0 oy
576 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Cuma sabahı anneme geldik kızımla. Bilenler bilir kavga etmiştik eşimle. Kac gün oldu beni neysede bebegi hiç arayıp konuşmuyor görüntülü falan. Bu normal mi. Kızım iki gündür bababa deyip duruyor. Çok üzülüyorum bir insan hiç mu pişman olmaz

15 Cevaplar

+1 oy
(73 puan) tarafından
Tabii ki normal değil canım, sen evladını arayıp sormaz mısın? Eşinin gaddarligi. Aklın varsa barışma. 
tarafından
Yani anlamıyorum çok düşkündü kızıma işten gelince 1 saat oynardı. Şimdi bir kere bile aramadı
-Reklam-
+1 oy
(2,133 puan) tarafından
Bende eşimle çok büyük bir kavga etmiştim sürekli çocukları alıp gidince ben o zaman eşim keyfine bakıyodu bu kavgamda sırf bu yüzden çocuklarımıda almadım 2 çocuğum var ikisinide bıraktım hatta birisi 1 yaşındaydı onu bile gözüm görmedi çünkü anneligimden tut kadinligima oradan tut çok kötü laflara kadar gitmişti en son yetmedi şiddet de oldu 10 gün asla aramadım sormadım içim icimi yedi sabahlara kadar ağladım annemde benle ağladı babamda ağladı kardeşim de ağladı çocuklarımız için ama telefonu kapattım kendimi tutmak için bazen sonra oğlum beni aradı sesini duyunca şiddet falan umrumda olmadı anne gel dedi o an tamam dedim eşimle barıştım sırf onlar için ama hala aynıyız keşke barişmasaydim diyorum bazen onların yanında kavga etmek onları üzmek daha kötü geliyo bana şiddetli bir evliliğin içinde buyumelerindense mutlu iki ebeveyninin yanlarında büyümeleri daha mantıklı :(
tarafından
Haklısın canım öyle gerçekten. Bazen eşim bağırıyor kızım korkuyor
(2,133 puan) tarafından
Belki eşin şuan ne yapicagini bilemiyordur böyle düşündüm biliyor musun ikimizde sankin kafayla düşünün evladından vaz gecmiş olamaz bence zamanını bekliyo çünkü ben çocuğumla gittiğim zamanlar oğlum çok küçüktü ben eşimi kavga ettiğimizde inada bindirip aramiyordum o aramiyordu anneme demiş ki burnu sürtünsün o yüzden çocuğumu ozlesemde aramiyicam kendimi tutucam demiş belki senin eşinde böyle düşünüyordur erkeklerin ne düşündüğü asla belli olmuyo eminim böyle oldu yoksa o da kızını ve seni seviyordur tukurdugunu yalamak istemiyo demek ki inatçı bir kişilik eşin eminim
tarafından
Çok inatçı ben aramasam gel bizi al demesem gelmez öyle biri
+1 oy
(50,783 puan) tarafından
sana kızdığı için onu da sormuyordur babalar daha gaddar oluyor bu konuda
tarafından
Öyle galiba canım
0 oy
(4,394 puan) tarafından
Oğlum 5 aylıktı bende baba evine gittiğimde şimdi 2 yaşında babası bir kez sormadı. Malesef babalık duygusu olmayan erkekler kadın boşanmak isteyince çocukta umurlarında olmuyor
tarafından
Ne biçim insanlar ya. Ben kızım uyurken bile çok özlüyorum
(4,394 puan) tarafından
Bizim gibi değiller ne yazık ki. Başta bende sitem ediyordum bir insan nasıl evladını arayıp sormaz diye ama artık umrumda değil
tarafından
Doğru canım
0 oy
tarafından
Baba değilmiş demek ki … 
tarafından
Öyle canım gerçekten.
0 oy
(18,524 puan) tarafından
Vicdansız. Allah ona merhamet versin 
tarafından
Amin canım
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Bu erkeklere ne oluyor anlamiyorum 

Ortam bozuldu iyice
tarafından
Bende anlamıyorum canım valla
0 oy
(717 puan) tarafından
Hem evden çıkıp gidiyorsunuz bir de arkanizdan arasın ssorsun istiyorsunuz ben de bunu anlamiyorum
tarafından
Ya kes sesini. Bebek 11 aylık onu araması gerekmez mi
(717 puan) tarafından
Evden kovduysa bişey diyemem ama Adam kötü diye çıktın geldin annene kötü adamin bebeğini görmesini neden istiyorsun ben asla iletisim kursun istemem sahsen evinden kactigim adamin.evdeyken adamlar bizden kurtulmak istiyor ayrilmissiniz hiç arar mi biraz uyanik olun hepsi böyle yüzde 85 i deyim hadi.cocugun düzenini kolay kolay bozmayın.adam rahatevinde çocuk ve anne başka yerde ilgi bekliyor
0 oy
(9,534 puan) tarafından
Bak sen onu dusunmeyı bırak anne evınde rahat olmays calıs o zaman gelir canım gel bızı al dersen piyasan kalmaz
tarafından
Ben zaten gel demicem canım
0 oy
(5,395 puan) tarafından
Aklınca böyle cezalandırmaya çalışıyor pislik 
0 oy
(1,477 puan) tarafından
Geri adım atma canım sinirine de yenilip kızgın mesaj atma ne hali varsa görsün yok say. Kendini bir halt sanmis seni kaybedeceğini dusunmuyo ona böyle olmadığını göster sende onu hiç aklına getirme gül eğlen gez toz cocugunla parka alışverişe git misafirliklere falan gidin ne bileyim güzel hissettiren ne varsa onu yap ve bol bol mutlu paylaşımlar yap asla laf sokma senin onu takmadığını anlasın. Bak o zaman nasıl gelir
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Ben tahmin etmiştim zaten sana demiştim bu seni hemen aramaz diye kindar çünkü gurur yapıyor gururu çocuğunun dan bile üstün çıkmış sözde evladına çok düşkündü evladını aramayan insanları silmişti hayatından her şeyi numara kayınbaban falan biliyormu annene geldiğini 
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Çok.garip.insan çocuğuna nasıl.dayanir.yyahu
0 oy
tarafından
Eşim normal günde iki saat sonra arayıp kızını görür tuhaf yanı bilemiyorum 
0 oy
(1,032 puan) tarafından
Aklı sıra seni pisman etmeye çalışıyor. Sakın oyununa gelme arama sorma yoksa herşey boşa gider

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 2,814 göst.
4 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Kumsal28 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,275 göst.
5 Şubat 2022 Aile kategorisinde Priwti (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 713 göst.
8 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 286 göst.