0 oy
321 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (38 puan) tarafından
Kızlar ben 3 yıldır evliyim su an hamileyim geçenlerde bahsetmistim esimin ailesi beni istemediği gibi cocuğumu da istemiyolar diye. Evliliğimizin ilk baslarında bana yaptıkları kötülüklere ailem sessiz kalamadı ve kayınvalidemleri uygun bi üslupla kızımızı üzün diye vermedik gencler birbirlerini seviyolar neden onların huzuruna salça olalım bırakın mutlu olsunlar kızımızı artık ağlatmayın bunun sonu iyi olmaz diye uyarı da bulundular ama asla kötü söz laf söylemediler kavga da olmadı. Sadece benim arkamda bana destek olduklarını belli ettiler. Bunun üzerine kayınvalidemler aileme kanlı kinli düsman oldular bana sahip cıktılar diye. Ortada dediğim gibi namus davası olmadı. Ve bunun üzerinden 3 sene geçti benim ailem unuttu gitti kayınvalidemleri arar sorarlar bile onlar yapmasa da. Simdi esim görevde ben memlekette ailemle kalıyorum kayınvalidemler de bize 1 saat uzaklıktalar. Bugün bize yarım saat uzaklıkta bi yere misafirliğe gelmişler dönerken beni aradılar ben de bize gelecekler zannettim. 10 dakika aşağı in diye aramışlar. Görümceme öyle şey olur mu eve cıksanıza aşağıdan görüp gitmek nedir bi kahve icin dedim işimiz var da falan kem küm ettiler. Geldiler sokağa cıktım ne 10 dakikası 1 dakika bile sürmedi bana meyve almıslar göstermelik kucağıma tutusturdu carsıda işlerimiz var vs dediler ışık hızıyla basıp gittiler. Ben de kalakaldım sokağın ortasında. Ailem cok üzüldü biz canavar mıyız insan mı yiyoruz biz onlara naptık da bes dk çıkmadılar dediler ama ben aileme coktan mahcup oldum zaten. Güya hamileyim diye beni aramıs sormuş beni görmeye gelmiş oldular. SÖZDE. Bundan sonra onlara karşı tavrım ne olur hic bilmiyorum siz olsanır ne yapardınız. Bu arada eşim de cok üzüldü mahcup oldu ne diyim ki dedi sadece telefonda. 

8 Cevaplar

0 oy
(18,410 puan) tarafından
Ben olsam inmezdim aşağıya aceleniz varsa uğraşmayın ben alinmam kirilmam deyip postamı koyardım 
(858 puan) tarafından
Aynen. Bundan sonra inme işim var de
(38 puan) tarafından
İnmemeyi akıl edemedim
(18,410 puan) tarafından
Sen eşinle kavga etsen eşinin yedi sülalesi konuya yorum yapar dış kapının dış mandalı bile olaya taraf olur ama ailen seni korudu diye suçlu olsun iyiymiş valla. Ama işe iyi tarafından bak eşinde gördü ne mal olduklarını bir daha gelirlerse evde değilim de.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah sabredenlerle beraberdir 
0 oy
(926 puan) tarafından
Bende tavrımı koyardım hasta gibiyim ağrım car inemiyorum derdim cikmiyolarsada tamam sorun yok gule gule der kapatirdim konuyu cok ayip yapilan sey hani
(38 puan) tarafından
Keske öyle yapabilseydim
0 oy
(3,623 puan) tarafından
Hayır sen niye iniyorsun ki 

Suan sana kızıyorum yani tenezzül etmeyip adam yerine koymayip cikmiyorlar yukarı sen aşağı iniyorsun 
(38 puan) tarafından
Eşimle kötü olabilirdik o zaman :( oraya kadar gelmişler bi inseydin vs bilemiyorum ya düşününce öyle de yapsam olurmuş ama anlık kestiremedim
(3,623 puan) tarafından
Sende tenezzül etme bosver
Eşin bisey derse bi bahane uydur gec
0 oy
(44 puan) tarafından
Bu gibi aileler o kadar var ki ne yapsan ne etsen yaranamazsın bırak boşver onları eşin ve sen mutluysanız gerisi önemli değil bende de var öyle bi aile ( eşimin ailesi) abim vefât etti yasa gitmediler eşime sordum niye gitmedi ailen dedim ben izin vermedim dedi daha bi çok şey ama sorsan ben ve benim ailem hep suçlu çok şey varda içimde neyse sen sana değer vermeyen herkesle mesafeli ol, ol ki bi sonra ki hamleni asla bilemesinler böylelerine böyle. 
0 oy
(4,227 puan) tarafından
Tamam herkes üzerine düşeni yapmış, gelip gormedi olmasın geline birsey almadı olmasın diye uğramışlar sağlıklı beslen diye meyvede bırakmışlar  ,sizde yukari buyur etmişsiniz  herkes üzerine düşeni yapmış  ,bu kadar.Hic bu konuyu sağa sola çekip kendinize kimseyi bulaştırmayın, keyfinizi kaçırmayın.
0 oy
(176 puan) tarafından
Canim böyle değil de buna benzer şeyler bende yaşadim eşim ailesine dedi evime gelirseniz kapimiz açik gelmeseniz de siz bilirsiniz..odur budur bende kendilerini hiç takmiyorum aramiyorum sormuyorum kısasa kısas misali umrumda bile değiler.sende umursama ne ara ne sor gelirseler kapim açik de gelmezlerse keyifleri bilir karşilarinda çocuk yok
0 oy
(1,097 puan) tarafından
Mesafe kurar aileme kurban ederim hepsinide.ailem arkamda diye düşman olacaklar he ? Oldu ..  hiç biriyle nuhattap olmam selam aleyküm selam yeter 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 155 göst.
4 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (754 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 426 göst.
0 oy
6 cevap 168 göst.
21 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ozdenylmz (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 290 göst.

411,000 soru