0 oy
90 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba güzel anneler ablalar hanımlar Rabbim kimseyi darda koymasın iki kızım var eşim tekrardan çocuk istemiyordu ve kurban olduğum Rabbim bize bir değil ikiz gebelik verdi ikiz erkek elbiseleri giydirmedikleriniz varsa cevap verirmi şimdiden hepinizden Allah razı olsun Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah Rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın inşallah.
notu ile kapatıldı: Yasak post

2 Cevaplar

+1 oy
(11,567 puan) tarafından
Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Demiyim demiyim diyorum ama hadi kıyafeti buldun  bu çocuklar büyüyecek istekleri olacak okula gidecekler kursa gidecekler etkinlikler olacaklar özel kitaplarlar bilmem neler arkadaşlarından herşey görecekler isteyecekler de isteyecekler.oyuncak kavgası olacak her birine ayrı oyuncak  alınacak vs vs.  Sadece bir kıyafetle bitmiyor.4 çocuğun isteklerine cevap verebilecek misiniz
(1 puan) tarafından
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
(11,567 puan) tarafından
Bide ben cevabımı alsaydım iyiydi…
-Reklam-
0 oy
(2,637 puan) tarafından
Yardım almak için mi buraya kayıt oldunuz? Direkt böyle bir soru sordunuz acaba. Burda biraz zor bulursun belediyeye felan gidin ihtiyacınız gerçekten varsa yardımcı olurlar zaten 
(1 puan) tarafından
Evet canım yardım için buraya kayıt oldum Şanlıurfadan yazıyorum malefes bizim burdaki belediyelerde öyle bı yardım yok gönülden isteyenler belki şansıma olur diye yazmak istedim cevap verdiğiniz içinde teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 236 göst.
0 oy
8 cevap 178 göst.
11 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kylgizem (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
0 oy
6 cevap 169 göst.

410,706 soru

12,357,916 cevap