0 oy
549 göst.
önce Aile kategorisinde (19 puan) tarafından
Merhaba hanımlar İstanbul da oturan bı ablam var 12 yıllık evli 3 tane çocuğu var benim ailem körü körüne verdiler hepimizi ailesine falan bakmadan neyse ite kalka bu güne geldiler şuan kocası İstanbul da dükkan açtı ve çalışmıyor maddi sıkıntısını geçtim ablamı sürekli birilerine anlatıp dedikodusunu yapıyor bazen dükkana cagirup iş yaptiyor bazen kovuyor evden de o şekilde biz ayrı sehirlerdeyiz bu arada annemler de hiç bı zaman arkamizda durmadı belki ondandır ama çok sorunlar yaşadılar küfür şiddet herşey var çocukları için hep çekti dün de Esra Ezmecinin Canlı yayında katılıp eşim böyle bı insan diye anlatmış çare istemiş bunuda eşinin teyzeleri görüp kocasını arıyorlar benim aileme video olarak çekip atıyorlar eside yine seni gonderecem demiş herkese şikayetçi olmuş çok kötü bı durumda haliyle ama ondan önce kaynanasina kaynina hep söyledi yaptıklarını hiç biri düşmedi peşine ama şuan hepsi onu suçluyor bizi rezil ettin diye artk dananin kuyruğu kopsun dedim bende ama çalışmıyor ekonomik olarak durumu iyi değil sizden ricam İstanbul da yaşayan lar Allah rızası için bı iş bı yol lise mezunu çocuk gelişim İngilizcesi de çok iyidir uzun oldu ama yardım eli uzatın bizde sizin bı baciniz sayılırız 

8 Cevaplar

+3 oy
önce (31 puan) tarafından
Kız yardım istemiş yorum yapanların çoğu yok neden bağlanmış Esra ezmeci öyle böyle. Olan olmuş kadın esra ezmacinin kalitesini sormuyor ya yardım edin yada gereksiz yorum yapmayin 
önce (81 puan) tarafından
++++++++ kınamak için yer arıyor cogu
Kesinlikle canım
önce (19 puan) tarafından
Allah razı olsun canım ben de para pul değil sadece ne yapabiliriz Akıl akıldan üstündür diye buraya geldim ki çoğumuz oyuzden buradayız kadınız ve bizi bizden başkası anlamaz bende istemezdim böyle olsun ama oldu ve artık kendi yolunu çizmeli ona yardımcı olmak istiyorum onun canı benim canım çünkü evet herkese saçma sapan gelebilir ama yuvası için çırpınan bı kadın hele de 3 tane kız çocuğu var gül gibi öyle bı ahir zamandayiz ki Rabbim kinatmasin linç lemek kolay iş anlayabilmekte işte teşekkür ediyorum canım
Rica ederim canım valla bu zamanda üç çocukla çalışmak ev tutmak kolay değil ama araştırın bilen birilerinden yardım isteyin ne yapabilir diye. Rabbim ablannn yardımcısı olsun en kısa zamanda hayırlı bir kapı açsın canım
Allah razı olsun dileklerin için canm benim ...
-Reklam-
+1 oy
önce (15 puan) tarafından
Dün o programın  canlı yayını yoktu ki!!
önce (1,678 puan) tarafından
İnstagram canlı yayınından bahsediyor
önce (15 puan) tarafından
Haaa şimdi anladim
Evet Instagram da olan canlı yayında
0 oy
önce tarafından
Haklıyken haksız duruma düşmüş resmen kusura bakma da canlı yayın açıp koca rezil etmek ne demek?
önce (199 puan) tarafından
Bana diyorsanız. Ben ona inandığımı söylemedim . Sadece takipçi kitlesinden bahsettim. Sattığı kitaplar parfümler yağlar hepsi fasa fiso inandırıcı gelmiyor bana da zaten.
Takip de etmiyorum.
Zaten tüm akrabalar biliyor koca tarafindan canım ama çözüm yok oda caresizliklten bı yol gösterici ona inanmış bende takip eden inanan bı insan değilim ama kocası öyle tuaf ki ne yapacağını bilmez halde ama ben artık bı yerden başlaması gerektiğini söyledim değişmeyeceğini de
önce (10,962 puan) tarafından
Bende takip etmiyorum eşinin teyzeleri de yayını mı takip ediyolamkş oda ablana denk gelmiş saçma
önce (1,678 puan) tarafından
Şimdi baktım da yayın kaydedilip gönderi atılmış :/ gerçekten denk gelecek kadar evli kadın kitlesi var hayatında kitap okumayanların bunun kitabını alıp okuduğunu görmüştüm maalesef
Teyzesinin oğlu görüp teyzesine gösterip kayda almış zaten dost olsalar kocasını arayacaklarını kardeşimi arayıp yapabileceğimiz bsey var mı diye sorarlar di sorunlu bı evliliğe bide bunu sorun etmezlerdi bu kadar kadın cinayetleri cogalmisken bide Allah kinayip ayiplayan akrabalarına bu yoldan geçirsin ki anlasınlar çaresizliği
0 oy
önce (652 puan) tarafından
Ingılızcesı çok ıyı olan biri kendını bıraz gelıstırmıs bırısıdır dıye düşünüyorum ne demek canlı yayında koca ifşalamak cıdden çozum mu beklemıs haklı iken haksız olmak bu

Buraya sorana kadar al ablanı çıkın dısarı arayın yapmak isteyen her ısı yapar gerısı bana göre bahane
Buna ifşa olarak değilde çözüm aramaya çalışmak diyelim evet iyi ama 3 çocuk olduğu için nerden başlayacağını bilmiyor iş olarak ikimizde birbirimize çok uzaktayiz eğer burada olsaydı gerçekten çocuklarına bakar çalışması için elimden geleni yapardım teşekkür ederim yorumunuz için
0 oy
önce (143 puan) tarafından
Ben olsam kendimi küçük dusurmem Esra ezmeci ztn takipçisi belli soylemye gerek yok kalite kalite derim
Bende çok dedim Esra Ezmeciyle olacak bı durum değil di ama sonuna kadar her yolu denemeyi göze aldı buda son oldu bence baya olaylar büyüdü Rabbim hiç bir kadini çaresiz bırakmasın işte canm böyle erkekler i adam etmeye uğraşırken her türlü seviyeye gelebiyomussun:(
0 oy
önce (3,723 puan) tarafından
Freelance ceviri iş ilanları var başvursun, evde oturduğu yerden gelir elde eder ,düzenli bir iş bulana kadar .

Ablana söyle anlayacaktır. 
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun:)
0 oy
önce (2,034 puan) tarafından
Anne ve babanın sağ ise sahip çıksalar ablana 

Birlikte otursalar cocuklarina annen baksa

Ablamda çalışsa 

Tek başına çocuklar varken çok zorlanir
önce (642 puan) tarafından
İşte maalesef ki her anne baba sahip çıkmıyor
En mantıklısı ama ailemiz malesef arkamızda pek duracak bı aile değil olsa zaten körü körüne bizleri vermezlerdi böyle dengesiz insanlara:(
0 oy
önce (4,493 puan) tarafından
Çare aramış çaresiz kalmış hiç üzülmesin bence kurtulduğu için sevinsin kimseden yardım isteyemeyecegi için Esra ezmeciye sormuş ben garipsemedim hatta normal bile geldi yani burda kinayanlar da yok tuz yok çapa yok kitabı ablandan iyi bilirler merak etme 
Gerçekten normal karşılayan birileri çıkması bı nebze rahatlattı beni zira dün den beri herkez ayiplanacak bse yapmış gibi sadece suçluyor çok acımasızlar ama kocasına büyü yaptırmadı yol çare aradı çok teşekkür ediyorum anladiginiz için :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 79 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Onlygirl (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
0 oy
7 cevap 216 göst.
+1 oy
3 cevap 314 göst.
11 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Nare88 (170 puan) tarafından soruldu

401,662 soru