0 oy
57 göst.
Diğer kategorisinde (5,961 puan) tarafından
Kızımda kasigim.cok.agryordu patlamak üzereydi gttim dedi iki üç santim açılma var kanalda deyince akşamı suni verdiler bu ikinci gebeliğim dyorim inşallah kendi sancım gelir nasıl bişey hiç blmiyorim suni zordu şuan bebek kanala çok yaklaşmis ama açılma.nst sancı çıkmadı kızlar bu üç dort gündür felaket kasılma bebek sertleşyor habire agryor bide belimde iki gündür çok şiddetli agryor kasılma aşırı var dün bişey çıkmadı nasıl oldu szde sancı falan nasıl anladınız 37 hftaligim

3 Cevaplar

0 oy
(22,049 puan) tarafından

Kizzz dogurmadinn mii sen arrikkk 

Demiyecemmm çünkü çok sinir bozucu bı soru :)

Az kaldı ha gayret bacım 2 3 güne doğar ')))

(5,961 puan) tarafından
:):):) kız he yaaa ama bu kaç gündür aşırı kötüyüm yaa ayağa kalkamiyorim hep sert hep toplanıyor çok ağrım var
-Reklam-
0 oy
(266 puan) tarafından
Benim ikinci hamileliğimde sanci çıkmıyordu ama ben sanci hissediyordum kontrolde doktor dedi başı görünmüyor sen doguruyor olabilirsin dedi Altan baktı 3 santim yatış verdi suni verdi Bi saate doğurdum çok şükür kolaylıkla sende Bi avazda kurtul inşallah 
(5,961 puan) tarafından
Bir saate dogurmuşsan çok iyi işte benimde sancım olmuyor:( suni çok zor yaa 4 5 saat çektim kziimda
0 oy
(17,239 puan) tarafından

İlk doğumumda anlamamış oldum ki hastaneye sancılı şekilde gitmeme rağmen çantasız gittim :D ikinci ve üçüncü doğumda suni sancı aldığım için yatış yapıldı. Sancı olunca bebek hareketlerini ve bebeği tabiri caizse popoda hissediyorsun oturamiyorsun bile. 

(5,961 puan) tarafından
Ben oturunca zorlaniyorim ayağa kalkınca çok kasılıyor makatim agryor ama gttim açılma sancı hicbisey yok dedi bende anlamadım ama çok ağrım var sancım yok işte

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 125 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sevda01 (1,178 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 49 göst.
0 oy
1 cevap 54 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hilay (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 78 göst.

408,338 soru