iç kapı girişi baya geniş bir alan sıcak olduğu için oturma odası yapma fikrim var ama nasıl olur bilemedim. Baya geniş bir alan çevresinde oda kapıları banyo tuvalet var. Bazı hanımlar dekorasyon konusunda nokta atışı yapıyor ben kiracıyım ve geçiciyiz yani abes durur mu sizce 

7 Cevaplar

0 oy
(1,847 puan) tarafından
Benim kuzenimin bekar evi var 1+1 onunda giriş karşısı kocaman burda normal bi aile otursa burası oturma odası kullanılır bi L koltukla diyorum. Neden olmasın evin küçükse alana ihtiyaç varsa yapılır 
(272 puan) tarafından
Evim küçük değil aksine büyük ve odalarda nem var ısınmıyor salonda büyük bir oda genişliğinde. Yerden doğalgaz boruları geçiyor çok sıcak yakmasak da sıcak oluyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oturma gurubu nasıl olur bilmiyorum ama şöyle küçük banch tarzı daha küçük koltuk bir masa falan koyup ekstra bir oturma alanı gibi kullanabilirsin 
(272 puan) tarafından
Masayla sığmaz ama oturma gurubu sığıyor TV falan baya geniş aslında tek sıkıntı eve girer girmez oturma odası olmuş oluyor
0 oy
(50,745 puan) tarafından
bazisi yapıyor kışın yazin yazlik odaya geçiyor tuvalet sıkıntı olur mu ki
(272 puan) tarafından
Günlük temizliyorum koku olmuyor ama en iyisi resim yükleyeyim
0 oy
(8,828 puan) tarafından
Eşimin yengesi güllerin evleri öyle 4 eltiler hepsi öyle kullanıyor gayette sıcak oluyor 
0 oy
(250 puan) tarafından
Annemin evi de öyle 2+1 fazladan koltuk vardı salona koydu tek fark giriş mutfaktan ama iyi oldu fazladan yatılı misafir geldiği zaman salona yatıyor 
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Yani biraz tuhaf durabilir ama ev büyükse ve ısınmıyorsa şahsen benim gözüme gelmez hiç. Hem boşa fatura odemezsin hem de sıcak bi kış geçirirsin. 
0 oy
tarafından
Resim at canım bakalım istersen nereye ne koyacaksın 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 144 göst.
10 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yrdsn (411 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 66 göst.
24 Kasım 2023 Aile kategorisinde Tubili (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 85 göst.
+4 oy
36 cevap 1,946 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Derya z05gni (117 puan) tarafından soruldu

403,377 soru

12,083,249 cevap

36,360 kullanıcı

...