0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İçim gitti kızlar ya şimdi de Sivas'ta yeni doğmuş bebek tenha bir yere terk edilmiş bebek vefat etmiş bütünlüğü bozulmuş köpekler.... Allah'ım insanlarımızın hiç. Mi Allâh korkusu kalmadı kızlar? 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Iste biz ders cikarmiyoruz ekonomik kriz yonetimdeki uygunsuz aksilikler savaslar hepsi yetmezmis gibi boyle sapkin pislik zihniyetler yuzunden ne memleketimizde bereket kaldi ne hayir depremler yanginlar felaketler basimiza bi tas yagmadigi kaldi hala anlamiyoruz 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Artık Söyleyecek söz bulamıyorum 

Yıllardır anne baba olmak isteyenler olamıyorken

Nasılsa bunlar böyle yapıyorla yaa nasıl 
tarafından
Yemin ederim 2 senedir ikinci çocuk için uğraşıyoruz rabbım vermiyor zamanı var diyor hayırlı olan zamanı bekliyorum biz bu durumdayken millet nasıl tenha yere bebeği terkeder günah günah ya köpek saldırmış
0 oy
tarafından
Bir tane de haberlerde gördüm az önce 7 yaşında erkek çocuk kapıda oyun oynuyor akülü arabasına biniyor sokaktan geçenler silah sıkıyorlar çatışmada çocuga da geliyor kurşun çocuk vefat ediyor İstanbul'da sanırım 
0 oy
(6,821 puan) tarafından
ogf cok fena. bu tarz bebek birakma olaylari evlilik disi . ailesi haberi olmadan doguranlar iste. gecen instgramda gordum almanyada bebek birakma kutulari varmis posta kutusu gibi . istenmeyen bebekleri oraya brakiyarmia hastane onunde . bebegi alip gerekli yerlere bildiriyormus hastane tedavisini k trollerini yapip. dogrumu bilmiyirum. turkiyede de boyle bisey olsa bari madem dogurdun niye canima koyiyosun bari oyle bir yere birak bebegi devlet buyutsu
tarafından
Yorumları okudum okuldan da olabilir yazmışlar işi yapmayı bilen korunmayıda bilir bence günah bebeğe dokunmaya kıyamıyoruz biz onlar ölüme terk ediyor
(6,821 puan) tarafından
tabi canim . teee bneim ogrencilik zamanimda kac tane duyduk vc de dusuk yapan kizlar. lise zamanimda. heleki su donem ile 20 yil onceki devir bir degil su donemde kac katidir yani.
tarafından
Günah ya zevk uğruna bebekler canından oluyor kahroluyorum ben çok üzülüyorum
0 oy
(19,991 puan) tarafından
Allah gerçekten hak edene nasip etsin anne baba olmayı 
tarafından
Amınn inşallah
0 oy
(1,027 puan) tarafından
Kıyamet alametleri işte vicdan yok merhamet yok insanlık bitmiş 
tarafından
Gerçekten öyle içim yanıyor çook üzülüyorum

İlgili sorular

+3 oy
22 cevap 645 göst.
+1 oy
8 cevap 189 göst.
0 oy
0 cevap 45 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde Zeynnpp (511 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 36 göst.
29 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kartanesi1010 (237 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,441 soru

23,665,418 cevap

309,215 kullanıcı

...