0 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar eşim cezaevinde üç tane çocuğum var hayırsever bayanlardan sadece bebeğinize küçülmüş kullanmadığınız kıyafet istiyorum gerçekten çok ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim yemin ederim doğru söylüyorum ihtiyacım olmasaydı istemezdim çocuklarım üşüyor elektrik faturası çok geliyor diye soba açamıyorum evim kira

4 Cevaplar

0 oy
(8,092 puan) tarafından
Muhtarlıklara falan başvursanız. 
-Reklam-
0 oy
(135,739 puan) tarafından
bu postu sabahda acmistiniz yasadigun yerde belediyeye gidin bekediyelerin giyim yardimi yerleri var
0 oy
tarafından
Burdan kimse güvenip bişey göndermez bence burdan çok iyi niyeti Su istimal eden insanlar oldu size kıyafet gönderen olsa bile herkes farklı şehirde kargo da çok pahalı olur kargo ödemek zorunda kalacaksınız kargo ödeyeceğin parayla pazardan bir kaç takım kıyafet alırsın peluş 

150 tl ye aldım ben peluş pijama takımı kışı çıkarır birer takım alırsın 
tarafından
Benımde başıma geldi canım yardım eden herkes çook zengin anlamına gelmiyor bende zor geçinen insanım durumu iyi olan birine bebek kıyafeti verdim 30_40 tl ye satışa koydu internete bana hayrına gelmiş sanada hayrına verdim sende hayrına ver sevaptır 30 tl ye asla ihtiyacı olan kadın değildi

Kendi evi var arabası var 3 çocuk dış kapıya bile ayna döşettiren evin her köşesini yaptırdı eşyalarını sıfırdan aldı balkona kadar herşeyi sıfır zoruma gitti benım de dilim yandı yani
(9 puan) tarafından
Kim dolandırıcılık yapıyorsa Allah belasını versin eğer ben yapıyorsam benimde versin
(2,126 puan) tarafından
Kaç yaş demiştiniz bende var ama yeni doğan zibinlari uygun olur mu
tarafından
Önceki postunda yazıyor çocukların yaşları canım yeni doğan olmaz bence
(2,126 puan) tarafından
Ya anladım cnm görmedim önceki postunu teşekkür ederim :(
0 oy
tarafından
3 çocuk neyineze yapiyirsnuz 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 153 göst.