0 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde (890 puan) tarafından
Kızlar ya anne diyorum da bazen de acaip kızıyorum ayar oluyorum anneme. 

Annem bana sergiledigi tavırları ablama asla yapamıyor. 

Benim misafirlerim geldi annem de istiyor ki misafir olsun olmasın he telefonda kızımi gostereyim hep konuşayım onlarda ne yaparsa yapsınlar. 

Bugün yine misafirlerim vardı yemek çay meyve gece oturmasi kahvaltı bulaşık derken hiç alamadım.telefonu elime.

Bana attığı mesaja bakar misiniz..

Misafir gelince senin bu telefon neden sessizde sen gerizekalı mısın bu kadar saf olma.

Dedim.anne ne boş konuşuyorsun düzgün konuş benimle. Ne gerizekaliligimi gordun dedim.

PArdon hanımefendi birdaha rahatsız etmem yazmış 

Ya  arkadaş niye durduk yere canımı sıkıyorsun dimi amaç ne

9 Cevaplar

0 oy
(892 puan) tarafından

Benim annemde is guc misafirim lafini duyunca ben yazana kadar yazmaz arayana kadar aramaz kolayliklar diler destek olur boyle seyler duyunca cok uzuluyorum valla

Herkesin herseyle sorunu olsun ama analarimizla olmasin analarimiz boyle olmasin gerizekalilik saflik ne alaka yaa??

Annenin sevmedigi birini mi agirladin?
(890 puan) tarafından
Işte bende ona kızıyorum kullandığı kelimeye bak
-Reklam-
0 oy
(16,611 puan) tarafından
Senin başkalarına olan ilgini kıskanıyor diye yorumladım annen normalde böyle bencil mıdır 
(890 puan) tarafından
Var bence bencillik
(8,927 puan) tarafından
Kesinlikle sürekli böyle bir kaç postuna denk geldim annen bencil ve mesafe koymazzsan çok uzulurusn
0 oy
(6,365 puan) tarafından
Annen neden sana sürekli saf diyor o kısmı çözemedim insan sevmiyor bence çevresi yok senin çevren olmasını hizmet etmeni saf olmana bağlıyor gibi 
(890 puan) tarafından
Bende anlasam ah bir anlasam
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Annenin yaptığı.anormal.bir durum. 
(890 puan) tarafından
Gelde ona anlat bacı anlamaz
0 oy
(2,110 puan) tarafından

Annen seni hala çocuğu gibi görüp laf geçirmeye çalışıyor olabilir mi? Benimkine çok benziyor her şeyden haberi olursa dediğini yaparsam laflarına susarsam mutlu ama aksi olur doğal olarak kendi hayatımı tercihlerimi yaşarsam asla düzelmiyor. Aylardır bi küslük halinde mesela umreye gitti düzelir dedim yine düzelmedi geldiğinden beri üç hafta konuşmadı toplam :) 

(890 puan) tarafından
Ama sadece bana işte ablama onu yapamıyor ablama sesi çıkmıyor bende aslan kesiliyor
(2,110 puan) tarafından
E canım hep öyle olur zaten. Benim abime de ufak tefek sitem dışında bir şey yapmaz karışamaz illaki biri kurban seçiliyor
0 oy
(88 puan) tarafından
Anneniz çok yanlış davranmış misafir çok samimi değilse ben olsam rahatsız olurdum ki misafirin yanında telefon oynamak saygısızlık olarak geliyor 
(890 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(3,740 puan) tarafından
Annenizle aranızda saygı yok. Şu kurduğunuz cümleleri ne anne evladına, ne evlat annesine söylememeli. Evet hoşumuza gitmeyen durumlar olabilir, güzel bir üslupta halletseniz daha sağlıklı bir ilişkiniz olur. 
(890 puan) tarafından
Askim benm annem ben ne dersem o ben anlamam ben buyum gibi cümleleri var birşeyleri halettmrye de çalışsak olmuyor
0 oy
(7,830 puan) tarafından

Şu ergen gibi telefon elinden düşmeyen orta yaşlı insanlara ayar oluyorum 

(890 puan) tarafından
Hayır misafirim olmsa sorun yok Ama anlatamıyorum
(7,830 puan) tarafından
Misafir gelince çağırma canım haberde verme gelmesin
(890 puan) tarafından
Uzak zaten cagrmiyorum bahsettiğim kendi annem bana 4 vesait
0 oy
(278 puan) tarafından
Dediğini yapmadığın için böyle yapıyor benim telefonum genelde titreşim de olur açmadığım zaman demediği kalmaz kendisi açmasa ben birşey desem telefonun başında seni beklemiyorum diye bir de üste çıkar boşver canım moralini bozma umursama mesafeni koy

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 176 göst.
19 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ceren12 (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
31 Ekim 2024 Aile kategorisinde Gamzeli_1 (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 155 göst.
0 oy
2 cevap 106 göst.
31 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nehirrr (890 puan) tarafından soruldu