0 oy
1,064 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Burası benim için çokça önemli nedeni ise sevdiğim, kıymet verdiğim, gerçek hayattada görmek konuşmak için çokça dua ettiğim insanlar tanımış olmam. Şaşıranlar olsa da herbiriniz benim için cansınız.. İyi, kötü günlerimiz oldu kırdıklarım oldu ise haklarını helal etsin, sevenler de sevmeye devam etsin olur mu :) ❤️

Kırgın, kızgın değilim tek tek yazamayacağım merak edecek arkadaşlarıma bildiri niteliğinde paylaşıyorum :) ❤️

Çok zamanımı alıyor, uyku 10 aydır yok zaten birde burada kalınca, meraktan, sohbetten vs çokça etkiliyor yaşamımı,aileme olan zamanımı yada dinlenmeyi buraya harcıyorum. Olmuyor artık. Engel olabilmek adına program yüklü değil googledan giriyorum öyle bile çok fazla oluyor.. Yine uzattım işte  oysa kısacık yazacaktım beceremiyorum kısa yazmayı sanırım.

Siz kocaman yürekli Anneler, Canım arkadaşlarım dua, dert, sevinç, sevgi herşey olan bu yerde iyiki varsınız, iyiki tanıdım tanıdıklarımı, tanımadıklarımızlada bir dahaki sezonda inşaallah. 

Biraz mola verelim geri elbette geleceğim ama kısada olsa kaçıyorum şuanlık. 

Allaha emanet olun sizler ve güzel yavrularınız, aaaaa diyenler tam olarak sizi çok seviyorum, hoşçakalın                 Gülizar :) 

❤️❤️❤️

26 Cevaplar

+1 oy
(7,483 puan) tarafından

Bu gidis olmadi gulizarim :/ habersizce cekip gidiverdin resmen;/ deprem etkisi yaşadım suan...

Hani bende düşünmüyor degilim gercekten zamanımızı alıyor ama suan kötü oldum. Tez zamanda gel insAllah bizi sensiz birakma. 
(6,785 puan) tarafından
Aynen kuzum ☹☹☹
(3,558 puan) tarafından
Ben yeni gördüm bu postu ve şuan çok üzgünüm sende gitme sakin Rikitakata bırakmayın beni ya =(
-Reklam-
0 oy
tarafından

Gülizarım :'( nedennnnnn?

Ve neden hiç bahsetmedim banaaaa off şuan bir darbe yemiş gibi hisettimmm

0 oy
(2,422 puan) tarafından

Bunu bize yapma amaaaa:'(

0 oy
(10,039 puan) tarafından

Gülizar'mmm nereye balım yaa, daha yeni kavuşmuştuk oysa ki:'(

0 oy
tarafından

Nereye yaa :'(

Böyle olmadı ama :( :( ...

0 oy
tarafından
Senden sonra tadı olur mu bilmem ama söylediklerinde çok haklısın bende düşünmüyor değilim gerçekten.. 

Nasıl mutlu oluyorsan öyle ilerle canım benim ama özlemle dolarız inan hüzünlendirdin keşke veda etmeseydin bizde okumasaydık.. 
(10,039 puan) tarafından
Hepiniz gidin tamamm
(9,647 puan) tarafından
Hep birlikte mi versek arayı gerçekten:/ düzen falan herşey etkileniyor
tarafından
Ben düşünüyorum canım iş yapamaz oldum :/
(9,647 puan) tarafından
Ben düşünmüyodum da dusunmeye basladim suan canim :/
(1,372 puan) tarafından
Kurgucum seninle aynı fikirdeyim
0 oy
tarafından

Yaaa ama olmaz ki gidemezsin:'(izin vermiyoz

0 oy
tarafından

Dur bende peşinden gelem :) 

(9,647 puan) tarafından
Takılayım mi peşinize:)
tarafından
Gel kız  hadi böyle Bi çılgınlık yapalım :)
0 oy
tarafından
Of yaaa :(( benn şimdi kimin mantıklı yorumlari ni okuyacam????  Okdar güzel bir dilin varki insana motive oluyorsun gitmeseydin keşke.... 
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Evet dostluklar güzeldir ancak senin ailen sen daha önemlisin buranın bi sonu da yok canım bizi ozleyince gel yine
0 oy
tarafından
Guluzoş nereye bak engelim kalktı sen gidiyon he
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Zeynooommm :/ görmemiştim bitanem postunu :/ ama sen birazcık dinlen az uyu evle eşinle çocuklarınla ilgilen falan ama sonra gel gelirsin sen zaten :) bizim hasretimize dayanamazsin :) hissedersin sen zaten ozlendiğini:) bi gelir bi doz bizden alırsan hayatını negatif değilde pozitif etkileriz bebeim :) evet haklisin doz aşımı olunca aile ev çocuk uyku düzen herşey ekleniyor :/ ve sanırım senin yoklugunda ben de bi daha az girsem daha iyi olucak :) senin için daha iyi olucağını bildiğim için ve yine gelip sohbetimize devam edeceğimiz için üzülmüyorum bitaenm :) seni coooookkk ama cokkk seven kurgucubiri❤
(3,558 puan) tarafından
Derya çoooook meşgul fazla takılmıyor buraya nadir Deren kuzusu anneyi rahat bırakmıyor =))) ama söylerim kuzum Deryoşa ❤❤❤
(9,647 puan) tarafından
Şöyle bitanem :) arada fırsat bulunca gelsin :) birlikte daha keyifli oluyor burası;)
(3,558 puan) tarafından
Tamam kuzum mesaj attım dönsün konuşucam bir aradayken daha keyif alıyoruz gerçekten=))
(9,647 puan) tarafından
Hadi bakalım estirelim buraları:D
(3,558 puan) tarafından
Evet evet eski forma dönelim=)
0 oy
tarafından

seni anlıyorum sana gitme diyemem  sebeplerinde cok haklisin fakat gönlüm kalmandan yana umarım fazla acmazsin arayı <3<3<3

0 oy
tarafından

Sabah sabah ağlayım mi ben yani :(

0 oy
(6,785 puan) tarafından

Aaaa çok şaşırdım ve çok üzüldüm ☹

Nereye gidiyorsun Gülizar'im zaten arada bir giriyordun şimdi hepten gittin :'( neden gittin ?

Çabuk gel olur mu?☹☹❤

0 oy
tarafından
Sende allaha emanet ol canım kendine yavrularına iyi bak mutlu günleriniz olsun sağlıkla yaşayın insallah
0 oy
(2,916 puan) tarafından

Çok haklısın burası gerçekten hayatimizin yarı kismini kapliyor eve bebege eşe kendimize zaman zaten cok zor birde burayi merak edip surekli burda buluyoruz kendimizi. Bende düşünüyorum :)

Kendini iyi bak bitanem Allaha emanet <3

0 oy
(16,818 puan) tarafından
Kal sağlıcakla 
0 oy
(3,695 puan) tarafından

Kendin icin  tabiki en dogru karari sen verirsin kuzum <3ama arayı çok açma olur muu çok özleriz seni biizz :(

0 oy
(1,372 puan) tarafından

Seni çok seviyorum ama bişey diyemeyeceğim.Her kekimende o kadar haklısın ki. Bu uygulama yüzünden 2 den aşağı yatmıyorum.Bir de yorum fln yspıcam diye resmen sağ el iptal oluyor dinlen emiyorum bile.Nereye kadar gider bilmiyorum.Dedipin gibi çocuğa da yansıyor bu olumsuzluk.Ama çok uzak kalamazsın gibi.Güle güle canım<3

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 317 göst.
25 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 171 göst.
1 Eylül 2025 Diğer kategorisinde honkiponkitoninok (8,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 274 göst.
+2 oy
10 cevap 552 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 1996 Anne (3,023 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,548 soru

24,387,506 cevap

349,086 kullanıcı

...