0 oy
1,070 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Burası benim için çokça önemli nedeni ise sevdiğim, kıymet verdiğim, gerçek hayattada görmek konuşmak için çokça dua ettiğim insanlar tanımış olmam. Şaşıranlar olsa da herbiriniz benim için cansınız.. İyi, kötü günlerimiz oldu kırdıklarım oldu ise haklarını helal etsin, sevenler de sevmeye devam etsin olur mu :) ❤️

Kırgın, kızgın değilim tek tek yazamayacağım merak edecek arkadaşlarıma bildiri niteliğinde paylaşıyorum :) ❤️

Çok zamanımı alıyor, uyku 10 aydır yok zaten birde burada kalınca, meraktan, sohbetten vs çokça etkiliyor yaşamımı,aileme olan zamanımı yada dinlenmeyi buraya harcıyorum. Olmuyor artık. Engel olabilmek adına program yüklü değil googledan giriyorum öyle bile çok fazla oluyor.. Yine uzattım işte  oysa kısacık yazacaktım beceremiyorum kısa yazmayı sanırım.

Siz kocaman yürekli Anneler, Canım arkadaşlarım dua, dert, sevinç, sevgi herşey olan bu yerde iyiki varsınız, iyiki tanıdım tanıdıklarımı, tanımadıklarımızlada bir dahaki sezonda inşaallah. 

Biraz mola verelim geri elbette geleceğim ama kısada olsa kaçıyorum şuanlık. 

Allaha emanet olun sizler ve güzel yavrularınız, aaaaa diyenler tam olarak sizi çok seviyorum, hoşçakalın                 Gülizar :) 

❤️❤️❤️

26 Cevaplar

0 oy
tarafından

Gidiyor gönlümüğüünnnn efendisiiiiğğğğğğğğğğ:'( gitmelere plizzzzz

-Reklam-
0 oy
tarafından

Git canım git en iyisi o burası insanın çok vaktini alıyor bende gidecem yakinda:Dikinci çocukta yine.gelirim

0 oy
tarafından
Allaha emanet ol, hakkında hayırlısı olsun canım. 
0 oy
tarafından
Ama neden ya of gitmeeeeee  ya kuzum dualarım sevgilerim seninle balım bnm ya seni çok seviyorum 
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Bende bir haftadır pek fazla giremiyorum oğlumun d.gunu kısa 2 günlük tatil derken baktim gerçekten baya baya vakit harcaniyormus. Gündüz yaptığım yemekleri dahi bazen gece yapar olarak buluyorum kendimi burada vakit geçireyim diye.6 gündür çok girmiyordum baktim 2 kitap bitirdim eksiklerimi ev ile ilgili tamamladım badana bile yapıldı dip köşe:) temizlik ile birlikte .Ama gene de kopamıyorum buradan .sende kendince haklisin canım benim.cok ara verme ama hakkım.helal olsun Sende helal et. Bende senin gibi kısa yazamıyorum .uzun uzun anlatmak daha iyi oluyor ama.
0 oy
(3,558 puan) tarafından
Ya ben neden senin postlarını göremiyorum kafayı yiycem be kızım artık 2 gün olmuş bunu yazalı adına tıkladım bakayım ne yapıyosun neye cevap attıysan atayım diye karşıma bu çıktı ve hiç sevmedim bu postu nereye gittin kuzum ya en sonu tel nonu alacam valla burdan olmuyor böyle bir an önce gel burda sabırsızlıkla bekliyorum seni beni bırakamazsın böyle ya ❤❤❤❤❤

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 319 göst.
25 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 173 göst.
1 Eylül 2025 Diğer kategorisinde honkiponkitoninok (9,132 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 275 göst.
+2 oy
10 cevap 554 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 1996 Anne (3,072 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,009 soru

24,409,029 cevap

350,768 kullanıcı

...