0 oy
271 göst.
Diğer kategorisinde (2,344 puan) tarafından
Günde kaç dk kaç saat yada . Bir defa mı iki defa mı açıyorsunuz camları? Sabah mi akşam mı ne zaman 

18 Cevaplar

+2 oy
(694 puan) tarafından
Ben her sabah uyanır uyanmaz açarım en az iki saat
-Reklam-
+1 oy
(323 puan) tarafından

Estikce acar havalandiririm. Oyle belli bi standardim yok. Mesela su an yatak odasi acik 10 dk dir, birazdan gidip kapaticam :D

+1 oy
(12,238 puan) tarafından
en az 2 defa yarımsaat havalandırmak lazım
+1 oy
(95 puan) tarafından
Sabah uyandgim gibi havalandırın ben çünkü Sabah en temiz hava olur 
+1 oy
(6,869 puan) tarafından
Ben canım istedikçe açıyorum saat dk fark etmiyo mutfak zaten çok kapanmıyor sabah mutlaka açıyorum şuan oturma odası yatak odası çocuk odası havalandı 1 saat frlan açık kalmıştır yeni kapattım şuan salon ve mutfak açık 
+1 oy
(1,820 puan) tarafından
Kalkar kalkmaz çocukların 3 üçünü bir odaya koyarım. Diğer kapı cam hepsini açarım 10 dk havalanır. Toplarım biraz o sırada. Sonra salona ısıtıcı açar koyarım çocukları oraya gider diğer odanın camını açar kapısjnı kapatırım. Yazın hep açık zaten 
+1 oy
(1,471 puan) tarafından
Sabah kalkınca hemen yatak odasını havalandiririm öğlene kadar açık durur oranın kapısını kapalı tutarım oturma odasıbda işim yokkende orayı hep açık tutarım günde 2 3 kere falan havalandiririm ama hiç yoktan 20-30 dakika açık dursa havalanması için yeterli olur
(2,344 puan) tarafından
Sabahtan öğlene kaç saat açık yatak odası
(1,471 puan) tarafından
2-3 saat
+1 oy
(4,676 puan) tarafından
Ben sabah kalkar kakmaz havalandırın yatakları toplar çayı ocağa koyarım sonra kapatırım 
+1 oy
(11,064 puan) tarafından
Sabah 1 saat ben yemegi pisirene kadar cocukla mutfaga giriyoruz o ara havalandiriyorum sonra cikip oralari kapatiyorum mutfagi havalandiriyorum bu kadar yapiyorum ben 
+1 oy
(7,060 puan) tarafından
Mutfağı 3 4 kere 

Yatak odami 1 kere havalandiriyorum ev dogalgazli çünkü. 
+1 oy
(6,799 puan) tarafından

Camlar sürekli açık kapıyıda genelde açık bırakıyorum şuanda bile açık

image

0 oy
(7,131 puan) tarafından
Valla benim balkon canım öğleden sonra sürekli açık yaz kıs masalah evim çok güzel güneş alıyor soğuk olmuyor
(2,344 puan) tarafından
Sadece bir balkon mu açık
(5,873 puan) tarafından
havalandirmanin saati dakikasi mi ilur yav ben ccklari iceri cck odasinda takilirken salonu acarim hazir kimse yok diye bilac is guc ortalikda dolanirken bakarim havalanmis sogumus oda . kapatirim cami isininca ccklari salona kiskislarim doger odalari acarim cam:) sabah yataklari toplarken zaten acar havaladiririm  atiyorum yemek pisti koku cikain diye acarim.  cocugun bezini alinca vok kokuosa koku ciksin diye acarim  falan oyle sure yada adet saymadim hic gerektikce
(7,131 puan) tarafından
Balkon sürekli açık
Mesela oturma odasını supurcem açarım işim bitince kaparin diğer odalarida aynı bu şekilde ama balkon sürekli açık olur kisın ayaklarda kaparin sadece
0 oy
(28 puan) tarafından
Sabah erken saatte açmamak lazım alerjik durum için iyi değil o saatte polen vs gubi şeyler yoğun oluyir onun dışında yazın bir cam tüm gün açık olur kışın 10 dj havakandirsan yeter iki kere günde sabah ve akşam misal Perdeleri indirmeden fln 
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Sabah uyanır uyanmaz,  günün diğer saatlerinde de bir şartım yok daraldıkça açarım kaç dk kaç saat bakmam 
0 oy
(1,481 puan) tarafından
Antalyada havalar hala guzel oldugu icin cok sık havalandiriyoruz sicak oluyor. Mutfak ve yatak odasu hep havalaniyor aksama kadar, salon ise sabah ve aksama dogru havalaniyor kizim dogmadan once full acikti. 

Ama dogalgazli ve soguk bir sehirde iseniz bence sabah ve aksam uzeri iki defa havalandirabilirsiniz
0 oy
(61 puan) tarafından
Alerjik biri varsa evde sabah ve ikindi saatleri polen yönünden kötü etkiliyor öğle saatleri daha iyi
0 oy
(2,854 puan) tarafından
Yatak odası ve mutfak sabahtan akşama kadar açık kötü bir hava durumu yoksa. Oturma odası da geceden sabaha açık zaten gündüz de sadece üşüyünce kapatıyorum ama bir iki saatte bir mutlaka açarım on dakika yarım saat. Sineklik olduğu için ev çok tozlanmaz zaten sürekli silip süpürüyorum 
0 oy
(17,467 puan) tarafından
Sabah havalandırmaktan yanayım böyle bir havalansın temizlik yaparken. Sonra da yine ihtiyaç duydukça açılır en az on dakika en fazla yarım saat kışın yazın zaten çoğunlukla açıktır cam 
(2,344 puan) tarafından
Sabah ve ikindi vakti polen olur iyi değil demiş bir iki kişi
(17,467 puan) tarafından
Ne kadar sabah hafta sonu ise ondan önce uyanmam hafta içi ise zaten işteyim o saatte on on bir gibi ancak oluyor temizlik bende :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 65 göst.
0 oy
5 cevap 103 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,039 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.

407,119 soru

12,219,161 cevap

36,811 kullanıcı

...