+1 oy
144 göst.
Moda kategorisinde (477 puan) tarafından
Ayyy kızlar bakın ne dıycem sıze  ben deli gıbı yemelk yıyen mesela yedım ya maksımum yarım saat sonra acıkan ben  

Demir ilacı ve D vitamini duzenlı kullanıyorım ilk kez  bu kadar duzenlı. Artık aclık hissim kaybolmaya doğru gıdıyor  mesela bu naralar çok yemıyorım  enerjımde yerınde  aslında biz aç degılız hücrelerimiz aç hücreler gereklı enerjıyı alırsa enerjı metebolızmamız olan mıtokondırıye yeterli enerjı gıderse zaten aclık dıye bsıy yok  hücreleri beslemek onemlı onu da wksık olan takviyelerle  yapmamız lazım  .. Sıze dıyecegım dıyetten önce muhakkak tahlıl yaptırın bıde çok acıkıyosanız benim gb demır ve D vıtamını baslayın 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Teşekkürler canım bilgin için.<3

-Reklam-
0 oy
(6,837 puan) tarafından
benimde demir dusuk . ya kan uyusmazligi seysinden sonra kan degerlerimi toparlayamadim. simdi ameliyat olcam ya kan serumu ve  takviye serum taktirmak istiyorum dr verirse tabi igne falan cabucak yukselsin yani degrler toparlim diye . ferincjet falan bakalim dr ne der degerlerime bakinca . on horusmeye gdecim bakalim bu haftasonu
(477 puan) tarafından
Kız ne amelıyatı oluyon guzellık kralıcesı  . En son ne zaman kan tahlılı yaptırdın  orda homegramın altınbda hgb var ona bak #
0 oy
(188 puan) tarafından
Evet canım kesinlikle öyle
0 oy
tarafından

Emziriyorum acıkıyorum :)

0 oy
tarafından
Kilo almak için o ilaçları kullandım ama tam tersine ilaç alıp kullandıktan sonra çok güzel kilo aldım. 
(477 puan) tarafından
Kız bak kendın zaten yanlıs bılıyon mıllete yanlıs aktarma demir vücutta oksıjen tasımakla gorevlı oksıjenın olmadıgı yerde yağ bıle yakılmaz. Demır ilacı kılo yapmaz  demır olamdan diyet yapılmaz  hücreler hep aç olduğu için yorgunluk halsızlık yasarsın  spor bıle yapamazsın  D vitamini eksıkse
tarafından
Benim iştahım açıldı ve kilo aldım. Bende böyle etki yaptı. Ve ben 64 kilodan 62 ye geldim . Doktora gidip kilo almıyorum dediğimde  bunları yazdı bana.
0 oy
tarafından
Bilgij için tşkler canim 

İlk defa duydum sebebini 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 906 göst.
9 Temmuz 2021 Moda kategorisinde Büşrasu (655 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,676 soru

23,668,834 cevap

309,406 kullanıcı