0 oy
237 göst.
önce Aile kategorisinde (22 puan) tarafından
Kaynanam misafirliğe gitti dün sabah kahvaltıda diyo bana gittikleri kişiler akrabaları seni sordular seni çok seviyorlar falan dedi bana sağolsunlar dedim işte gelinin çok iyi biri çok seviyoruz falan ( hepsi yalan)  neyse kaynanam da iyidir hoştur ama çok soğuktur demiş millete bende dedim ki valla sogugum dedim herkese Mesafeliyim dir dedim o da yüzüme söylüyo yani anne dedim millete beni mi kötüledin daha çok şeyin varda soylemedim dedi söyleseydin dedim laflara bak ya ne bahtsızım ne şansızım vallahi akıl sır erdiremiyorum siz olsanız ne derdiniz

16 Cevaplar

+1 oy
önce (1,255 puan) tarafından
Yüzüne bakmazdım bir daha.
önce (22 puan) tarafından
Yüzü olsa keşke yüzsüz canım bunlar
-Reklam-
0 oy
önce (2,188 puan) tarafından

Bu kötülemek değil ki. Benim kaynanamda soğuk bize alışmadı der. Kötülemek dediğin iş yapamıyor, beceriksiz filan dese tamam da senin yüzüne de söylüyormuş zaten. Ki biz kaynanamla elimizde olsa birbirimizi vururuz ona rağmen takılmıyorum soğuk demesine:D hatta suratsız bile diyor 

Hayır insan oğlunun eşini öyle ya da böyle millete şöyledir der mi elalemin ağzına laf veriyor başka bişey değil bu
önce (2,188 puan) tarafından
Milleti bu kadar takma eşin ne diyor onu düşün ben takmıyorum ki herkes kaynanama der gelinşn öyle biri değil diye görümcem dahil. Takılmıyorum ben umrumda da değil ileride bir şey olursa gelip bana bakın demeye yüzü kalmaz işte
0 oy
önce (2,951 puan) tarafından

Benimki de kötüler karilik yapamıyor yemek yapmasını bilmiyor filan diye ilk başlarda inanmıyordum insanlara ters tepki veriyordum bana ses kaydı bile aldılar kac kez şimdi de takmış diline oğlu onu bakarmisda ben izin vermiyormusum oğluna hasret kalmış gram umrumda değil bana haberi geldikçe o kadar çok zevk alıyorumki diyorum istediğimi başarmışım helal olsun bana 

Not evime getirmediği süre eşim bakabilir annesini karışmam ama eşimde bunca şeyden sonra değerli gelinleri çocukları bakacak diyor 

önce (4,014 puan) tarafından
Karilik yapamiyo ne ya koynunuza mi girmis edepsiz pislik.
önce (2,951 puan) tarafından
Ağzı olan konuşuyor iste cnm ben eşimin tarafından kim ne demiş Gram umursamıyorum
0 oy
önce (9,793 puan) tarafından
Kotulese illaki kulağıma gelirdi. Böyle bir durumda napardim bilmiyorum benim dilim serttir onu söylediklerine pişman ederdim. Yiyosa yüzüme söyle falan der konuşmzdim herhalde bri daha 
Benim de dilim serttir ağzımın ayarı yok ama öyle söylese millet'in yanında ben duymam çünkü birbirlerini atmiyolar bende onu kötülerim zor değil ya
0 oy
önce (531 puan) tarafından
Normalde hiç duymadım ama 2 ay ince büyük bi kavga ettik ailecekno zaman söyledi mi bilmiyorum akraba tanıdık çok o sekilde de hiç kulağıma gelmedi. Sadece bir kere şeytan eltimle konuşurken yakaladım temizlik konusunda başka duymadım. Onda da kızım kalp hastası bayrama denek gelmişti randevusu bizim İzmire gitmemiş gerekiyordu temizlik yapamam dedim. Kaynanam da eltime sen gelince yaparsın demiş şeytan eltim de o ne yapıyor bütün gün evde oturuyor demişti. Hala muhatap olmam eltimle kaynanmla da eskisi gibi değilim yani. Önceden anne kız gibiydik 
0 oy
önce (16,135 puan) tarafından
Benimki çaktırmadan eşime kötüler anlatır anlatır siz karınla kötü olmayın bil diye söyledim der. Görümcemle de soğuk sevimsiz diye çekiştirdiklerine eminim ama bana dışarıya söylemez hem cesaret edemez hemde yabancıya kötülemez genelde övünür benle ama geçen komşumuz hiç selam vermiyor demiş hiç savunmamış ona sitemliyim dedim ki sen sordun mu taşındı geldiler hoş geldin komşu kiracı mısın ev sahibi misin nerden geldin niye geldin diye de selam vermesini bekliyorsun diye kaldı öyle :)
0 oy
önce (603 puan) tarafından
Söyleseydin tutan mi vardı der bir daha da nuhattap olmazdim 
Böyle insanlar'la mecbur muhatap oluyorum çünkü aynı evde yaşıyoruz takmamaya çalışıyorum
0 oy
önce (9,217 puan) tarafından
Evet 10. Yıllık evliyim bir kere yaptı kaynimi doldurdu 
Ooooo bende neler var yeni gelinken aramışlar eşimi demişler karın kardeşini sevmiyor küçük kaynim hahaahahh sevmek zorundayım sanki dolduruyolar sürekli eşimi
0 oy
önce (3,539 puan) tarafından
Önce iyidir hoştur sonra daha neler vardı da... En azından dürüst ondan bundan değil de kayınvalidenizden öğrendiniz. Beterin beteri var şükür edin
Bana göre bu şekilde yapması hiç hoş değil zaten pek haz etmem onları eşim dâhil
0 oy
önce (7,592 puan) tarafından
Senin ki arkandan kötülemiş benim ki yüzüme baka baka ve de annemin yanında annemler de başka şehirden misafirliğe gelmişken hem de.
Her ikisi de kötü bence ne olursa olsun Allah ıslah etsin inşallah
0 oy
önce (202 puan) tarafından
Ohoo bu ne ki geçen ay kaynanam beni evinden kovdu gitmiyoruz bundan sonra nah ona torun fazla abartıyorsun bence ayrıca benimkinin bana demediği kalmadi
Gitmemek en iyisi cnm
0 oy
önce (107 puan) tarafından
Yok artık yaaa 
0 oy
önce (9,813 puan) tarafından
Allah islsh etsin benim kaynanam kotu de olsak iyi der kaynim bosaniyo daha oteki eltimin arkasindan bisey demedi bize karsi cok iyiydi kendi aralarinda anlasamadilar der her zaman ben olsam mesafeli olurum heralde esine duyur bence bunu bilsin 
Bunu bana söylerken eşim yanimdaydi canım bisey diyemez eşim o ailesi'nin yanında benim değil
önce (9,813 puan) tarafından
Bisey demesi gerekmiyo sen gerekeni doylrmissin zaten esin ailesinin me oldugunu bilsin yeter benim esimde oyleydi
0 oy
önce (2,610 puan) tarafından
Asla kötülemez. Birkaç eltim sıkıntı çıkarmıştı ona rağmen hep gelinlerim iyidir der konuyu kapatır. Kaynanam zaten eşi benzeri yok o tarz konularda. Dedikodu bile yaptirtmaz gelinlerle alakalı kendi kızlarına kızar yengenizdir susun diye
0 oy
önce (2,083 puan) tarafından
Ben çok duydum da gördüm de yanımda durup beni kötülüyor ben ise hiç takmam vllh bir kulaktan koyar diğerinden çıkarırım kocası ile mutlu olan gelinleri kıskanan Kaynanalar yapar böyle şeyler cnm
0 oy
önce (3,704 puan) tarafından
Hiç oralı olmam birinin lafi ile (kaynana dahil herkes )beni yargılayacak insan (konu komsu akraba )zaten kapımı açmasada olur.Dertsiz başıma dert mi alacagim.Ben olsam keşke diğerlerinide söyleseydin derdim evime gelmek zorunda kalan sayende edebi ile oturur yerini bilir ,gider.Bos laf edip canımı sıkmaz bildiğin ne varsa anlat derdim.Burdan kendine de epey pay çıkarırdı zaten.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 431 göst.
6 Kasım 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 475 göst.
27 Nisan 2023 Aile kategorisinde Birhilall (1,359 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 373 göst.
+3 oy
27 cevap 511 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nur343746 (5,416 puan) tarafından soruldu