0 oy
88 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (150 puan) tarafından

Kizlar 4 5 gündür aşırı derecede bel ağrısı kasik ağrısı goguslerdr hassasiyet birde bir damla şeklinde pembe akıntı geldi adetime 7 gün vardı bı test yapayım dedm silik çizgi çıktı sizce hamilelik olablrmi yada adetten dolayimidir bu belirtiler

image

2 Cevaplar

0 oy
(1,494 puan) tarafından
Olabilir canım bende adetten 5 gün önce yok denecek kadar az çizgiyle öğrendim :) 
(150 puan) tarafından
Yani vücudumu tanıyorum ama insan umutsuzluğa kapiliyo olmayincada uzuluyo en çok belirtim adet olacakms gibi kasıklarımda sizi gibi ağrı gibi bişi var ve şeffaf akıntı şeklinde ara ara akıntı geliyo sabredip 1 hafta sonra test yapicam rabbim hakkımızda hayrlisi neyse onu nasip etsin
(1,494 puan) tarafından
Bak bende vücudumu tanıdığım içim test yaptım adet öncesi göğüs ağrısı ve şişliği olmazdı adet olduğum da belim ağrırdı bunlar 1 hafta önce başlayınca şüphenlendim aminn inşallah ben bugün 6 haftalık oldum 15.50da ilk randevum var bakalım kalp atışı duyabilirmiyiz çıkacağım şimdi
(1,494 puan) tarafından
Darısı başına inşallah bence var ama:)
(150 puan) tarafından
Ay inşallah canm bnm baklm adet günü gelsin tekrar test yapicm yazarm burayada sana hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin
(1,494 puan) tarafından
Allah razı olsun canım ❤️ amin hepimize inşallah
-Reklam-
0 oy
(2,361 puan) tarafından
Cnm bnce var gbi kasık agrin sioddetliymidi benm de hala ağrım var fa
(150 puan) tarafından
Evet dün gece uyuyamdim resmen belden ağrı bir yandan kaşıklar göğüslerim sızladı adet gününü bekliyim dedim ama sabredemedim bu seferde silik çizgi cikti

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 275 göst.
0 oy
1 cevap 129 göst.
0 oy
0 cevap 89 göst.
20 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Nehir2763 (15 puan) tarafından soruldu

410,664 soru

12,355,621 cevap

40,948 kullanıcı

Kategoriler