+3 oy
766 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Gecenin sorusu..

Babanız sizi gelinlikte gordugunde tepkisi nasildi ?8-)

Ben salondan gittim eve babam odadaydi ..beni gördü gozleri doldu ..benim de hemen gozlerim doldu caktirmamaya çalışıyorum.,..erkek kardeşim 8 yasinda izin vermiycem seni götürmelerine dedi ..ya o kadar duygusal gündü kiii..

34 Cevaplar

0 oy
(9,734 puan) tarafından
Babam görmedi evde değildi yurt dışındaydi 
tarafından
Anladim canim
-Reklam-
0 oy
(3,988 puan) tarafından

O gün çok duygusaldı önce kuaföre gitmeden 1.katda dedemlere gittim dedem benı görünce gözlerinden yaş aktı alnımdan öptü hiç unutamam o anı kurban olurum verene çok düşkündü bana bende dedeme ama rahmetli oldu geçen sene:(((

Babamda gelinlikle görünce ağladı alnımdan öptüm kızım başımı hiç öne eğdirmedin Allah razı olsun senden dedi.. O gün gün boyu ağladım bursa'da kuaföre gittim sabahtan evden gelinlikle çıktım sakarya'ya düğün salonu'na yetiştik öğlendı çünkü düğün.. Bizim aile salondan gidince daha çok ağlamıştım:((

(3,988 puan) tarafından
Ha bide annemler Bursa'ya dönünce annem dedi ki kızım baban namazlığına sarılıp odaya kapanıp ağladı dedı benım kendıme aıt seccadem vardı
tarafından
Ahhh kiyamam ....
0 oy
(544 puan) tarafından

Bizim olay çok farklı gelişti. Annem ve teyzelerim hariç hepsi karşı geldi eşimle evlenmeme babam hele ilk defa bana tokat atmıştı. Doğuda sevmek ayıp karşılanır. Ben kürt eşimde Türk olduğu için kültür farkı olur diye vermediler. Baya burnumuzdan geldi,sonra verdiği zamanda kefenin de gelmesin bu eve demişti. Kuşağı bile teyzemin küçük oğlu bağlamıştı evden çıktığım zaman da düğün sabahı baban üzülüp ağlıyor demişlerdi. Oysa ki güzel ayrılmak varken babam düğünüme bile gelmedi( babam tarafım da gelmedi) şuan eşim en gözde damatlari oldu. Şuan çok iyiyiz ama keşke 5 yıl önce babam kuşağı bağlayıp gönderseydi :'(.  Hala yarası kapanmadı bende. 

Çok mutlu oldum gerçekten babanla arandaki o an ki bağa <3
tarafından
Ahh cok kötü oldum canim .hep mutlu olun inşallah..
Evet canim evin tek kızıyım ben babam beni bir baska seviyor..cok ozledim ailemi☹️
0 oy
(677 puan) tarafından
Tepkisiz kaldı bazı kizlar çok şanslı baba konusunda 
tarafından
☹️☹️☹️
0 oy
tarafından
Babam gördü biraz baktı sonra gitti hemen kayboldu 
tarafından
Sevinmiştir evden bir boğaz eksildi sonuçta
tarafından
Niyeki..oyle bir babamı
tarafından
Bakarken derdiki yetiremiyom size derdi ne babalık ettiki
0 oy
(108 puan) tarafından
Babam görmedi kacarak evlendim
tarafından
Anladım canim
0 oy
(3,228 puan) tarafından
Beni hiç gelinlke görmedi 
0 oy
(3,228 puan) tarafından

Beni hiç gelinlke görmedi :)

(3,228 puan) tarafından
Evet çünkü ben giymek istemedim sen ne anladın gııı :D
tarafından
Ben kafamda senaryolar kurmustum..bos ver kız ahahah
(3,228 puan) tarafından
Ahahahah o senaryo dan dizi çıkar mı gııı  :D
tarafından
Sende üzgün emoji atsaydin cevap olarak kesin çikardi..sjsjsj
(3,228 puan) tarafından
Ahahahah hadi bakalım
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Benim babam ağladı. O gün evde kim var kim yok hepsi ağladı. 33 yaşında evlenince kurtulduk diye sevinçten ağladılar galiba. 
tarafından
Gülsem kirilmassin diymi
(2,005 puan) tarafından
Gül kız kırılmam
tarafından
☺️☺️☺️
0 oy
(2,094 puan) tarafından

Göremedi :( hep derdi kız kardeşim ve benim için Allah evlendiğinizi bana göstermesin diye. 2 halamda boşanmıştı ilk evliliklerinden,çok sıkıntı çekmişlerdi. Nişanımdan  önce vefat etti

tarafından
Ha cok uzuldum canim..allah rahmet eylesin
(2,094 puan) tarafından
Amin. Allah razı olsun ❤️
0 oy
(766 puan) tarafından

Benim babamın da gözleri dolmuştu, evden çıkıp gelin arabasına kadar kolunda gittim, normalde ateş parçası gibi yürüyen adam ağır ağır zor yürümüştü :'( Nur içinde yatsın inşallah, çok özlüyorum onu

tarafından
Çok üzüldüm canim..mekani cennet olsun
(766 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(520 puan) tarafından

Düğün salonunun içine girmedi salondan çıkarken elini öpeyim dedim gözlük camı hep bugulaşmisti ağlamış canım babam. Onu öyle gorunce dayanamadım :'(

tarafından
Ahh kiyamam ..
(520 puan) tarafından
Kız hamileyim dün senin yüzünden uyuyamadım duygusallığım tuttu ağlamışım iki saat
tarafından
Kız bu sorum yüzündenmi:)
Yaa bilemedimki..duygu inis çıkışları bende de cok oluyordu..
Saglikla gelsin bebisin☺️♥️
(520 puan) tarafından
Evet kız duygusal olmuşum:D
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Düğün günü tepkisini hiç hatırlamıyorum zaten koronada gelin oldm. Düğünümde babamla dans etmek çok istedm ama olmadı hep içimde kaldı. Bundan 6 ay önce meme kanseri olduğumu öğrendiğim de aglamadm ama babam eve nasl geldi de sarildi ise ikimizde ağlamayan başladık . Hala benden gözlerini kaçırır. Saçım kaşım yok döküldü yüzüme dikkatli bakamaz . Çünkü ağlarsa ağlayacağım biliyor  :)
tarafından
Canim benim.. inşaallah atlatırsın kanseri ..o yaslar sevinç gözyaşları olarak aksin
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Babam beni tanımıyormuş gibi davrandı tüm gün hatta nikah kıyıldı resim çekiniyoruz babamla resmim olmadı baba çekinelim dedim suratıma bakmadı gerek yok dedi gitti :D kırmızı kurdele bağlarken bile resimlerde boğazının düğüm düğüm olduğu belli:) bu adamın 5 kızı var ben 5 numarayım hala alışamamış:))) 
tarafından
:))fotograf deme ya ..benimde babamla doğru dürüst fotografim yok...babam ne yapacagini sasirmisti ..
(1,017 puan) tarafından
Çok zor aslında bize kolay geliyor şimdi evlenip çocuk sahibi olunca insan anlıyor :)
tarafından
Evet gerçekten

İlgili sorular

+1 oy
53 cevap 828 göst.
20 Kasım 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
44 cevap 749 göst.
27 Ekim 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
37 cevap 717 göst.
27 Ekim 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu