+3 oy
775 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Gecenin sorusu..

Babanız sizi gelinlikte gordugunde tepkisi nasildi ?8-)

Ben salondan gittim eve babam odadaydi ..beni gördü gozleri doldu ..benim de hemen gozlerim doldu caktirmamaya çalışıyorum.,..erkek kardeşim 8 yasinda izin vermiycem seni götürmelerine dedi ..ya o kadar duygusal gündü kiii..

34 Cevaplar

+3 oy
(2,066 puan) tarafından
 Görmedi  görmez De o şansı kaybetti  öyle bir baba olarak hak etmiyor du 
tarafından
Cok garip geliyor bana ..allahim nasil babalar var hayatta
(806 puan) tarafından
S.p.e.r.m tutturmakla baba olunmuyo demek ki
(17,884 puan) tarafından
Kesinlikle kimse rahmi doğurganlığa yatkın diye anne spermi sağlıklı diye baba sayılmaz
(2,066 puan) tarafından
Herkes anne baba olmamalı
-Reklam-
+2 oy
(1,862 puan) tarafından

Kızıma napmışlar böyle, dedi...

Çünkü ben makyaj yapmayan biiriyim. Gelin makyajı yaptıkları vakit babam şok olmuştu. İlk kez beni öyle görmüştü:D

Ama düğünden sonra yüzüm epey bir sivilce oldu . Çok zor geçti 

tarafından
Ay benim babam makyajsiz daha guzelsin demistii
(1,862 puan) tarafından
Aynen canım. Kızkardeşimde makyaj yapmıştı. Ona da öyle söyledi :)
+2 oy
(691 puan) tarafından
Gözleri dolmuştu 4 yaşındaki erkek kardeşim kendini yerlere attı kriz geçirdi ablamı götürmeyin diye 
tarafından
Yaa seninde küçük kardesin varmis demekki..en cok onu ozlemistim evlendikten sonra..halada özlüyorum
(691 puan) tarafından
Gurbetemi gittin sen ? Ben 4 5 sokak ileriye gitmiştim:D
tarafından
Yurt disina..evlenip 10 gunden geldim hala gitmedim
tarafından
Kız benim kardeşim 6 aylıktı . Ben nisanlandim annem hamile olduğunu öğrendi :) dünyası başına yikildi depresyona girdi ama şuan iyiki diyo ;)
+2 oy
(883 puan) tarafından
Babam beni gelinlikle görünce babacım hiçbirşey için geç değil istemiyorsan olmaz bu iş dedi. Baba ben çok mutlu olacağıma inanıyorum demiştim bundan 15 sene önce

Babamın bı cümleyi kurmasında ki en büyük etken eşimin babası başkası ıle evlıydı ve ortalığı çok karıştırdı
tarafından
Ahhh ne güzel söz.. insanın arkasinda dag gibi ailesi olmasi cok güzel duygu
(883 puan) tarafından
Elhamdürillaj
+2 oy
(806 puan) tarafından

Gelinlikle değil ama eşyalarımı toplarken her odamın önünden geçerken ağlaması çok dokundu :(

tarafından
Yaa evet çok kötü oluyo insan
+2 oy
(4,091 puan) tarafından
O sırada tek damla gözyaşı dökmeyen ailem  bizimkiler nikaha kadar ağlaması nikahta erkek tarafı dahil herkesi ağlattık kxhdhs
tarafından
Kız niye o kadar agladiniz sjsjsj
(4,091 puan) tarafından
Evin tek kızıyım ve gurbete gelin gittim :D düğünüm olmadı
tarafından
He anladim canim ..
+2 oy
(12,533 puan) tarafından

Ahh keşke görebilseydi :'(

tarafından
☹️☹️☹️
+2 oy
(4,296 puan) tarafından

Görmedi gelinlik giymedim  giysede goremezdi Mekke'deydi 

tarafından
Anladim canimkarnin nasil iyi oldunmu
(4,296 puan) tarafından
Aynıyım cnm karin ağrım biraz hafifledi ama bu seferde basım çatlıyor
+2 oy
tarafından
Ben duygularımı baya kontrol edebilen biriyim babamın da doldu ama biz babamla dans ederken eşimin bütün sülalesi ağlıyordu iki amca genç vefat edince kız kuzenleri falan çok kötü olmusti
tarafından
Ben edemiyorum pek fazla
+2 oy
(7,431 puan) tarafından
Düğün sonrası çok ağlamıştı. Sanki cenaze çıkmıştı evden . 

Gelinlikle ilk görüşünü hatırlamıyorum 
tarafından
Babalar kizlarina düşkün oluyor gercekten
(7,431 puan) tarafından
Aynen tek kızım bide
+2 oy
(4,746 puan) tarafından
Kinada hep mutluyduk düğün günü evden çıkmak istemedim direk kuaförden salona gittik salonda da hiç göz göze gelmeden düğünü bitirdik çünkü göz göze gelsek ikimizde kötü olurduk bunu biliyorduk hiç bir fotoğrafta da yok zaten hiç yan yana bile gelmedik 
tarafından
Cok kötü duygular
+2 oy
(4,063 puan) tarafından
Sözümün olduğu günü babamı doğru dürüst göremedim, 6 gibi de çekime gittik akşama kadar evde değildim. Eve geldim üzerimi değiştirdim, akşam namazını odamda kılacaktım babam seslendi kızım bugün seni hiç göremedim gel de yanımda kıl diye ☺️ düğün günü de asla yüzüme bakmadı babam çok duygusal baksa hüngür hüngür ağlar benim de üzüleceğimi düşündü sanırım hep yüzünü kaçırarak konuştu benimle. 

Bu arada ben çocukken babam rüyasında benim gelin olduğumu görmüş rüyasında ağlıyormuş ama uykusunda da ağlıyormuş annem sesine uyanıp babamı öyle görünce uyandırmış babam heyecanla uyanıp odama gelip bana bakmış ♥️
tarafından
Ahhh baba kız ilişkisi..benimde babam sözümde nisanimda ..hepsinde duygusaldi
+2 oy
(11,435 puan) tarafından

B.k gibi olmuşsun diyip gülmüştü hiç sevmez makyajı yaptirmazdi da bize :D

tarafından
Yaa benim babamda makyassiz daha guzelsin dedi
+2 oy
(361 puan) tarafından
Sarılıp ağlamıştı dua etmişti rabbim iki cihandada aziz ve mutlu eylesin diye bu anları düşünüp bir hafta ağlamıştım 8 yaşındaki yeğenimde babamdan duyup aynı duayı sarılırken kulağıma söylemişti hiç aklımdan çıkmaz 
tarafından
Oy masallah ..cok zor duygular
(361 puan) tarafından
Çok zordu gerçekten
+2 oy
tarafından
Gelinligi hatirlamiyorum neseye vurmustum ben ama nisanlikla geldigimde gozleri doldu MasaAllahcdemisti gulumseyerek 
tarafından
☺️☺️☺️☺️
tarafından
Evden cikarken de aglamisti ama abooo kiz o neydi beni salona soktular salon doluydu bir bir gittiler hic farkinda degilim annem balkondz bi aglamis bi sglamis millet sakinlestirememis teyzem en son silkelemis benim gibi dokulup kalsaydi daha mi iyidi demis onun kizi o donem nisan atti cunku evden ciktim kardeslerim arabada aglamislar babam arabaya bindim gozlerini siliyo ben arabada sumkuruyorum ayy ne gundu ya
+2 oy
(242 puan) tarafından
Gelinlik gitmedim ama gaziantep ten İstanbul a gelin geldiğim için eşyalarımı toplarken sabahtan ağlamaya başladı evden çıkarken de o kadar çok ağladı ki ben de yol boyu unutamadım halini 10 ay  sonra ziyarete kızımla beraber gittim gene ağladı bi sonraki sefer gene ağladı her gitmeme ağlar canım babam 
tarafından
Ahh bende gurbetteyim..hep.ne zaman geliceksiniz diye sorar ..torunu olmuş ilk torun hemde kizim 2 aylik ..o kadar istiyorki gormek
(242 puan) tarafından
Hayırlısıyla görmek nasip olur inşallah ben de bu aralar gitmeyi düşünüyorum gurbetlik zor
+1 oy
(6,941 puan) tarafından
Babam beni gelinlikle göremedi yada gördü ama ben onun tepkisini göremedim mezarına gitmiştim gelinlikle görse çok çirkin olmuşsun serseri derdi kesin canımın içi 
tarafından
☹️☹️☹️hissetmistir ..mekani cennet olsun
(1,472 puan) tarafından
Bende aynı şekilde gelinlikle mezarının başına gittim keşke gorebilselerdi.. Rabbim kabirlerini nurla doldursun inşallah
+1 oy
(22,049 puan) tarafından
Benim düğün değişik bişi oldu 

Hatırlamıyorum babam beni gördümu görmedi mi 
tarafından
Kız o nasil oluyor
0 oy
(7,947 puan) tarafından
Babam öyle sözle belli edemez ama burada herkes düğün günü babamın bana bakışını konuşur.Üzerinden 6 sene geçti hala söylerler. 
tarafından
Benim babamda pek hislerini beli edemez
0 oy
(926 puan) tarafından
Uzaktan gordu baba diye seslendim yanima geldii guzel kizim dedi alnimdan optu sonra ben surekli agladim bida kendimi durduramadim :)
tarafından
Cok duygusal.bir gun gercekten gelin oldugun gun

İlgili sorular

+1 oy
53 cevap 838 göst.
20 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
44 cevap 753 göst.
27 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
37 cevap 722 göst.
27 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu