0 oy
78 göst.
Diğer kategorisinde (482 puan) tarafından
eski evdeyken makinem yıkarken ve sıkma yaparken sallanmıyordu ve zemine sabitti calistirmadan önce iki elimle tutuyordum sallanmıyordu yeni taşındık şimdi farkettim zeminle alakalı galiba yıkarken sıkma yaparken de sallanıyor ve kapalıyken de deniyorum sallanıyor sabit değil ayaklarına baktım birisinin ayağı havada kalıyor bunu nasıl çözebiliriz anlayan arkadaslar varmi aranizda 

2 Cevaplar

0 oy
(1,884 puan) tarafından
O ayağın altına kağıt gibi birşey koy katlayarak idareten. 

Daha sonra sorarsın hal çaresine bakarsın bacım
(482 puan) tarafından
peki buni eşim yapabilir mi yoksa servis çağırmak gerekiyor mu
(482 puan) tarafından
yani garantisi bitmedi bosch makinem aralık sonunda 1 sene olucak alali sırf bu sorun için arasak gelirler mi eşimde yapabilir mi
(1,884 puan) tarafından
Ara danış bacım onlara. Onlar daha detaylı bilgi verirler. Belki başka bir önerileri olabilir. Sonra sıkıntı olursa garantiden düşerler kullanıcı hatası der parayı size kitlerler. Bence sormakta fayda var
(482 puan) tarafından
tm cnm tesekkurler
(1,884 puan) tarafından
Rica ederim canım
-Reklam-
0 oy
(155 puan) tarafından
Makineyi aldiginizda kullanim klavuzu falan olan posetten bir anahtar gibi birsey cikiyor ufak bisey. Ayaklari onunla ayarliyorsunuz. Ingiliz anahtatina benziyor. 
(482 puan) tarafından
doğru vardi bi bakim olursa burayada yazıcam cnm
(482 puan) tarafından
cnm cok sagol senin dedgini yaptım kullanma kılavuzu ve yanında anahtar gibi seyler vardi onlari sakliyordum hep bi işe yaramaz diye bilirdim oldu eşim yaptı düzeldi şuan hiç sallanmıyor
(155 puan) tarafından
Sevindim canım

İlgili sorular

+5 oy
11 cevap 132 göst.
11 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Damliskooo (657 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 148 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Gulc (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 35 göst.
0 oy