0 oy
118 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,292 puan) tarafından
Ben yazın salgına yakalandım. Hamileydim ne yaptim ne ettim Atlatamadim.  Boğaz enfeksiyonu vardı. Boyun terlemesi ağrıması da üstüne eklendi. Geçmedi doğum yaptım 38 günlük olduk hâlâ devam ediyor iğne ilaçla ayakta duruyorum. Artık tükenmek üzereyim. Sezeryandan sonra enfeksiyon kana karışmış kulaklarıma ağzıma Burnuma atmış. Çok kötüyüm. Çocuklarım için ayakta durmaya çalışıyorum. Sizinde uzun süre hastalık çektiğiniz oldu mu hiç? 4 ay oldu kendime gelemedim. Çok zorlu bir süreçten geçiyorum.Desteklerinizi bekliyorum.

6 Cevaplar

+1 oy
(855 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin, başka bi doktora mı gitsen çok uzun sürmus belki yatış yaparlar daha hızlı iyilesirsin
-Reklam-
0 oy
(51,386 puan) tarafından
alerji simdi herkes alerjim.var diyor ama benim.omrumu yiyor 24yildir çekiyorum  acillikte oldum 
0 oy
(758 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım dualarım seninle :) 
0 oy
(568 puan) tarafından
Yıllarca mide rahatsızlığı çektim, gebe kaldım sigara içiyordum bıraktım iyileştim gibi yaklaşık 9 senedir insan gibi yiyip içemezdim her Allah'ın günü ağrım olurdu çalışırken 2 3 güne bir acilde takılırdım. Serum iğne şurup... Şükür bebişim kurtardı be sigara illetinden de midem bağırsağım baya düzeldi. Kronik gastrit ve huzursuz bağırsak sendromu vardı. Hastalık zor, Allah şifa versin inşallah tez zamanda iyileşirsin. 
0 oy
(340 puan) tarafından
Bı sene çok kötü grip olmuştuk ama geçmeyen türden  acile gidiyruz ilaç verip yolluyordu test bişi yapmıyordu sürekli korona testi yapıyordu istemiyorum diyordum gene yapıyorlardi düşünün ki bugün korona testi verdiysem öbür gün gene alıyorlardi korona değiliz koronanin son dönemleriydi ama korona olsa iki haftada 5 test falan yaptırdilar düşünün artık. Kızımda 2 yaşında falan oda öyle ama nasıl kötüyüz   hastaneye gidemiyoruz korkudan sürekli korona testi verip eve geliyoruz bı gece olucem sandım sabaha kadar tırtir titredim ama nasıl sogukkkk nasıl üşüyorum anlatamam ben olucem sandım artık haftalar oldu özele gittim test bişiler verdik anaaa domuz gribimiydik kuş giribimi ne olmustuk  serum ilaclar falan derken o gün iyi hissetim geldiğim gibi eve giriştim evi temizlim mikrop evde bize bulaşmasin diye yaptım ettim temizledim gece gene fenalaştım gene hastane ve ben ilk gün hastalandığında korona testi vermiştim o günden saydım. Tam 28 gün biz hastaymisiz  çok zordu gerçekten rabbim size ve tüm hastalara şifa versin 
0 oy
(4,155 puan) tarafından
Yaklaşık bir 10 senedir vücut ağrısı (kemik ağrısı) çekiyorum defalarca doktorlara gittim röntgenler ne lar falan yapıldı yok hiç bir şey çıkmıyor ama ağrılarım gittikçe artıyor ve yeri geldiğinde dayanılmaz oluyor maalesef 

Geçmiş olsun sanada 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 142 göst.
3 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Erceyl (379 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 109 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (238 puan) tarafından soruldu
+1 oy
52 cevap 1,659 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde BETIGUL (2,339 puan) tarafından soruldu
0 oy