0 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
Kizlar konusamayan cocular  kekeme olan  cocular icin deve dili coj faydali bitki degil gercek deve dili  ablamin  kaynanasinin kardesi haca gitmisti gelirken deve dili getirmis konusmayan cocukar icin benim oglum 2 yaşinda digeride 4   tam konusamiyorlar net degil sizce versemi bilgisi olan  bu konuda 

9 Cevaplar

+2 oy
(13,096 puan) tarafından
Terapiste gittiniz mi ekran maruziyeti var mı boş hikaye okuma, bol sohbet var mı? Ben bilemedim işe yarar mı deve dili
(4 puan) tarafından
Gitim canim   dediginiz herseyi yapiyorum sadece boyle bisey duydum inte yazdim aynisi cikti acaba burda yapip sonuc alan varmi diye merak ettim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilmiyorum canım ya bence kitap falan oku ilgilen 
(4 puan) tarafından
Onu yapiyorum da bazilari aileden genetik oluyor gec konuşma benim diger oglum 3 yasinda tam konustu cok zorluk cektim
tarafından
Anladım canım
0 oy
(3,168 puan) tarafından
Zararlı bir şey olmadığı için et sonuçta bence yedirebilirsin şifa niyetine. İyi gelir mi bilmiyorum 
0 oy
tarafından
Et sonuçta ver birsey olmaz
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Benim çocukluk arkadaşım kekemeydi yıllarca görüşmedik bi 8 senedir falan tekrar görüşüyoruz bigün kırmadan sordum çünkü düzelmişti konuşması o panikliği o da hacdan gelen deve dilinden bahsetmişti
0 oy
(577 puan) tarafından
O et nasıl bozulmamış yolda onu merak ettim
0 oy
(129,343 puan) tarafından
hurafe gibi yaa ben vermezdim neticede et turu hac dan hangi sartlarda geldi nasi geldi bozuksa gida zehirlenmesi bile yapar kaldiki ne alaka yani 
0 oy
(806 puan) tarafından
Bi dene şifa Allahtan.... 
0 oy
(2,196 puan) tarafından
"â" diyemezdim. Mesela kagat. Kuzenimde k ve g harfini dlyemezdi.bize yedirdiler hatırlıyorum. Geçti gerçekten 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 105 göst.
0 oy
5 cevap 100 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (541 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 211 göst.

408,340 soru

12,267,720 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler